Dr Yusuf Can' a ameliyat olanlar ve olmak isteyenler buradan paylaşım yapalım

DreamLover

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2007
4.482
105
123
İstanbul
OP. DR. YUSUF CAN

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun oldu.
Aynı sene Almanya - Gelsenkirchen’de genel cerrahi üzerine bir süre çalıştı. Mecburi hizmet ve sonrası bir dönem Antalya’da görev yaptı.
1992 yılında Haseki Hastanesi Kulak Burun Boğaz Kliniğinde ihtisasa başladı ve ihtisasını başarıyla tamamladı.

Kulak, Burun, Boğaz uzmanı olarak Almanya’da “Lazerle Cerrahi Tedavi”, “Horlama ve Uyku Apnesi Tedavisi”, “Fonksiyonel Endoskopik Sinüs Cerrahisi”, “Fonksiyonel ve Estetik Burun Cerrahisi” üzerine
eğitim gördü. Halen yerli ve yabancı birçok kurs ve seminere katılmış
ve bildiriler yayınlamış bulunmaktadır.

“İstanbul Tabip Odası”, “Türk Otorinolaringoloji Baş ve Boyun Cerrahisi Derneği”, “Avrupa Tıbbi Lazer Derneği”, “Türkiye Uyku Araştırmaları Derneği”, “The European Academy of Facial Plastic Surgery”, “Başarı Eğitim Derneği”, “Türk Rinoloji Derneği” ve “Fasyel Plasti Derneği” üyesidir.

slm kızlar
ben estetik bölümünü çok uzun süre takip ettim, paylaşımda bulunmadım ilk önceleri ama sonra gizliden gizliye bende burnumu beğenmediğimden yaptırmak istediğimi hissettim
ama bu kolay bi süreç değil, yaşayanlar bilir zaten
o yüzden dr seçimi çok ama çok önemli, belirtmek istedim
ben ameliyat olmya karar verrdikten sonra burdan ismini duyduğum bi kaç dr la görüştüm ama hiç biri yusuf beyin sağladığı güveni vermedi bana, yusuf beyi kadınlar kulübü vasıtası ile tanıdım ki çok şanslı olduğumu düşünüyorum
son derece ilgili, babacan, hastasını çok iyi dinleyen ve ortak çözüm yolu bulmaya çalışan bi dr kendisi
ben 3 gün önce kendisine mikrorinoplasti tekniğiyle ameliyat oldum
ameliyattan hemen sonra nefes alabildiğime inanamadım çünkü burdan okuduğum kadarıyla çoğu arkadaşım tamponlardan şikayetçiydi ve bende tamponda yoktu, sadece silikon bi boru konmuştu burnuma rahat nefes almamı sağlaması için, ve ben kokuda alıdım hemen ameliyat sonrası
ameliyatım çok başarılı geçmiş ve ben çok sağlıklı ve estetik açıdan son derece güzel bi burna sahip olmuşu
şu an alçım alınmadı o yüzden ben bilmiyorum nasıl olacağını salı gününün gelmesini iple çekiyorum

geçmiş olsun dream.
diğer topiğinde belirttiğim gibi yusuf bey hem aile dostumuz hemde doktorumuzdur.
kendisi KBB ve baş-boyun cerrahisi uzmanıdır.
alanında en iyilerden biridir.
eşim ve oğlumuda yusuf bey ameliyat etti.
oğlum geniz eti ameliyatı, eşim ise uyku apnesine bağlı küçük dil ve bademcik ameliyatı olmuştu.
her ikisindede ameliyat oldular mı olmadılar mı anlamadık neredeyse.
ameliyat sonrasıda ilgisinden zaten bahsetmeye gerek yok.sen şahitsin şu anda.
ayrıca eşide akupunktur uzmanıdır. aynur hamidova can...
yusuf beyin olmadım ama sanırım yakında aynur hanımın hastası olucam:gitme:

dreamlover, canım yusuf beye ne kadara ameliyat oldun..istersen özelden msj at

özelden yazdım cnmmmmŞeniz
fiyat meselesine o kadar takılma bence, hakketen işinde çok iyi bi dryerimseniben
ama hakketen her gören çok beğeniyor ki şu an çok şiş olmasına rağmen, 20 gün oldu zaten daha ben ameliyat olalı
birde esas önemli olan ben ilk haftadan beri çok rahat bi şekilde nefes alabiliyorum
, hiç nefes sorunu yaşamadım

Son düzenleme:
yusuf can Bey çok başarılı bir doktor fakat ameliyat ücretleri biraz pahalı.
Eşim 3 sene önce burun ameliyatı oldu gayet başarılı çokda memnun

yusuf can Bey çok başarılı bir doktor fakat ameliyat ücretleri biraz pahalı.
Eşim 3 sene önce burun ameliyatı oldu gayet başarılı çokda memnun

Benimde bir tanıdığım oldu ameliyat ve çok başarılı geçti. Ama Yusuf beyinde hasta resimlerine ulaşamıyoruz malesef...

