Dr. Volkan tayfur burun estetiği çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim

menemenl

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2013
3
1
34
Ben ankara dan fatoş
ben volkan beyi tv de izleyip internet üzerinden sürekli yaptığı ameliyatları takip ederek başladım volkan beyi.
Insanlara karşı saygısı;sevgisi;merhameti olan ender bulunan nezih birisiydi.bir gün onunla tanışma hayalim vardı.
24 ağustos 2013 de bu hayalim gerçek oldu.randevu aldım ,o beni tanımıyordu ama ben onu yıllardır takip ettiğim için bir heyecan vardı.onunla yüz yüze geldiğimde aynen hayal ettiğim gibi sıcak candan çok farklı biriydi.
Benim sorunlarımı dinledi burun ameliyatı diye gitmiştim fakat volkan bey sadece burun değil 3 bölgeyi (burun,alın,göz altı)ameliyat lazım dedi,hiç itiraz etmeden kabul ettim.her şeyin en uygun alanı yapacağından emindim.
26 ağustos 2013 ameliyat olacağımı söyledi ameliyat öncesi ve sonrası her kolaylığı sağladı moralimi yüksek tutmayı sağlamayı başaran eşsiz doktoruma sonsuz teşekkür ederim.
şu an bende önemli değişiklikler oldu. Insan kendisini daha önemli,değerli ve güzel hissediyor,yaşamak istiyor.
Kendisine önem veren estetiğe ihtiyacı olan bayanlar zaman kaybetmeden volkan tayfur beye illaki başvurup tanışmalarını onun sihirli ellerinin size de değmesine fırsat verin.
Her kadın güzeldir

Yeni burun ameliyatı olmuş biri olarak hem burun ameliyatı tecrübemi paylaşmak hem de gözüm kapalı olarak tavsiye edeceğim doktorumun ismini vermek istiyorum.
Ben de yaklaşık 2 sene araştırdıktan sonra doktorum Dr. Volkan Tayfur'u buldum ve hemen randevu aldım; zaten güven süreci randevuda başlıyor. Volkan Bey'in asistanı Yağmur Hanım son derece sıcak ve enerjik bir şekilde açıyor telefonu ve tüm süreçlerde de size yardımcı oluyor. Volkan Bey ile ilk randevumuzda önce şikayetlerimi, ne istediğimi ve istemediğimi anlattım hatta benim aklıma gelmeyen kısımları Volkan Bey kendisi tamamladı. Fotoğraflarım çekildi ve photoshopta aşağı yukarı ameliyat sonrasında nasıl bir buruna sahip olacağıma ilişkin bir simülasyon ortaya çıktı ki, ameliyattan sonra burnum simülasyondakinden de güzel oldu. Öncelikle Volkan Bey yaptığı işe son derece hakim ve size bu güveni geçirebiliyor. Sizi rahatlatıyor. Artık ameliyat günü gelip çattığında Ankara'daki en iyi hastanelerden birinde odam hazırdı. Tüm hazırlıklar yapılmıştı. Belki inanmayacaksınız ama hiç bir şekilde heyecan ya da korku yaşamadım bunda elbette doktorumun çok büyük katkısı vardı çünkü kendimi profesyonel ellere bıraktığımı biliyordum. Hatta annem gibi çok heyecanlı biri bile gayet sakindi, doktorum ameliyat öncesi geldi, konuştuk, ameliyat süreci hakkında aileme de bilgi verdi (ben ameliyattayken bile aileme ameliyatın seyri hakkında bilgi vermiş). Ameliyathaneye indirilirken asansöre binişimi, inişimi ve ameliyat sonrasında odamda uyanışımı hatırlıyorum. Elimin üzerindeki kelebeği bile ben baygınken takmışlar canım hiç yanmadı, ameliyat sonrası en ufak bir burun ya da başka tür bir ağrı YAŞAMADIM, yanak ve gözlerimde morluk OLMADI. Aynı gün taburcu oldum. Bu satırları yazdığım bugün, ameliyatımın üzerinden 21 gün geçti ve iş hayatıma, sosyal hayatıma aynen devam ediyorum.
Tam hayal ettiğim gibi bir buruna kavuştum. Hem çok neşeliyim hem de kendimi çok iyi hissediyorum.
Ben doktorumu buldum, bundan sonra da istese de bırakmam. Umarım kendisi için doktor arayan herkes benim kadar şanslı olur.
(ayrıca Yağmur Hanım'a da Emre Bey'e de teşekkür ederim)

