Dual Plan 280 cc Natrelle damla ptotez koltuk altı kesisi ile yapıldı. Keşke daha önce yaptırsaymışım diyorum şimdi
Çok memnunum. Volkan bey gerçekten çok iyi bir cerrah. Hasta psikolojisinide çok iyi biliyor ve ona göre davranıyor. Görüştüysen az çok bilirsin. Bence çok iyi bir doktor seçimi yapmışsın diyebilirim. Ben göğsümde iz istemiyordum. Volkan beyde koltuk altı endoskopik yöntemle bu operasyonun çok iyi sonuçlar verdiğini kendisininde bu yöntemi daha çok tercih ettiğini anlattı. Bir Kaç resim gösterdi yaptığı operasyonlardan. Özellikle izler konusunda biraz tereddütlüydüm ama 6 ay içinde belli belirsiz bir hal aldığını resimlerdende gösterdi. Burda bazı arkadaşların Volkan bey için yapılan yorumlara sahte hesaplardan yapılan reklam olduğuna dair düşünceleri var. Bir doktorun bu kadar başarılı ve iyi olduğunu söylemek çok mu tuhaf. İnsanlar burdan yapılan yorumların gerçek olabileceğine inanmıyorlar nedense. Neyse Volkan bey gerek hastayla olan ilişkisi gerek yaptığı operasyonların sonuçları itibariyle bu övgüleri hak ediyor kesinlikle. Biraz uzattım ama bunları söylemeden geçmek istemedim. Ben Volkan beye yine meme büyütme estetiği olan bir tanıdığım aracılığıyla ulaştım. Şimdi yeni göğüslerimi gördüğümde çok doğru bir karar vermişim diyebilirim. Gelelim ameliyattan sonra neler yaşadığıma. Daha önce ameliyat olmamış biri olarak narkozdan çok korkuyordum. uyanma süreci falan beni çok germişti. Boşuna bu kadar endişelendiğimi uyanınca anladım. Üstelik sigara içen biri olarak narkozdan bu kadar kolay çıkacağımı hiç düşünmezdim. Gülçin hanım (anestezi uzman doktoru) sayesinde narkozun etkisinden çok kolay kurtuldum. İlk iki gün çok ağrım olmasada direnler falan biraz zorlandım. Koltuk altı yöntemi göğüs altına göre biraz daha zor bir süreç bence. Özellikle ilk hafta ödem ve uyuşukluk rahatsız edici. tabi zamanla azalıyor. İki haftada inanılmaz fark etti. İzlerde tahminimden daha hızlı iyileşiyor.
Arkadaş olarak ekle beni istersen orada koltuk altımın resmi var. Başka resimlerde koyacağım.
Umarım yardımcı olabilmişimdir. Genel olarak böyle başka kafana takılan bir soru olursa sorabilirsin. Sen ne ye karar verdin. Doktor ve diğer konularda