Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayanlar aranızda ümit aktaşa giden varmı
Ben kendisine zayıflamak için başvurdum. akupunktur ile 5 ay da 15 kilo verdim. Çok iyi bir hekim ve çok iyi bir insan. Tavsiye ederim. Sen ne için sormuştun Ümit Aktaş'a giden var mı diye????
Çok geçmiş olsun. Bana sorarsan git derim. Çok iyi bir doktor. Mutlaka sana yardımcı olacaktır. Bak sitesinde bazı açıklamalarda var onları da incele... Aklına takılan birşey olursa sitesinden soru da sorabiliyorsun. Hoca yanıtlıyor onları... En güzeli muayenehanesine git yüz yüze hoca ile konuş derim... Tekrar geçmiş olsun. http://www.umitaktas.com/tedaviler/romatizmal-hastaliklar-nedir-bende romatizmal bir hastalık var kemoterapi ilacı kullanıyorum tv yorumlarını izledim onun için sordum emin olamadım ozona gitmek istiyorum birde
çok doktor gezdim bazı doktorlara güvenim kalmadı
bende romatizmal bir hastalık var kemoterapi ilacı kullanıyorum tv yorumlarını izledim onun için sordum emin olamadım ozona gitmek istiyorum birde
Merhaba dr. Umit aktasa gittiniz mi acaba. Bende de romatizma var da ben de dusunuyorum gitmeyi merak etmistim o yuzdenbende romatizmal bir hastalık var kemoterapi ilacı kullanıyorum tv yorumlarını izledim onun için sordum emin olamadım ozona gitmek istiyorum birde
Anladim tesekkurler. Gecmis olsun demeyi unutmusum. Sizin nasil durumunuz kullaniyor musunuz su an?BEN GİTMEDİM ÜCRETİNİ BİLMİYORUM BAŞKA TANIDIĞIM GİDİYOR 3 AYDA 2,500 TL GİBİ BİR ÜCRET ALIYORMUŞ İLAÇLARA