- 29 Şubat 2016
- 107
- 20
- 18
merhaba öncelikle geçmiş olsun ve cok sevindim sizin adınıza mutlu bir son yaşadığınız için ama ben sadece tek bir foto görebildim yani öncesi ve sonrası resminizi görebilirsem anlayabiliceğim volkan beyin tarzını ve tabi birde nekadar ödediniz burun için ? Cvlarınızı ve resimlerinizi bekliyor olucam karar verebilmem için çok yardımcı olucaksnz inş !!!:)Herkese Merhaba,
Ben 18 Ocakta Volkan beye burun estetiği ve yüze yağ enjeksiyonu yaptırmıştım. Beş ayım dolmak üzere. Albümüme yeni fotoğraflar koydum isterseniz bakabilirsiniz. Yüzümde hiç bir asimetri ve topaklanma olmadı burnumdan da çok memnunum. Volkan beyi kesinlikle tavsiye ediyorum. Gerçekten hasta psikolojisinden çok iyi anlıyor çok güler yüzlü ve motive edici bir doktor. Ankara'da burun ve yağ enjeksiyornu için kesinlikle başka doktora gitmeyin derim ben. Ayrıca kendisine 2016 yılının şubat ayında meme silikonu da yaptırdım. O ameliyatım da çok başarılı geçti. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim.
Merhaba, aslında albümüm var yaklaşık 20 civarı fotoğraf var içinde. Volkan beyin benim için yaptığı çizimler de var. fiyatı burdan söylemem doğru olmaz. Zaten değişmiştir diye düşünüyorum. Sevgiler.M
merhaba öncelikle geçmiş olsun ve cok sevindim sizin adınıza mutlu bir son yaşadığınız için ama ben sadece tek bir foto görebildim yani öncesi ve sonrası resminizi görebilirsem anlayabiliceğim volkan beyin tarzını ve tabi birde nekadar ödediniz burun için ? Cvlarınızı ve resimlerinizi bekliyor olucam karar verebilmem için çok yardımcı olucaksnz inş !!!:)
Slm burdan birbirimizle fiyat vs paylasimlarimizin yanlis oldugunu dusunmedigimiz icin bilgi paylasimi yapiyoruz kime ne zarari olabilirki doktorlarin hangi araliklarda rakamlar istedigini ogrenmenin??Merhaba, aslında albümüm var yaklaşık 20 civarı fotoğraf var içinde. Volkan beyin benim için yaptığı çizimler de var. fiyatı burdan söylemem doğru olmaz. Zaten değişmiştir diye düşünüyorum. Sevgiler.
Yani resimleriniz de yok fiyat ta solemiyorsunz ben neye gore sizden yardim alabilirim ki bu durumda??Slm burdan birbirimizle fiyat vs paylasimlarimizin yanlis oldugunu dusunmedigimiz icin bilgi paylasimi yapiyoruz kime ne zarari olabilirki doktorlarin hangi araliklarda rakamlar istedigini ogrenmenin??
Ayrica tek bi resminiz harici hicbisiy yok yani
Siz albümü bulmayı beceremediyseniz o albüme yok diyemezsiniz. Bulamadım diyebilirsiniz ancak. Yukarda linkini atıyorum. 28 tane fotoğrafım var. Ayrıca 118 kişi tarafından da izlenmiş.Yani resimleriniz de yok fiyat ta solemiyorsunz ben neye gore sizden yardim alabilirim ki bu durumda??
Yani resimleriniz de yok fiyat ta solemiyorsunz ben neye gore sizden yardim alabilirim ki bu durumda??
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...yuze-yag-enjeksiyonu-ve-burun-estetigi.40204/
Siz albümü bulmayı beceremediyseniz o albüme yok diyemezsiniz. Bulamadım diyebilirsiniz ancak. Yukarda linkini atıyorum. 28 tane fotoğrafım var. Ayrıca 118 kişi tarafından da izlenmiş.
Teşekkürlerbenguzelim36 nın sonucunu çok beğeniyorum. Sağlıkla kullansın.
fotoğraflarınıza baktım. çok güzel olmuş, çok beğendim. fiyat bilgisini özelden yazabilir misiniz rica etsem.Merhaba, aslında albümüm var yaklaşık 20 civarı fotoğraf var içinde. Volkan beyin benim için yaptığı çizimler de var. fiyatı burdan söylemem doğru olmaz. Zaten değişmiştir diye düşünüyorum. Sevgiler.
Volkan tayfur a Kasım 2015 te ilk operasyonlarimi oldum.meme büyütme ve liposuction. .ilk ameliyat özellikle meme büyütme de tam bir fiyaskoydu.aylarca orantisiz görüntü ve aksiliklere kendisini ikna etmeye çalıştım. En sonunda binbir zorlukla ikna oldu ve 2016 aralıkta revizyon ameliyatını yaptı. Yine sonuç fiyasko...
