- 5 Şubat 2020
- 8
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi birsiiristanbul
-
bakalim umarim güzel olur cok az kaldi amelyataBende düşünüyorum bu doktoru bella eyes ve bişektomi fakat korkularım var
ben yaptırdım. kolay bi operasyon fakat ödediğiniz paraya deymiyor. 3 ay geçti hiç bir fark yok yüzümde. Beklenti içine girmeyin ben girdim ve hayal kırıklığı oldubakalim umarim güzel olur cok az kaldi amelyata
bende yakin zamanda Ufuk beye bu islemi yaptirmayi düsünüyorum. Nasil gecti ameliyatiniz? Sislik, agri siziniz oldu mu?bakalim umarim güzel olur cok az kaldi amelyata
Cok rahat gecti 15 dk icinde girip ciktim. Cok ama cok hafif bir sislik var onun disinda yemek yiyip icebiliyorum ayni gün evime gittim. Sabirla sonucu bekliyorum...bende yakin zamanda Ufuk beye bu islemi yaptirmayi düsünüyorum. Nasil gecti ameliyatiniz? Sislik, agri siziniz oldu mu?
8 ay a kadar incelme olabiliyormus umarim ödedigimiz paraya deger... Benim henüz 4üncü günüm birsey söylemek icin cok erkenben yaptırdım. kolay bi operasyon fakat ödediğiniz paraya deymiyor. 3 ay geçti hiç bir fark yok yüzümde. Beklenti içine girmeyin ben girdim ve hayal kırıklığı oldu
Süper, umarim sonucu biranönce alirsiniz :) sevindim, bende biranönce randevumu alacagim.Cok rahat gecti 15 dk icinde girip ciktim. Cok ama cok hafif bir sislik var onun disinda yemek yiyip icebiliyorum ayni gün evime gittim. Sabirla sonucu bekliyorum...
Maliyeti 7000 tl. Yanak icindeki bütün yagi aliyorlarFiyatı yazmanızda sakınca yoksa söyler misiniz acaba bende istiyorum ama baya maliyetli diye duydum bide yanak içi yağa falan bağlıymış ama
Bütün yağ alınıyorsa illa ki bir değişiklik olur bence ya.Maliyeti 7000 tl. Yanak icindeki bütün yagi aliyorlar
Degisiklik olmuyor diyenlerde var memnun kalanlarda var. Sabirla sonucu beklicemBütün yağ alınıyorsa illa ki bir değişiklik olur bence ya.
İnşallah değişir. Kaç kilosunuz acaba? Klasik bir soru kilo verince alınca değişmez olmaz herhalde ama parayı bulursam net yaptırcamDegisiklik olmuyor diyenlerde var memnun kalanlarda var. Sabirla sonucu beklicem
57 kiloyum ama yüzüm genis ve yanaklarim dolgunİnşallah değişir. Kaç kilosunuz acaba? Klasik bir soru kilo verince alınca değişmez olmaz herhalde ama parayı bulursam net yaptırcam
Ah keske ben 57 kilo olsam bende 68 70 arasıyım tam olarak bazlama gibiyim57 kiloyum ama yüzüm genis ve yanaklarim dolgun
Hangi işkemi yaptırdınız ve bir fark oluşmadı acaba?ben yaptırdım. kolay bi operasyon fakat ödediğiniz paraya deymiyor. 3 ay geçti hiç bir fark yok yüzümde. Beklenti içine girmeyin ben girdim ve hayal kırıklığı oldu
Merhabalar, Bende 1 hafta önce Ufuk Askerogluna bisektomi ameliyatı oldum ancak yüzümde henüz bir farklılık yok. Siz sonuçtan memnun kaldınız mu acaba? 1 sene olmuşbugün amelyatimin 10. cu günü ve yüzümde incelme gözle görülür bir sekilde basladi yuppi cok mutluyum cok
Merhaba geçmiş olsun, sonuç gözle görülür oldu mu nasıl memnun musunuz?Merhabalar, Bende 1 hafta önce Ufuk Askerogluna bisektomi ameliyatı oldum ancak yüzümde henüz bir farklılık yok. Siz sonuçtan memnun kaldınız mu acaba? 1 sene olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?