Benimde bir tanıdığım oldu ameliyat ve çok başarılı geçti. Ama Yusuf beyinde hasta resimlerine ulaşamıyoruz malesef...

evet İnternet de yok hiç bende rastlamadım. Ama muayene olunca resim çekip sana istediğin burnu yapacağının sözünü veriyor bu arada yakışanı da biliyor zaten.

Bende doktor ararken Yusuf beye rastladım, gittim görüştüm biraz benim bütçemi aşıyor, yaptığı ameliyatlardan hiç resim göremedim. beni eklerseniz resimlerinizi görmek isterim karar verebilmek için yardımcı olması açısından...

Evet ameliyat ücretleri ne civarda? Ben de develüasyon ve estetik burun ameliyatı olacağım. Ama KBB mi, Estetik cerrah mı, Açık ameliyat mı Kapalı ameliyat mı aklım çok karışık. Resimlerinizi görebilmem için arkadaş olarak ekleyebilir misiniz?

Aradığımda tatlı bir bayan çıktı gayet açıklayıcıydı. Muayenehanesi Bağdat caddesinde. Randevu ücretsiz. Ama ameliyat fiyatı hakkında bilgiye ulaşamadım.

merhaba, profilinizdeki fotoğrafları göremiyorum, bana özelden göndermeniz mümkün mü acaba? sevgiler

Benim burnuma da 6 ay once Yusuf Can tarafindan burun ameliyati gerceklestirildi. Belki gelecekte ameliyat olmaknisteyenlere faydasi olabilir diye tecrubemi paylasmak istedim. Ameliyatin ana sebepleri hem burun kemigimde q egrilik olmasi ve tikanikliga sebep olmasi hem de burun ucumun dusuk olmasiydi. Ilk asamada on kontrol ve ameliyatin gerekliligini anlamak icin kendisinin ofisine gittin. Cok hossohbet ve anlayisli bir Doktor. Hemen problemlerimi dinleyerek neler yapilabilecegini anlatti, resimlerimi cekerek NE sekilde sekilsel degisiklikler yapilabilecegini gosterdi. Cizilen burun tam anlamiyla istedigim sekildeydi, kendisine ozelljkle birkaz kez kesinlikle ameliyat sonrasinda burnumum cizimdeki gibi gorunuo gorunmeyecegini sordum. Kendisi kesinlikle aynisi olacaginin garantisini Verdi. Ameliyattan sonra 2-3 gun gercekten cok sancili gecti, sonrasinda sancilar azaldi ve 5. gunde normal hayatima tamamen donmus oldum. Nefes almak tamamen duzeldi, burnumum icindeki tikaniklik tamamen gecti, ancak burnumda simetri yok ve yamuk. Sahseb resmimi koymayi istemiyorum ama kisaca burnumun iki deligi birbirinden tamamen farkli ve karsidan bakildigindan burun deliklerimin ici bayagi acik acik goeunuyor (bir taraftaki yukariya dogru acik). Kocam domuz gibi smbisey olmus Bu diye dalga geciyordu ilk gunlerde. Sisler indikce domuz goruntusu gitti ama hala cirkinler. Ayrica burnum saga dogru tamamen yatik artik. Resimlerde cok belirgin gorunecek sekilde belli oluyor. Nefes alma kalitem ciddi sekilde rahatladi ama seklinden cok sikayetciyim. Simdiki aklim olsa sadece icindeki problem duzeltmek icin ameliyat olurdum ama seklini hic degistirtmezdim. Acikcasi oisman oldum.

Merhaba Happycamper, durumuna çok üzüldüm. İnşallah burnun oturdukça düzelir. Ben de aynı tıkanıklık, eğrilik ve bir de biraz küçültüp burun ucunu dikleştirsin istiyorum. Ama şekilde sorun oluyorsa aslında haklısın sadece eğriliği düzelttirip, estetik ameliyat olmamak daha doğru. Peki Dr'a tekrar kontrole gidip şikayetlerini iletebildin mi? Bir savunması var mıydı ya da çözümü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…