• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dr tülin kocatepe ve dr serhat sakız hakkında tavsiye istiyorum arkadaşlar

incisu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
arkadaslar bayram sonu kısmetse ilkkez kadın doğum doktoruna gıdecegım.
şimdilik 2 doktor tavsiyesı aldım.biri serat sakiz bakırkoyde ozel muayenesı varmıs.
cok ıyı dıyorlar.dıgerıde dr.tülin kocatepe bunada bı akrabam gıtmıs tavsıye edıyor.aynı zamanda kendısı gebelık sitesını kuran kaan kocatepenın esıymıs.atakoy 9.kısımda muayenehanesı varmıs.arkadaslar öncelikle bu 2 doktor ve baska tavsıye edebılecegınız doktorlar varsa sevınırım.hıc kadındogumcuya gıtmedıgım ıcın hem heyecan ve korku var hemde ıyı bı doktor olsun ıstıyorum.sureklı doktorda degıstırmek ıstemıyorum.yardımlarınıza ıhtıyacım var.sımdıden tesekkurler a.s.

Son düzenleme:
cnm arkadaşım kendisinde doğum yaptı çok ilgili ve alakalı dedi..çokda memnun kaldı cnm
doğumu zorlu geçti 30 saat sancı çekti tülin hanım çok ,ilgili pozitif davranmış kendine tavsiye ediyor herkese ,

bende aynı hastanede tüğ bebek uzmanı latif beye gidiyorun yeni anne adayı oldum micro ile hamiş kaldım

o kadar bakan olmuş arkadaşlar askolsun kımse bu doktorları tanımıyor mu
kimsenın tavsıyesı yok mu???:kızgın::teselli:

cnm arkadaşım kendisinde doğum yaptı çok ilgili ve alakalı dedi..çokda memnun kaldı cnm
doğumu zorlu geçti 30 saat sancı çekti tülin hanım çok ,ilgili pozitif davranmış kendine tavsiye ediyor herkese ,

bende aynı hastanede tüğ bebek uzmanı latif beye gidiyorun yeni anne adayı oldum micro ile hamiş kaldım
tesekkurler canım saolasın.ben ozel muayenesını gıtmek ıstıyorum.
bu arada tebrık ederım canım.darısı ıns. bızımde basımıza
bızede dua et neolura.s.

şimdilik 2 doktor tavsiyesı aldım.biri Dr serhat sakız bakırkoyde ozel muayenesı varmıs.
cok ıyı dıyorlar.dıgerıde dr.tülin kocatepe bunada bı akrabam gıtmıs tavsıye edıyor.aynı zamanda kendısı gebelık sitesını kuran kaan kocatepenın esıymıs.atakoy 9.kısımda muayenehanesı varmıs.arkadaslar öncelikle bu 2 doktor ve baska tavsıye edebılecegınız doktorlar varsa sevınırım.hıc kadındogumcuya gıtmedıgım ıcın hem heyecan ve korku var hemde ıyı bı doktor olsun ıstıyorum.sureklı doktorda degıstırmek ıstemıyorum.yardımlarınıza ıhtıyacım var.sımdıden tesekkurler a.s.
Merhaba ben dün Tülin Hanımın muayenehanesine gittim. Güzel ilgilendi, memnun kaldım diyebilirim. Ama tabi doktoru değerlendirebilmek için daha uzun zaman ve değerlendirecek zor konular gerek. Muayene ücreti 140 YTL. Serhat Sakız için de iyi diyorlar ama bilmiyorum.

şimdilik 2 doktor tavsiyesı aldım.biri Dr serhat sakız bakırkoyde ozel muayenesı varmıs.

canim benim sana tavsiyem prof dr teksen camlibel , bu sitede de surekli reklami var bence ona git , ama tulin kocatepe nin de iyi bir dr oldugunu duymustum.

canim benim sana tavsiyem prof dr teksen camlibel , bu sitede de surekli reklami var bence ona git , ama tulin kocatepe nin de iyi bir dr oldugunu duymustum.

canım teksen camlıbel in muayehanesı beşiktas'ta oraya gıdemem cok uzak.
ben yakın olsun ıstıyorum.ataköy,bahçelievler,bakırköy felan o civarlar yanikaydirigubbakcemile5

arkadaslar kesınlıkle serhat sakızı size öneririm.en başta bana gore cok ıyı bır ınsan,fazlasıyla ilgili,bilgisine de cok guvenıyorum.panik oldugunuzda sakinleştirmesini cok ıyı bılıyo bence..ilk gıttıgımde hamıle kalmıstım ama olmadı gene hamile kalmak için gidiyorum işallah güvenimi boşa cıkarmaz da benı de allahın iziniyle hamile bırakır.

