• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DR.ZEKERİYA KUL ve DİLEK AVŞAR'a ameliyat olan bayanlarr yardımlarınızı bekliyorumm!

Sweet_Brave

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
462
0
66
İstanbul
Arkadaşlar bu iki doktora ameliyat olanlar warsa lütfen deneyimlerini bilgilerini bizlerle paylaşabilir mi???

karar wermemize yardımcı olursanız çook sewiniriz biz olmak isteyenleerr:71::71:

göğüs ameliyatı fiyatları ne kadar? ben Zekeriya beyin 5000-5500tl ye yaptığnı okudum bu forumdan. Dilek hanımkini hiç bilmiyorum.

yardımlarınız için şimdien çook teşekkürlerrr:54::54:

ben doktorum Zekeriya beyi araştırırken çok kişilerden yardım alamadım. ama bu kesinlikle doktorumun az hastası oldğnu göstermez. hergünü dolu we yurtdışlarından çook hastası geliyor. hatta kendiside yurtdışa gidip ameliyat yapıyormuş. arzum we suddenly arkadşımdan çook destek aldım doktorum Zekeriya bey'e ameliyat olma kararımda etkili oldular Allah razı olsun kendilerinden :16:

Zekeriya beyi araştırmak, hakkında bilgi almak isteyenler kendi sitesini inceleyebilirsnz we benm sayfamdan da benm ameliyat sonrası sürecimi takip edip, bana sorular sorablirsinz =)) 4yılın ardından , sıkı bir şekilde 3 ay araştrmalarımn ardından, bu forumda bir çok arkadaşımın kafasını şişirirerek aldığım cevaplardan, öğrendğim bilgilerden sonra, ameliyat olmak isteyenlere yardımcı olmayı isterim. benm kadar kimse kafasını şişirip karıştrmasın :9:

http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/442506-sweet-brave-meme-estetigi-ameliyati.html

Son düzenleme:
ben doktorum Zekeriya beyi araştırırken çok kişilerden yardım alamadım. ama bu kesinlikle doktorumun az hastası oldğnu göstermez. hergünü dolu we yurtdışlarından çook hastası geliyor. hatta kendiside yurtdışa gidip ameliyat yapıyormuş. arzum we suddenly arkadşımdan çook destek aldım doktorum Zekeriya bey'e ameliyat olma kararımda etkili oldular Allah razı olsun kendilerinden :16:

Zekeriya beyi araştırmak, hakkında bilgi almak isteyenler kendi sitesini inceleyebilirsnz we benm sayfamdan da benm ameliyat sonrası sürecimi takip edip, bana sorular sorablirsinz =)) 4yılın ardından , sıkı bir şekilde 3 ay araştrmalarımn ardından, bu forumda bir çok arkadaşımın kafasını şişirirerek aldığım cevaplardan, öğrendğim bilgilerden sonra, ameliyat olmak isteyenlere yardımcı olmayı isterim. benm kadar kimse kafasını şişirip karıştrmasın :9:

http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/442506-sweet-brave-meme-estetigi-ameliyati.html

cnm gecmiş olsun. nasıl şimdiki durumu goguslerinin memnunmusun buyuklugunden. bende zekeriya beyi arastırıyorum koltukaltı istiyorum bende. ankaradan gelicem ankarada bulamıyrum koltukaltı yapan. senin ameliyattan onceki bedenin kaçtı şimdi kac oldu. bnm 75a şuan ve ameliyattan sonra d olmasını istiyorum.yani 90-95 olsun istiyorum buyuk istiyorum. bir de ayrık olmasından cok korkuyorum. bana yardımcı olurmusun lutfeeennn

Back