• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DR Ümit Aktaş

Bayanlar aranızda ümit aktaşa giden varmı

Ben kendisine zayıflamak için başvurdum. akupunktur ile 5 ay da 15 kilo verdim. Çok iyi bir hekim ve çok iyi bir insan. Tavsiye ederim. Sen ne için sormuştun Ümit Aktaş'a giden var mı diye????

Ben kendisine zayıflamak için başvurdum. akupunktur ile 5 ay da 15 kilo verdim. Çok iyi bir hekim ve çok iyi bir insan. Tavsiye ederim. Sen ne için sormuştun Ümit Aktaş'a giden var mı diye????

bende romatizmal bir hastalık var kemoterapi ilacı kullanıyorum tv yorumlarını izledim onun için sordum emin olamadım ozona gitmek istiyorum birde
çok doktor gezdim bazı doktorlara güvenim kalmadı

Son düzenleme:
bende romatizmal bir hastalık var kemoterapi ilacı kullanıyorum tv yorumlarını izledim onun için sordum emin olamadım ozona gitmek istiyorum birde
Çok geçmiş olsun. Bana sorarsan git derim. Çok iyi bir doktor. Mutlaka sana yardımcı olacaktır. Bak sitesinde bazı açıklamalarda var onları da incele... Aklına takılan birşey olursa sitesinden soru da sorabiliyorsun. Hoca yanıtlıyor onları... En güzeli muayenehanesine git yüz yüze hoca ile konuş derim... Tekrar geçmiş olsun. http://www.umitaktas.com/tedaviler/romatizmal-hastaliklar-nedir-

Sayın Umudum. Merhaba. Romatizmal ağrılar için Çay tarifi var. Bu tarifi de Dr. Ümit Aktaş'ın İLAÇSIZ YAŞAM Kitabından buldum. Belki işine yarar...
1 tatlı kaşığı kuşburnu
1 tatlı kaşığı ısırgan
1 tatlı kaşığı zencefil
250 cc kaynar su
Cam veya porselen bir fincana konulur, üzerine kaynar su eklenir. Fincanın ağzı kapatılarak 10 dk. demlenmesi beklenir. Günde 4 fincan içebilirsiniz.

merhaba romatizma konusunda ne yaptınız ?

bu forumlar çok saçma bence saçmalık ötesi hatta,hiç bir açıklayıcı bilgi yok''kaç para diyoruz ücreti nedir ne değildir.gitmişmiş 15 kg vermişmiş eeee,nerde ne zaman kaç para nedir ne değildir hep havada tavada cümleler,rahatlatıcı aydınlatıcı bir yorum yok!

Merhaba dr. Umit aktasa gittiniz mi acaba. Bende de romatizma var da ben de dusunuyorum gitmeyi merak etmistim o yuzden

BEN GİTMEDİM ÜCRETİNİ BİLMİYORUM BAŞKA TANIDIĞIM GİDİYOR 3 AYDA 2,500 TL GİBİ BİR ÜCRET ALIYORMUŞ İLAÇLARA

Back