İlk görüşmeye gittiğim doktor kendisidir ve ilk görüşmede tüm satış tekniklerini uygulayan,inanılmaz güven veren bir görüntü sergiliyor.kabus operasyondan sonra başlıyor. Resmen sonrasında muhatap bulamiyorsunuz.kötü davranışlar sergiliyor ve tek derdi maddiyat..hasta empati si denen bişey yok..binlerce lira ödediği halde bu duruma düştüğüm mi,iki ameliyattan sonra bana kalan hayal kırıklığına mi uzuleyim bilmiyorum.bu yorumu karalama olarak gören herkes özelden yazabilir..görüşmeye gideçek olan varsa forumda dikkat etmeli..
merhaba..ben kendisine revizyon için görüşmeye gittim. Bir kere revizyon hastasını sevmiyor, uğraşmak istemiyor. Bu arada ilk ameliyatım başka dr da oldu. Benimle o kadar ukala bir biçimdw konuştu ve resmen kovdu beni. Çok terbiyesiz biri. Ben günler öncesinden randevu alıp gittim. Odasına girdiğimde. Sizi bakul etmemimizn sebebini anlatıyım diyerek.başladı konuşmaya. Sanki ben yalvar yakar görüşmeye çalışmışım gibi davrandı. Neymiş daha az zaman geçmiş ill ameliyatımdan, beklemeliymişim. Hemen revizyon için karar vermemeliymişim falan. İlk cümleleri bunlar oldu. Ve size ayırabileceğim zaman bu kadar diyerek ayağa kalkıp kapıyı gösterdi bana. O kadar çirkin.davrandı ki bana anlatamam. Ama çok şükür ki nasıl biri olduğunu bana göstermiş.oldu. Ya gerçek yüzünü göstermeyip iyi davransaydı şimdi revizyon olmuş olabilirdim. Asla beni dinlemedi. Sözümü.kesti. Şikayetimi dinlemedi. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.Sevgili dayten,
Aynı şeyden ben de muzdaribim. Volkan Bey inanılmaz egolu, anlaşma aşamasındayken bir o kadar tatlı davranıp seni rahatlatıp vaadlerde bulunan, parayı alıp ameliyatı yaptıktan sonra da yanlış/kötü iş çıkardığını asla kabul etmeyen birisi. Kendisine kulak ameliyatı olmuştum, asla iz kalmaz çünkü ameliyatı kulak ön yüzünden yapmıyorum dediği kulak üzerinden 3,5 sene geçmesine rağmen dışarıdan bakanın rahatça görebileceği izlere sahip. İlk kontrollerimde zamanla bu izlerin geçeceğini söylemişti, hatta ameliyatın hemen ardından bir kulağımın diğerine göre bariz açık olmasına rağmen kabul etmeyip beni kendime güvensiz bir karaktere sahip olmakla itham etmiş ve resmen dalgaya almıştı. Sonuçtan memnuniyetsiz bir resim çizmemden dolayı da beni kendince hasta takip listesinden çıkardı ve asla operasyon sonrası durumun gidişatını takip etmedi. Ben de zaten bir daha asla kendisinin yüzünü görmek istemediğim için arayıp randevu talep etmedim, çünkü zaten sonuçsuz kalıyordu ve hatasını kabul etmiyordu. Sonrasında doktorumun ismini vermeden danıştığım ve kulaklarımın fotoğraflarını gönderdiğim bir çok ünlü doktor da bu sonuca inanamadı. Demem o ki, ne ameliyatı olacaksanız olun önce etik değerlere sahip olan hakkaniyetli bir doktorla anlaşın. Bu şekilde işi ticarete dökmüş kişilerle değil. Herkese sağlıklı günler dilerim.
merhaba..ben kendisine revizyon için görüşmeye gittim. Bir kere revizyon hastasını sevmiyor, uğraşmak istemiyor. Bu arada ilk ameliyatım başka dr da oldu. Benimle o kadar ukala bir biçimdw konuştu ve resmen kovdu beni. Çok terbiyesiz biri. Ben günler öncesinden randevu alıp gittim. Odasına girdiğimde. Sizi bakul etmemimizn sebebini anlatıyım diyerek.başladı konuşmaya. Sanki ben yalvar yakar görüşmeye çalışmışım gibi davrandı. Neymiş daha az zaman geçmiş ill ameliyatımdan, beklemeliymişim. Hemen revizyon için karar vermemeliymişim falan. İlk cümleleri bunlar oldu. Ve size ayırabileceğim zaman bu kadar diyerek ayağa kalkıp kapıyı gösterdi bana. O kadar çirkin.davrandı ki bana anlatamam. Ama çok şükür ki nasıl biri olduğunu bana göstermiş.oldu. Ya gerçek yüzünü göstermeyip iyi davransaydı şimdi revizyon olmuş olabilirdim. Asla beni dinlemedi. Sözümü.kesti. Şikayetimi dinlemedi. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
aman yarabbim çok sinir bozucu yaşadıklarınız"Size ayırabileceğim zaman bu kadar diyerek ayağa kalkıp kapıyı gösterdi bana." demişsiniz ya aynen bu tavırdan bahsediyorum işte. Ben kendisinin psikolojik problemleri olduğunu düşünüyorum. Kimi anında anormal derecede mutlu ve gülücükler saçıyor, başka bir görüşmede surat beş karış, çocuk gibi azarlayıp aşağılıyor. Hiç bir normal doktor hastasına bu şekilde davranmaz, insan insana bu şekilde davranmaz ilk başta. Kaldı ki binlerce paralar karşılığında hizmet veren birisi, ama sanırsın ki hayır işi yapıyor.
