Dr.Zafer Tezel (MALATYA) Hasta Yorumları

Herkese merhabalar ben daha yeni üye oldum bu sayfaya resimlerinizi görmek mümkünmü bende Zafer beye olucam yakında

burun ucunu yapmıyo bırakıyo die duydum dogru mu
Benim burun ucumu kısattı kaldırdı biraz da küçülttüm dedi. Kalkıklık filan güzel oldu ama biraz daha küçültse iyi olurdu gerçi henüz ucu şiş tam şeklini görmek lazım. 4 ay oldu

Arkadaşlar Zafer Tezel dışında OPR. DR. AHMET ARSLAN'A VE OP. DR. EMİR BURAK YÜKSEL'e BURUN AMELİYATI VEYA BAŞKA BİR AMELİYAT OLAN VAR MI?_varsa süreci biraz anlatabilir mi ve ücreti?

Herkese merhabalar ben daha yeni üye oldum bu sayfaya resimlerinizi görmek mümkünmü bende Zafer beye olucam yakında
Zafer tezel burnumu mahvetti okadar berbatki sokaga bile cıkamıyorum ona göre ben yandım diz yanmayın kafasına göre kesip biciyor

Ben yaklaşık dört buçuk ay önce ameliyat oldum. Burnum bayağı kötü durumdaydı. Basarili bir ameliyat geçirdim çok sukur şu an harika bir burna sahibim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…