Merhaba ameliyat olduysaniz hangi doktoru tercih ettinizZafer Beye ameliyat olan yok mu hiç aramızda??
23 Kasım 2015 Ptesi Günü Malatya Müjde Hastanesi'nde Zafer Tezel'e ameliyat oldum. Malatya'da çok tanınmış bir doktor olduğu için O'nu tercih ettim. 5 hafta geçti. Burnumu görenler 'sen gerçekten ameliyat oldun mu, hiç bir farkı yok eskisinden' gibi söylemleriyle zaten hiç bir değişiklik olmayan burnuma üzüntümü, çektiğim o kadar çileyi, ameliyat korkusu ve sonrasında ki ağrılarımı hatırlattıkça lanet ediyorum. Keşke olmasaydım ya da daha çok araştırsaydım. Asla tavsiye etmiyorum. Malatya'da eczanemiz var, hep Zafer Hoca'yı tavsiye ederdik hastalara. Asla tavsiye etmiyorum. Malatya Devlet Hastanesi'nde KBB'cİ bir hocaya göründüm. Pek bir şey alınmamış ki demesiyle bozulan moralin daha da altüst oldu. Allah'a havale ediyorum. Çok çok çok üzgünüm.
Ya canim cok uzuldum memnun olmamana iyi ki yazmissin ben de zafer beye karar vermistim tam daAma daha 5 hafta olmus insallah duzelir burnun. Estetik icin mi gitmistin kendisine yoksa saglik sorunlari sebebiyle mi? Yani kendin mi istemedin seklinin degismesini. baya bilinen bir doktor oysaki boyle olmasina uzuldum ve sasirdim
Evet estetik için gittim ki zaten burnum küçüktü; sadece üst kısmında hafif kavis vardı. 5 hafta geçti, şişlik indi ve burun aynı burun. Çok çok çok üzgünüm çünkü çok eziyetli bir süreç ameliyat sonrası.
ben küçültülmesini istemedim ki. hafif kaldıırlsın artı kemeri gitsin dedim. kemerin çok hafif kısmı gitmiş, ucu aynı. boşuna o kadar emek ve acı çektimKavisin duzelmis mi? Ama burnun kucukmus zaten daha da kucultse belki yuzune yakismayacakti oyle de dusunmus olabilir. Bir hastasi da burada cok fazla kuculttugunu yazmisti kafasina gore yapiyor sanirim
ben küçültülmesini istemedim ki. hafif kaldıırlsın artı kemeri gitsin dedim. kemerin çok hafif kısmı gitmiş, ucu aynı. boşuna o kadar emek ve acı çektim
Bir daha o acıları çekmek çok korkutuyor gözümüuzulme arkadasim ameliyat oldu 4 ay oldu neredeyse. Ama burnunun uc kismi daha yeni yeni olustu yani onunki de dumduzdu simdi daha kalkik duruyor. eger 2. Kez ameliyat dusunuyorsan ahmet arslan a ameliyat olabilirsin bana cok kisi onerdi onu. Bir de Ali ihsan bebek'i arastiiriyorum ben bu aralar
Bir daha o acıları çekmek çok korkutuyor gözümücidden çok çektim. çok çok ağrım oldu. inşallah dediğin gibi olur benim de ama aynı yani
Tekrar ayni seyleri yasamak olum gibikemer sandigin odem de olabilir bence muayeneye git tekrar eger kemer birakmssa duzeltmek zorunda
Tekrar ayni seyleri yasamak olum gibicok cok aci cektim. Bu hafta biraz rahata indim. Ocak ilk haftasi kontrolum var
Tabi yazarimMuayene sonucunu da yazar misin
Tabi yazarim
1 sene once zafer tezele ameliyat olmus birisini gordum ve cok begendim burnunu. Seninki neden oyle oldu acaba. Belki de duzelir
Insallahhic umudum yok artik 6. Haftadayim
Törpüleme işleminde burun ucu yapılamıyor muEvet tampon kullanmadi. Torpulemis heralde. Burnumun ucu ayni eskisi ilehatta biraz daha buyuk