• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Yusuf CAN Hasta Yorumları (Burun Estetiği - Rinoplasti)

Ben ameliyatımı Yusuf Hocama olmuştum. İlk başlarda çok korkarak geldim. Yusuf hocam iyi bir doktor olduğu kadar iyi de terapist diyebilirim. Davranışları korkularımı yenmeme neden oldu. Çok güven veren bir yaklaşımı vardı. Yaklaşık ikinci seneme girdim ve çok mutluyum burnum çok güzel oldu. :)

Ben burun estetiği olmak istiyorum. Dr. yusuf can nasıldır, arkadaşlarım onu önerdiler ama çok korkularım var. Ameliyatlar zor oluyormu bilgisi olanlar varsa yardımcı olsun

Cumartesi günü kendisiyle ilk görüşmemiz oldu. Ameliyattan korkuyordum ve doktor kararsızlığındaydım. Görüştükten sonra kesinlikle kendisine ameliyat olmak istediğime karar verdim. Bugün bana photoshopta hazırladığı öncesi sonrası fotoğrafları gönderdi, onlar bile muhteşem. En yakında zamanda ameliyat olmak için kendisiyle görüşüp randevu alacağım. Herkese tavsiye ederim.

Yusuf hocam mükemmel üstü bir insan. Üzerimdeki bütün korku ve endişelerin hepsini süpürdü ondan sonra ameliyatı gerçekleştirdik ve bitti.

Öncelikle şunu söyleyeyim ben kandan ve iğneden son derece çok korkan birisiyim. yani baygınlık geliyor diyebilirim başımın dönmeler vs vs. yusuf hocama ilk gittiğimde karşımda sanki bir doktor değilde beni orada cesaretlendirmek için duran bir abim varmış gibi hissettim. konuşmalara olaylara yaklaşımı insana müthiş bir güven veriyor. daha sonra biraz sohbet etme imkanımız oldu, ben burun ameliyatlarındaki hayal kırıklıklarından felan bahsettim, bir şey çok dikkatimi çekti kendi meslektaşları hakkında en ufak bir olumsuz değerlendirmede bulunmadı. o zaman şunu dedim "bu doktor mesleğini sadece para kazanmak için yapmıyor". daha sonra kararlaştırdık ve ameliyat oldum. ameliyat sonrası biraz şişlikler ve morluklar oldu ancak bir süre sonra sonra bunlar kayboldu gitti. nihayet şimdi burnumdaki çıkıntıdan kurtuldum. şu anda burnumdan çok memnun tabi yusuf beyden de

Ben daha önce Yusuf beye ameliyat olmuştum, İzmir de yaşayan kuzenim revize olmayı düşünüyor, acaba yusuf hocanın istanbul dışından gelen hastaları nasıl tedavi oluyor. bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ACİL!!!!!!!!!!!!!

Çok teşekkür ederim (: çok sağolun. Oda benim gibi çok korkar hastaneden umarım cesaretini toplar:KK35:

Yusuf bey çok tatlı gerçekten. şeker gibi bir hoca. ben revize ameliyatı oldum emeğine ellerine sağlık. herkese tavsiye ederim. :nazar:

Back