• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DR YILMAZ GÜZEL

Lovelyxx

Hayalim tek kelime ; çocuklu:)
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
70
32
8
32
Merhaba arkadaşlar Nişantaşında bir doktor olan Yılmaz güzeli bilen var mı nasıl bir doktordur gebelik için gidilmelimidir lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur mu ?

Maalesef, üzülerek yazıyorum ama ilk denemem kendisinde başarısızlıkla sonuçlandı, fazlasıyla para odaklı, sürekli yaşımla ilgili olumsuz şeyler söylemesi, hasta doktor iletişimindeki eksiklikleriyle ve hazır reçeteyi dayaması.. Fazla yatan paramızı bikaçkez aradıktan sonra iadesi.. Ben memnun kalmadım

Merhaba arkadaşlar Nişantaşında bir doktor olan Yılmaz güzeli bilen var mı nasıl bir doktordur gebelik için gidilmelimidir lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur mu ?

Merhaba,
Biraz geç bir cevap olacak fakat ben Yılmaz Bey hakkında yazılanlara katılmıyorum. Eşim ve ben her ikimize de bize olan yaklaşımından dolayı öncelikle çok memnunuz. Bize vermiş olduğu destekten dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır.

Merhaba;

bende yılmaz beye gittim. konuşması falan çok tatlı dilli, prensesim falan diye konuşuyor ama aklımda soru işareti kaldı.
hemen yumurta toplamaya falan geçiyor. eşimin sperm promlemi var.
bana yardımcı olursanız sevinirim.
deneyimi olanlar lütfen deneyiminiz nasıldı ?

Merhaba

Dr.Yılmaz Güzel tüp bebek sertifikası olmadan tüp bebek tedavisi yapmaktadır. Ofisini paylaştığı Dr.Can Kavuzlu hiçbir zaman o ofiste bulunmamaktadır. Dr Yılmaz Güzel muhtemelen Dr.Can Kavuzlu'nun sahip olduğu sertifikaları kullanmaktadır. Bu tüp bebek tedavisi için gereken operasyonları Amerikan Hastanesi, Dora Hastanesi ve Acıbadem Fulya hastanelerinde gerçekleştirmektir. Tüp bebek tedavisi bedelini Dr.Yılmaz Güzel elden almaktadır. Hastalar hiçbir şekilde ilgili hastanelere para ödememektedir. Tüp bebek tedavisi sırasında embriyolar yurtdışına DNA testi için yollanmaktadır. Bu işleminin bedeli de Dr.Yılmaz Güzel tarafından elden alınmaktadır. Hastalar ek bedel verirlerse, bebeğin cinsiyetini seçme hakkını da Dr.Yılmaz Güzel'den alabilmektedirler. Bu etik dışı doktordan uzak durmanızı tavsiye ederim.

merhaba

benimde hiç içime sinmemişti zaten.
görüşmeye gittiğim de böyle pazarlamacı edasındaydı prensesim falan diye hitap ediyordu.
bundan dolayı vazgeçtim ve bi daha gitmedim zaten.
şuan memeoriale gidiyorum.
sen tedavi gördün mü kendisinde ?

Merhaba tesadüfen denk geldim yorum yazmadan geçemedim. Benim doğuştan polikistik över rahatsızlığım vardi ve defalarca farklı doktorlara gitmeme farklı tedaviler uygulanmasına rağmen hiç bir çözüm olmadi aklına yan etkileri de oldu. Çok şanslıyım ki yolum Yılmaz Bey ile kesişti. Kendisinin doktorlarından oncr yaklaşımı, hastasını onemsemesi, ilgilenmesi tüm güveninizi kazanmasına yetiyor. İlk regl olduğum günden itibaren düzensiz olan rengimi seneler sonra ilk muayenesin deki teshisle düzenledi. Bunun yanında bir çok hastalığım hakkında bilmediğim bilgiler verdi. Normal de pcos hastaligi olanlar da oluşan belirtiler ve çok zor olan gebelik gibi problemlerle Yılmaz Bey sayesinde hiç karşılaşmadım.Nokta atışı gibi verdiği 1 ilaç bütün sorunlarımı baştan sona çözdü
Benim haricinde de ailem den bir kaç kişi yönlendirdim onlar da en az benim kadar memnun kaldirlar. Bence tamamiyle guvenebileceginiz en nadir doktorlar dan biridir kendisi. Ve paragöz olduğunu söylemişsiniz asla böyle birisi değil aksine tek amacı insanlara fayda sağlamak ve onların mutluluyla mutlu olmak bunu yüz ifadesinden anlayabiliyorsunuz. Size tavsiyem çözümsüz kaldıysanız bence önce Allah a sonra Yılmaz Bey e guvenmelisiniz mutlaka. Asla pişman olmazsınız. Size zaten en başta net cevap verecektir.

Merhaba

Dr.Yılmaz Güzel tüp bebek sertifikası olmadan tüp bebek tedavisi yapmaktadır. Ofisini paylaştığı Dr.Can Kavuzlu hiçbir zaman o ofiste bulunmamaktadır. Dr Yılmaz Güzel muhtemelen Dr.Can Kavuzlu'nun sahip olduğu sertifikaları kullanmaktadır. Bu tüp bebek tedavisi için gereken operasyonları Amerikan Hastanesi, Dora Hastanesi ve Acıbadem Fulya hastanelerinde gerçekleştirmektir. Tüp bebek tedavisi bedelini Dr.Yılmaz Güzel elden almaktadır. Hastalar hiçbir şekilde ilgili hastanelere para ödememektedir. Tüp bebek tedavisi sırasında embriyolar yurtdışına DNA testi için yollanmaktadır. Bu işleminin bedeli de Dr.Yılmaz Güzel tarafından elden alınmaktadır. Hastalar ek bedel verirlerse, bebeğin cinsiyetini seçme hakkını da Dr.Yılmaz Güzel'den alabilmektedirler. Bu etik dışı doktordan uzak durmanızı tavsiye ederim.
sizin şansınız omuş ama benim için tam bir hayal kırıklığı..

Merhaba benim yolum önce Nişantaşı sonra okan üniversitesinde kesişti kendisi ile yaklaşımı beni ve eşimi sürekli yakından takip etmesi harikaydı biraz uzun zorlu bir yolculuktu mental olarak çok yıprandığım ama sonucumuz şuan pozitif çok şükür, yukarıda okuduklarım beni şaşırttı açıkçası sevmeyen biri gelmiş yazmış gibi duruyor söylenenin aksine her işlemde faturamı aldım cinsiyet seçmenin yasal olmadığı ülkemizde elbetteki böyle bir şey söz konusu olmadı dediğim gibi ben bölümden Yılmaz bey ve Şeyma hanımdan sürecimde hep yanımda oldukları için minnet duyuyorum.

Merhaba.
Kesinlikle yazılanlara katılmıyorum yılmaz hocadan önce başka bir hasta e ile görüştük direk para odaklı iki bilimsel kelimeler söylenip diğer odaya fiyt konuşmak için gitmemizi söylediler. Ondan sonra karar değiştirip yılmaz hocaya başvurduk. Gerçekten işin ehli bir doktor. Beni ve eşimi sürekli yakında takip ediyor ve çok şükür ilk tüp bebek denemem pozitif hala gittiğimizde yakından ilgileniyor .

Back