11 haziran 2015 de ameliyat oldum . gayet memnun kaldım . Güven bu konuda en önemli şeylerden biri ben Volkan Hocaya çok güvendim . ameliyat sonrası ddediklerini birebir yaşadım. Hiç ağrım olmadı 3 gün çok şiştim sadece oda gayet normaldi ve bunuda bana söylemişti. gayet doğal bi burna sahip oldum yıllardır düşündüğüm şeye 10 dk da karar verdim. keşke daha önce yaptırsaydım ve iyikide Volkan Hocaya yaptırdım .Herkesede tavsiye ediyorum burun işi ciddi bi iş oyüzden bütün içtenliğimle yazıyorum.

burun esdediğinden başka ne konuda güvenilir mesela burunda bir kaç sorunu olan için ne dersiniz deviliasyon mesela?

Ben de herkesin tavsiyesine uyarak ameliyat kararlaştırdım bu doktorla.Ama benim söyleyeceklerim var;

Ankara Medicana Hastanesinde dış doktor olarak çalışan plastik cerrah VOLKAN TAYFUR ameliyat gününden 1 gün önce çene ameliyatımı hangi tarzda (enjeksiyon; genioplasti) kararlaştırdığımızı tekrar sordu ve ameliyatın 8.30ta değil 10 gibi başlayacağını söyledi.Ailem çok tedirgin oldu ve bizi aradığı numaradan ailem tekrar arayarak ameliyat tarihini değiştirebileceğimizi bizim açımızdan sorun olmayacağını söyledi.Kendisinin tavrı çok kaba ve merhametsizdi.Anneme mesleğini sordu ve öğretmen olduğunu öğrenince de kendisinin okul açılınca okulunun yolunu bulup bulamayacağını sordu iğneleyerek.Kulaklarımıza inanamadık ama ameliyat öncesi huzursuzluk olsun istemedik ve iyi akşamlar dileyerek telefonu kapattık.Ertesi gün ameliyata söylediği zamanda gelmedi; ne sekreteri ne de kendisi bize ulaştı. Medicana hastanesinin hiçbir şeyden haberi yoktu.Damar yolu açıldı ve damar yolundan antibiyotik ve steroid verildi.Ameliyat önlüğünü giymiş,00.00 dan beri aç bekliyordum.Ameliyata ne zaman alınacağım kimse tarafından bilinmeyince doktoru aradım ve bana dün aradığı telefonunun acil durum telefonu olduğunu kendi tabiriyle 'zırt pırt' aramamam gerektiğini, sterilizasyonda olduğunu söyledi. Şok oldum. Oysaki ben ilk defa arıyordum doktoru!! En sonunda doktor-hasta ilişkisinden ötürü kendisine güvenip aradığımı, hastanede uzun süredir beklediğimi söyledim. Kendisi 'böyle bir ilişki olmasın' dedi! Töhmet altında bırakılmıştım.Oysaki ben de bir doktorum ve etik kurallar çerçevesinde doktor-hasta ilişkisinin nasıl olması gerektiğini çok iyi bilirim.Yazıklar olsun!
Sekreteri aradığımızda ise sekreter doktorun acil ameliyata girdiğini söyledi.Kafamızda sorular oluşmuştu,bize yalan söyleniyordu.Doktorun nerede olduğunu her iki taraf da farklı izah ediyordu..
Ameliyattan vazgeçtik ve muayenehanesine paramızı iade almak için gittiğimizde kendisi ve hemşiresi ofiste idi.Gözlerimize inanamadık.Biz 10da ameliyata alınmayı beklerken kendisi ve yardımcısı ofiste idi.
Doktor olmak nedir sorusunu tekrar kendime sordurtan bu 'doktor' a gereğinin yapılması konusunda elimden geleni yapacağım..

X