T tgc92 Üye Kayıtlı Üye 23 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi tgc92 #1 Dr. Volkan Otrakçı ya daha önce ameliyat olmuş arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim.
Nisan.umut Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi tgc92 #2 ameliyat olmadım ..görüşmüştüm sadece bende aradım sitede ama bulamadım hastasını
T tgc92 Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi tgc92 #3 Nisan.umut .!.: ameliyat olmadım ..görüşmüştüm sadece bende aradım sitede ama bulamadım hastasını Genişletmek için tıkla... görüşme nasıldı peki ilgili mi
Nisan.umut .!.: ameliyat olmadım ..görüşmüştüm sadece bende aradım sitede ama bulamadım hastasını Genişletmek için tıkla... görüşme nasıldı peki ilgili mi
Nisan.umut Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi tgc92 #4 tgc92 .!.: görüşme nasıldı peki ilgili mi Genişletmek için tıkla... Çok ilgili dersem yalan olur hani normaldi genç bi hekim o yüzden ben olmadım ama özellikle memede başarılı olduğunu duydum
tgc92 .!.: görüşme nasıldı peki ilgili mi Genişletmek için tıkla... Çok ilgili dersem yalan olur hani normaldi genç bi hekim o yüzden ben olmadım ama özellikle memede başarılı olduğunu duydum
T tgc92 Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi tgc92 #5 Nisan.umut .!.: Çok ilgili dersem yalan olur hani normaldi genç bi hekim o yüzden ben olmadım ama özellikle memede başarılı olduğunu duydum Genişletmek için tıkla... evet bende onu duydum çok tşk ederim
Nisan.umut .!.: Çok ilgili dersem yalan olur hani normaldi genç bi hekim o yüzden ben olmadım ama özellikle memede başarılı olduğunu duydum Genişletmek için tıkla... evet bende onu duydum çok tşk ederim
M Misstanbulcherry Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi tgc92 #6 Ben burun ve meme buyutme ameliyatı oldum Volkan beye cok memnunum