• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Volkan kahya ya ameliyat olanlar

deryasahin2580

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2014
36
7
36
Kizlar merhaba
Dr volkan kahyaya burun ameliyati olanlar dusunenler veya sikayeti olanlar goruslerini burda paylasabilirlerse cok memnun olurum
Fikirleriniz benim icin degerli
Tesekkurler

Kizlar merhaba
Dr volkan kahyaya burun ameliyati olanlar dusunenler veya sikayeti olanlar goruslerini burda paylasabilirlerse cok memnun olurum
Fikirleriniz benim icin degerli
Tesekkurler
Siz ameliyat oldunuz sanırım nasıl bi doktor ilgili mi bazı doktorlar çok soğuk ve insanı rahatlatmiyor daha da geriyor

Merhaba
Ben ameliyat olali 8 ay oluyor
Gayet memnunum
Doktorumuz cok enerjik ve sevimli
Cok rahat iletisim saglar saglikli bir sekilde bilgilerler sizie yon verir
Ameliyat sinrasinda iki arkadasimida yonlendirdim ove ove bitiremediler karsilastiginizda goruceksiniz zaten
İnstagram hesabini takip edin daha net anlarsiniz

ben 10 ay once ameliyat oldum. ameliyattan once spn derece pozitif ve enerjik biri. ama yamuk bir burun yaparsa ondan sonra hic te oyle olmuyor. son derece soguk bir tavirla bir daha olmam gerektigini ucretini soyledi. ondan sonraki ne telefonlarim cikiyor nede mesajlarima donuyor

volkan bey 2. revizyon ameliyatimi tüm olumsuz elestirilerime ragmen profesyonelligini koruyarak gerceklestirdi. simdilik iyi görünüyor

Back