Dr.um boş kese dedi ama umut var mıdır?

hewwin

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2009
33
1
611
46
İstanbul
merhabalar doktorum boş kese dedi.ama bikaç ğün beklioruz neden olabilir ve bidahiki ay gebelik için hanği testleri yapmalıyım saoln.

boş kese derken kalp atımı olusmadan geblık erken dönemde sonlanmıstır herhangı bır teste gerek yok şimdilik bu cogu zaman olabılen bır durum tekrar deneyebılırsınız hamıle kalmak ıcın ara vermeden

canım bende nisan4te boş gebelikten kürtaj oldum. şimdi bikaç gün bekliceksn hala yoksa muhtemelen düşmediysede kürtaj olcaksın,,agrısız basit küçük operasyonlar bunlar..ama doktorun bi korunma süreci vercek mutlaka rahmin kendini toplasın die..ondan sonra deniceksin..bana 2-3ay demişti mesela. inşallah bebeşin görünür canım bi bekle bakalım kaç haftalıksın

canım merhaba
Bende Nisan 2011de tüp bebekle hamile kaldım ancak kalp atışı duyulamadı ve boş gebelik teşhisi kondu. doktor hiç beklemeden kürtaj yaptı beni 1mayıs 2010da. ve tekrar tüp bebek tedavisi için 3 ay sonra gel dedi. Ama ben 24 haziran 2010 da son adet tarihimle yani kürtajdan 1 ay sonra mucizevi şekilde doğal yoldan hamile kaldığımı öğrendim.Şuan dünyalar tatlısı 4.5 aylık bir oğlum var çokta sağlıklı. Sakın üzülme diyeceğim çünkü ben çoook üzülmüştüm şuan bile o acıyı duydum ama demekki kısmeti yokmuş Allah hayırlısını versin senin içinde..

merhabalar doktorum boş kese dedi.ama bikaç ğün beklioruz neden olabilir ve bidahiki ay gebelik için hanği testleri yapmalıyım saoln.

Canım banada doktor 5 haftalıkken boş gebelik kürtaj olmalısın demişti ama başka doktora gittik eşimle,5 gün sonra kalp atışını duyduk hiç acele etme şuan durumun nedir bilmiyorum ama inş kürtaj olmamışsındır..

Back