- Konu Sahibi DreamLover
-
yusuf can Bey çok başarılı bir doktor fakat ameliyat ücretleri biraz pahalı.
Eşim 3 sene önce burun ameliyatı oldu gayet başarılı çokda memnun
Benimde bir tanıdığım oldu ameliyat ve çok başarılı geçti. Ama Yusuf beyinde hasta resimlerine ulaşamıyoruz malesef...
özelden yazdım cnmmmmŞeniz
fiyat meselesine o kadar takılma bence, hakketen işinde çok iyi bi dryerimseniben
ama hakketen her gören çok beğeniyor ki şu an çok şiş olmasına rağmen, 20 gün oldu zaten daha ben ameliyat olalı
birde esas önemli olan ben ilk haftadan beri çok rahat bi şekilde nefes alabiliyorum, hiç nefes sorunu yaşamadım
özelden yazdım cnmmmmŞeniz
fiyat meselesine o kadar takılma bence, hakketen işinde çok iyi bi dryerimseniben
ama hakketen her gören çok beğeniyor ki şu an çok şiş olmasına rağmen, 20 gün oldu zaten daha ben ameliyat olalı
birde esas önemli olan ben ilk haftadan beri çok rahat bi şekilde nefes alabiliyorum, hiç nefes sorunu yaşamadım
Merhaba Happycamper, durumuna çok üzüldüm. İnşallah burnun oturdukça düzelir. Ben de aynı tıkanıklık, eğrilik ve bir de biraz küçültüp burun ucunu dikleştirsin istiyorum. Ama şekilde sorun oluyorsa aslında haklısın sadece eğriliği düzelttirip, estetik ameliyat olmamak daha doğru. Peki Dr'a tekrar kontrole gidip şikayetlerini iletebildin mi? Bir savunması var mıydı ya da çözümü?Benim burnuma da 6 ay once Yusuf Can tarafindan burun ameliyati gerceklestirildi. Belki gelecekte ameliyat olmaknisteyenlere faydasi olabilir diye tecrubemi paylasmak istedim. Ameliyatin ana sebepleri hem burun kemigimde q egrilik olmasi ve tikanikliga sebep olmasi hem de burun ucumun dusuk olmasiydi. Ilk asamada on kontrol ve ameliyatin gerekliligini anlamak icin kendisinin ofisine gittin. Cok hossohbet ve anlayisli bir Doktor. Hemen problemlerimi dinleyerek neler yapilabilecegini anlatti, resimlerimi cekerek NE sekilde sekilsel degisiklikler yapilabilecegini gosterdi. Cizilen burun tam anlamiyla istedigim sekildeydi, kendisine ozelljkle birkaz kez kesinlikle ameliyat sonrasinda burnumum cizimdeki gibi gorunuo gorunmeyecegini sordum. Kendisi kesinlikle aynisi olacaginin garantisini Verdi. Ameliyattan sonra 2-3 gun gercekten cok sancili gecti, sonrasinda sancilar azaldi ve 5. gunde normal hayatima tamamen donmus oldum. Nefes almak tamamen duzeldi, burnumum icindeki tikaniklik tamamen gecti, ancak burnumda simetri yok ve yamuk. Sahseb resmimi koymayi istemiyorum ama kisaca burnumun iki deligi birbirinden tamamen farkli ve karsidan bakildigindan burun deliklerimin ici bayagi acik acik goeunuyor (bir taraftaki yukariya dogru acik). Kocam domuz gibi smbisey olmus Bu diye dalga geciyordu ilk gunlerde. Sisler indikce domuz goruntusu gitti ama hala cirkinler. Ayrica burnum saga dogru tamamen yatik artik. Resimlerde cok belirgin gorunecek sekilde belli oluyor. Nefes alma kalitem ciddi sekilde rahatladi ama seklinden cok sikayetciyim. Simdiki aklim olsa sadece icindeki problem duzeltmek icin ameliyat olurdum ama seklini hic degistirtmezdim. Acikcasi oisman oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?