Son düzenleme:
serhat bey harika bir doktor.Şiddetle tavsiye ederim gerçekten.Aklınızda soru işaretli hiçbir şey bırakmıyor.Tüm açıklığıyla bilgilendiriyor.Muayenesi 140 tl.Ama değer bence.

Merhabalar, ben yaklaşık bir ay önce doğum yaptım, doktorum Kaan Kocatepe idi. Sezeryan oldum ve ameliyatıma Kaan bey ve eşi Tülin hanım birlikte girdiler, Tülin hanımı bu şekilde tanıdım. Ve hem doktor olarak hem de insan olarak çok beğendim.

Ben Kaan Kocatepe'den çok ama çok memnun kaldım, hayatımda gördüğüm en pozitif doktor ve gerçekten tam bir profesyonel. Muayenehanesi Nişantaşında.Şansınız varsa kendisini şiddetle tavsiye ederim.

Bir arkadaşımda evinin yakın olması sebebiyle Tülin hanıma devam etti, o da çok memnun kaldı.

serhat bey harika bir doktor.Şiddetle tavsiye ederim gerçekten.Aklınızda soru işaretli hiçbir şey bırakmıyor.Tüm açıklığıyla bilgilendiriyor.Muayenesi 140 tl.Ama değer bence.

Bende serhat beye gıdıyorum ama muayenesıne 120 veriyorum yenımı zam geldı acaba
bakalım bugun gıttıgımde ne alacak

Serhat Bey'in posta adresini ararken sorunuzu gördüm.İki kızımın da doğumunu o yaptırdı.Çok cana yakın, istemediğiniz kadar çok bilgi veren, çok iyi bir doktordur.Kısırlık tedavisinde de çok iyidir.On yıl tedavi görüp , iki başarısız tüp bebek denemesi geçiren bir arkadaşım onun iki aylık tedavisi ile hamile kaldı.Ben de onun tavsiyesi ile gitmiştim zaten.
Randevu saatleri konusunda titizdir .

arkadaslar kesınlıkle serhat sakıza gıtmenızı istiyorum ınanılmaz bır doktor 3 ay cocuk denemesı yapıp olmayınca serhat bey e gıttım polıkıstlık over gorunumu var dedı akıntı ıcın bı ılac verdı bu ay da deneyın dedı olmassa ilaç tedavısıne baslıyacagız dedı ve o ay hamıle kaldım dusuk tehlıkesı ıcın ılac verdı ve ense kalınlıgı 5.3 cıkınca cok kotu oldu yuzume karsı bu bebek yasamaz kalbı durur dedı kromozon hatalıdır dedı oyle dusunuyorum dedı erken donemde cvs yaptırdık dedıgı gıbı karnımda oldu bebek ve kromozon hatalı cıktı doktorum medyum gıbı kesınlıkle tavsıye edıyorum onu cok sevıyorum.bır numara guleryuzlu espirili kendınızı onun yanında cok rahat hıssedıyosunuz.

peki doğum için özel bir hastaneyemi gidiyor doktor .nasıl oluyor canım

serhat bey gercekten mukemmel bir doktor..cok bılgılı ve deneyımlı.ben ve bı kac yakınım devamlı on agıdıyoruz.tavsıye ederım.kesınlıkle memnun kalacaksınız.kafanızda tek bır soru ısaretı bıle kalmayacak.ozel saglık sıgortanız varsa masrafları dusunmeyın ama yoksada verılen ucrete degecek bır muayene yasayacaksınız.

peki doğum için özel bir hastaneyemi gidiyor doktor .nasıl oluyor canım

özel hastaneye geliyor canım.ethıca,acıbadem bakırkoy ve hızmet hastanesi ile anlaşması var.ama benım dogumu medıkalpark baHcelıevlerrde yaptırdı.benım dogum
4250 tl ye mal oldu.ama ınanın deger..herkese dr umu tavsıye ederımmmkaydirigubbakcemile5

Ben de Bakirkoy de Op. Dr. Ayse Konac'a gidiyorum gercekten cok memnunum daha once tanimis olmayi isterdim diye dusunuyorum.Kesinlikle tavsiye ederim..

serhat sakız'ın hastasıyım gebelik takibimi o yapıyor. bilgi, ilgi, hoşgörü ve rahatlatmak adına muhteşem bir doktor. Özellikle gebe olanlara tavsiye ederim. takibinizi serhat sakız yapsın..

Back
X