Isinde profesyonel olan usta bir doktor her turlu burunu yapar bence. Burun secmemeli. Kolay burunu herkes yapar. Bu benim dusuncem.merhaba..ben kendisine revizyon için görüşmeye gittim. Bir kere revizyon hastasını sevmiyor, uğraşmak istemiyor. Bu arada ilk ameliyatım başka dr da oldu. Benimle o kadar ukala bir biçimdw konuştu ve resmen kovdu beni. Çok terbiyesiz biri. Ben günler öncesinden randevu alıp gittim. Odasına girdiğimde. Sizi bakul etmemimizn sebebini anlatıyım diyerek.başladı konuşmaya. Sanki ben yalvar yakar görüşmeye çalışmışım gibi davrandı. Neymiş daha az zaman geçmiş ill ameliyatımdan, beklemeliymişim. Hemen revizyon için karar vermemeliymişim falan. İlk cümleleri bunlar oldu. Ve size ayırabileceğim zaman bu kadar diyerek ayağa kalkıp kapıyı gösterdi bana. O kadar çirkin.davrandı ki bana anlatamam. Ama çok şükür ki nasıl biri olduğunu bana göstermiş.oldu. Ya gerçek yüzünü göstermeyip iyi davransaydı şimdi revizyon olmuş olabilirdim. Asla beni dinlemedi. Sözümü.kesti. Şikayetimi dinlemedi. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Merhaba arkadaşlar, ben kendisine iki kere ameliyat oldum maalesef hiç mutlu değilim. Benzer tavırları görmeme rağmen hem demerhaba..ben kendisine revizyon için görüşmeye gittim. Bir kere revizyon hastasını sevmiyor, uğraşmak istemiyor. Bu arada ilk ameliyatım başka dr da oldu. Benimle o kadar ukala bir biçimdw konuştu ve resmen kovdu beni. Çok terbiyesiz biri. Ben günler öncesinden randevu alıp gittim. Odasına girdiğimde. Sizi bakul etmemimizn sebebini anlatıyım diyerek.başladı konuşmaya. Sanki ben yalvar yakar görüşmeye çalışmışım gibi davrandı. Neymiş daha az zaman geçmiş ill ameliyatımdan, beklemeliymişim. Hemen revizyon için karar vermemeliymişim falan. İlk cümleleri bunlar oldu. Ve size ayırabileceğim zaman bu kadar diyerek ayağa kalkıp kapıyı gösterdi bana. O kadar çirkin.davrandı ki bana anlatamam. Ama çok şükür ki nasıl biri olduğunu bana göstermiş.oldu. Ya gerçek yüzünü göstermeyip iyi davransaydı şimdi revizyon olmuş olabilirdim. Asla beni dinlemedi. Sözümü.kesti. Şikayetimi dinlemedi. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
DoğruYüklü miktarda para ödeyip üzerine bir de azar işitmek isterseniz kendisini tercih edebilirsiniz. Revizyon ameliyatı için dün kendisiyle görüşmeye gittim resmen kovulmaktan beter oldum. Ne yazık ki kendisi ego ve özgüven arasındaki o ince çizginin farkında değil. Bana kulaktan kıkırdak almam gerekli dedi, ben de normal olarak ‘’yaa gerçekten mi’’ diyerek korkma tepkisi verdim. Siz bana karşı güven sorunu mu yaşıyorsunuz, gidip beni bi araştırıp gelin isterseniz dedi . Ben şok oldum bu neyin egosu yani. Sonra burun fotoğraflarımda bilgisayar üzerinde oynamalar yaptı, ameliyat sonrası için planlanan halindende burnum bu kadar kalkık mı olacak dedim, siz en iyisi gidin biraz düşünün dedi aşağılar şekilde ayağa kalktı 23 bin lira da fiyat vermişti bi dahaki gelişinizde fiyat da değişmiş olur bilginize dedi. Kapıyı gösterdi. Ben neye uğradığımı şaşırdım. Dünden beri aşırı sinirim bozuk şekilde geziyorum. Keşke ağzının payını verseydim ama şoka girmekten tepki veremedim sanırım. İsterse işinde dünyada bir numara olsun, insanlıktan nasibini almamış bir doktorun bir daha kapısının önünden geçmem!
Merhaba hangi amaliyatları oldunuz kendisine ?Merhaba arkadaşlar, ben kendisine iki kere ameliyat oldum maalesef hiç mutlu değilim. Benzer tavırları görmeme rağmen hem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?