Bilmiyorum ama benim burun ucum ayniTörpüleme işleminde burun ucu yapılamıyor mu
Bilmiyorum ama benim burun ucum ayni
Merhaba benim 4 ay oldu zafer tezel ameliyatımı yaptı yardımcı olabilirimHerkese merhabalar ben daha yeni üye oldum bu sayfaya resimlerinizi görmek mümkünmü bende Zafer beye olucam yakında
Bende olmayı düşünüyorum zafer beye çok acil bilgi alabilir miyim çok az kaldı ameliytaMerhaba benim 4 ay oldu zafer tezel ameliyatımı yaptı yardımcı olabilirim
burun ucunu yapmıyo bırakıyo die duydum dogru muBende olmayı düşünüyorum zafer beye çok acil bilgi alabilir miyim çok az kaldı ameliyta
Benim burun ucumu kısattı kaldırdı biraz da küçülttüm dedi. Kalkıklık filan güzel oldu ama biraz daha küçültse iyi olurdu gerçi henüz ucu şiş tam şeklini görmek lazım. 4 ay olduburun ucunu yapmıyo bırakıyo die duydum dogru mu
Fiyatı ne kadardıBenim burun ucumu kısattı kaldırdı biraz da küçülttüm dedi. Kalkıklık filan güzel oldu ama biraz daha küçültse iyi olurdu gerçi henüz ucu şiş tam şeklini görmek lazım. 4 ay oldu
Fiyatı ne kadar bende olmayı düşünüyorum burnum kemerli ve bir tarafı tıkalı hiç nefes alamıyorumBir daha o acıları çekmek çok korkutuyor gözümücidden çok çektim. çok çok ağrım oldu. inşallah dediğin gibi olur benim de ama aynı yani
Zafer tezel burnumu mahvetti okadar berbatki sokaga bile cıkamıyorum ona göre ben yandım diz yanmayın kafasına göre kesip biciyorHerkese merhabalar ben daha yeni üye oldum bu sayfaya resimlerinizi görmek mümkünmü bende Zafer beye olucam yakında