- 3 Haziran 2022
- 8
- 1
- 43
- Konu Sahibi sadece_lal
Yaklaşık 4 ay önce dr. Volkan tayfur’a yağ dolgusu ve gıdı liposuctıon yaptırdım yüzümün istediğim kısımlarına hiç bir yağ dolgusu yapmadığı gibi yaptığı da bir ayda eridi gitti. Benim sadece gıdı sorunum vardı bana çene ucunu uzatıcam jawlıne yapcam diyerek güvendirdi ancak ne çene ne jawlıne yapmış ve amaliyatın sonucunda boyun altımda sarkma meydana geldi. Bunu gösterdiğimde yapılabilecek en güzel sonucu yaptığını söyledi madem güzel buluyorsunuz instagram sitenizde öncesi ve sonrasını paylaşın yorumları göreyim dedim yanaşmadı. Beni memnuniyetsizlikle suçladı verdiğim para çektiğim ağrı yanıma kar kalarak bir de sarkık boyunla geziyorum ayrıca ödediğim paraya karşılık bana fatura vermedi mahkemeye vermek için istediğimde avukatınız iletişime geçsin dedi. Lütfen amaliyat olurken ödediğniz paranın faturasını alın. Ve doktorunuzu iyi seçin piyasanın pahalı doktoru diyerek güvendiğim amaliyat olduğum doktorun beğendiği beni de beğenmediğim için memnuniyetsizlikle suçlayan doktorun yaptığı gıdımın 4. Ay resmini paylaşıyorum