Eger hiç gögsün yoksa gerçektende,çokta dolu dolu gögsüm olsun istemiyorsan,yani fazla dikkat çekmesin,biraz olsun yeter diyorsan ve evlenip çocuk filan dogurmadıysan eger 280cc senin gözünü doyurur.Ama sen yinede 300cc de biraz ısrar et,denesin ameliyatta yani,ısrarını üzerine basa basa tekrar et.Kas altı olması,doktorun dedigi gibi daha iyi olur,çünkü gögüs dokun pek yok sanırım,eger kas üstü takarsa silikon kenar kısımlardan belli olur ve bagırır ben silionum diye.Kas altı daha dogal bir görüntü verir.Kas altında kas proteze baskı yapar ama kötü bir görüntü vermez,sadece takılan protezi ezdigi için daha KÜÇÜK görünür.Yani 300cc lik bir protez takarsa bir boy küçügü,yani 280cc lik bir protez görüntüsü verir.O yüzden diyorum,doktoruna 300 cc olsun diye ısrar et.Senin ısrarını görürse dener mutlaka,inşallahta gögüs dokun alır.Benim altta gögüs dokum vardı,üst kısımda yoktu.Bana 400cc takıldı,inanki ancak gözümü doyurdu.Ama ben iki çocuk emzirdim,memişler gevşemişti,o yüzden 400cc yi rahat rahat aldı.Eger sen bekarsan,çocuk filan emzirmediysen bu kadar cc yi tavsiye ediyorum,yoksa en az 3500cc yi önerirdim.Tekrar ediyim kas altına koyulan protez kötü bir görüntü oluşturmaz,daha dogal durur,kas üstüne göre..(Sana kas zarı altı yöntemini şiddetle tavsiye ederim ama o hastanede bu yöntem yapılmıyor ne yazıkki.)Ama kas altına damla silion takması benim kafamı karıştırdı,genellikle bütün doktorlar kas altına yuvarlak silikon takma taraftarıdır,çünkü kas üstten proteze baskı yaptıgından dolayı zaten yuvarlak silikon dogal olarak damla şeklini alıyor.Damla silikonun zaten üstte fazla dolgusu ypk,genellikle alt kısım daha dolu dolu,kas altıda koyulursa üst kısım iyice baskıya magruz kalacak,bu sefer üst lobun çok dolu dolu durmaz.Doktoruna yuvarlak silikon istedigini söyle bakalım kabul edecekmi,ben sana bu durumda yuvarlak silikonu öneririm.Mentor marka kullanıyormuş,bendede mentor takılı,menmunum yumuşaklıgından,kıvamından,bu iyi.Ama düz yüzeylisi var,birde pürtüklü yüzeylisi var.Sana hangisini kullanacak? Bunu da ögren,önemli bu çünkü.Düz yüzeyli protezler kapsüllenme yapabiliyor,fiyat olarakda daha ucuz,pürtüklü yüzeyler kapsüllenmeyi önlüyor.Yani kıssaca pürtüklü yüzey,yuvarlak,300cc kas altına yaparsa bence güzel olur.Birdaha doktorla görüşmeni isterim senden.Arkadaşım menmun kalmıştı hastaneden,ebn onun yalancısıyım valla.Ama burundan ameliyat olan arkadaşımde menmun yani.Mail adresimi özelden yazıyorum.Ama bazen bana teklf gelmiyor,eger kabul edilmezse anlaki bir problem var.Yine buradan bana sorularını yazabilirsin canım.Ben takip edecegim.:79: