tesekkurler canım saolasın.ben ozel muayenesını gıtmek ıstıyorum.cnm arkadaşım kendisinde doğum yaptı çok ilgili ve alakalı dedi..çokda memnun kaldı cnm
doğumu zorlu geçti 30 saat sancı çekti tülin hanım çok ,ilgili pozitif davranmış kendine tavsiye ediyor herkese ,
bende aynı hastanede tüğ bebek uzmanı latif beye gidiyorun yeni anne adayı oldum micro ile hamiş kaldım
Merhaba ben dün Tülin Hanımın muayenehanesine gittim. Güzel ilgilendi, memnun kaldım diyebilirim. Ama tabi doktoru değerlendirebilmek için daha uzun zaman ve değerlendirecek zor konular gerek. Muayene ücreti 140 YTL. Serhat Sakız için de iyi diyorlar ama bilmiyorum.arkadaslar bayram sonu kısmetse ilkkez kadın doğum doktoruna gıdecegım.
şimdilik 2 doktor tavsiyesı aldım.biri Dr serhat sakız bakırkoyde ozel muayenesı varmıs.
cok ıyı dıyorlar.dıgerıde dr.tülin kocatepe bunada bı akrabam gıtmıs tavsıye edıyor.aynı zamanda kendısı gebelık sitesını kuran kaan kocatepenın esıymıs.atakoy 9.kısımda muayenehanesı varmıs.arkadaslar öncelikle bu 2 doktor ve baska tavsıye edebılecegınız doktorlar varsa sevınırım.hıc kadındogumcuya gıtmedıgım ıcın hem heyecan ve korku var hemde ıyı bı doktor olsun ıstıyorum.sureklı doktorda degıstırmek ıstemıyorum.yardımlarınıza ıhtıyacım var.sımdıden tesekkurler a.s.
arkadaslar bayram sonu kısmetse ilkkez kadın doğum doktoruna gıdecegım.
şimdilik 2 doktor tavsiyesı aldım.biri Dr serhat sakız bakırkoyde ozel muayenesı varmıs.
cok ıyı dıyorlar.dıgerıde dr.tülin kocatepe bunada bı akrabam gıtmıs tavsıye edıyor.aynı zamanda kendısı gebelık sitesını kuran kaan kocatepenın esıymıs.atakoy 9.kısımda muayenehanesı varmıs.arkadaslar öncelikle bu 2 doktor ve baska tavsıye edebılecegınız doktorlar varsa sevınırım.hıc kadındogumcuya gıtmedıgım ıcın hem heyecan ve korku var hemde ıyı bı doktor olsun ıstıyorum.sureklı doktorda degıstırmek ıstemıyorum.yardımlarınıza ıhtıyacım var.sımdıden tesekkurler a.s.
canim benim sana tavsiyem prof dr teksen camlibel , bu sitede de surekli reklami var bence ona git , ama tulin kocatepe nin de iyi bir dr oldugunu duymustum.
serhat bey harika bir doktor.Şiddetle tavsiye ederim gerçekten.Aklınızda soru işaretli hiçbir şey bırakmıyor.Tüm açıklığıyla bilgilendiriyor.Muayenesi 140 tl.Ama değer bence.
arkadaslar kesınlıkle serhat sakıza gıtmenızı istiyorum ınanılmaz bır doktor 3 ay cocuk denemesı yapıp olmayınca serhat bey e gıttım polıkıstlık over gorunumu var dedı akıntı ıcın bı ılac verdı bu ay da deneyın dedı olmassa ilaç tedavısıne baslıyacagız dedı ve o ay hamıle kaldım dusuk tehlıkesı ıcın ılac verdı ve ense kalınlıgı 5.3 cıkınca cok kotu oldu yuzume karsı bu bebek yasamaz kalbı durur dedı kromozon hatalıdır dedı oyle dusunuyorum dedı erken donemde cvs yaptırdık dedıgı gıbı karnımda oldu bebek ve kromozon hatalı cıktı doktorum medyum gıbı kesınlıkle tavsıye edıyorum onu cok sevıyorum.bır numara guleryuzlu espirili kendınızı onun yanında cok rahat hıssedıyosunuz.
peki doğum için özel bir hastaneyemi gidiyor doktor .nasıl oluyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?