• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Tolga YENER meme estetiğim :)

songbird

Guru
Kayıtlı Üye
Bende meme estetiğim ile ilgili gelişmelerimi burada paylaşmak istedim. 14 Ocak 2015 Çarşamba günü Ethica Levent Hastanesi'nde (Estethica) meme büyütme ameliyatımı Tolga YENER'e oldum. Doktorum gerçekten çok çok iyi işini bilen, güler yüzlü ve hastasıyla çok ilgilenen bir doktor. Saat 16:20 gibi ameliyata aldılar saat 18:00 gibi odama gelmiştim. Gayet iyi görünüyordum herhangi bir ağrı hissetmedim sadece göğüsümün üzerindeki baskı dışında. Doktorum kontrol için ameliyattan sonra yanıma uğradı ameliyatımın çok iyi geçtiğini 30dk kadar sürdüğünü 325cc denediğini fakat vücudumda çok büyük durduğunu ve 295cc kullandığını söyledi. Ameliyatım kas altı meme altı kesisi ile yapıldı Mentor marka 295cc Ultra yüksek profil kullanıldı. O gün birkaç saat içinde daha iyi olmaya başladım hatta kalkıp dolaştım ama tabi düzenli olarak ağrı kesicim de yapılıyordu. Ertesi gün öğleden sonra taburcum oldu hastaneden çıkmadan önce tekrar ağrı kesicim yapıldı. Sonra eve geldim birkaç saat sonra ağrı kesicinin etkisi geçince tabiki biraz ağrım oldu. 2 gün boyunca tek başıma yatıp kalkamıyordum. Dik yürüyememeye başladım bu da gayet normal bir şey. Ameliyat sütyenim de çok sıkıydı doktorum özellikle bedenimden daha küçüğünü kullandığını söyledi sıkı kalması için. Gün içinde pek yatmadım genelde oturdum arada kalkıp ev içinde dolaştım çünkü uzun süre sabit kalınca kalkarken daha zorlanıyor insan. Sonra akşam yattım gece bir ara kalkmak istedim ama yardımsız imkansızdı. İlk günü bu şekilde atlattım.

Son düzenleme:
Bende meme estetiğim ile ilgili gelişmelerimi burada paylaşmak istedim. 14 Ocak 2015 Çarşamba günü Ethica Levent Hastanesi'nde (Estethica) meme büyütme ameliyatımı Tolga YENER'e oldum. Doktorum gerçekten çok çok iyi işini bilen, güler yüzlü ve hastasıyla çok ilgilenen bir doktor. Saat 16:20 gibi ameliyata aldılar saat 18:00 gibi odama gelmiştim. Gayet iyi görünüyordum herhangi bir ağrı hissetmedim sadece göğüsümün üzerindeki baskı dışında. Doktorum kontrol için ameliyattan sonra yanıma uğradı ameliyatımın çok iyi geçtiğini 30dk kadar sürdüğünü 300cc denediğini fakat vücudumda çok büyük durduğunu ve 290cc kullandığını söyledi. Ameliyatım kas altı meme altı kesisi ile yapıldı Mentor marka 290cc Ultra yüksek profil kullanıldı. O gün birkaç saat içinde daha iyi olmaya başladım hatta kalkıp dolaştım ama tabi düzenli olarak ağrı kesicim de yapılıyordu. Ertesi gün öğleden sonra taburcum oldu hastaneden çıkmadan önce tekrar ağrı kesicim yapıldı. Sonra eve geldim birkaç saat sonra ağrı kesicinin etkisi geçince tabiki biraz ağrım oldu. 2 gün boyunca tek başıma yatıp kalkamıyordum. Dik yürüyememeye başladım bu da gayet normal bir şey. Ameliyat sütyenim de çok sıkıydı doktorum özellikle bedenimden daha küçüğünü kullandığını söyledi sıkı kalması için. Gün içinde pek yatmadım genelde oturdum arada kalkıp ev içinde dolaştım çünkü uzun süre sabit kalınca kalkarken daha zorlanıyor insan. Sonra akşam yattım gece bir ara kalkmak istedim ama yardımsız imkansızdı. İlk günü bu şekilde atlattım.
Gecmis olsun canim sorunsuz surecler diliyorum sana ;)
Ilk gunler o baskiyi bende yasadim ama normal hayatimi pek etkilemedi hatta gidip avm lerde poset lerle dolastim :) aramiza hosgeldin :)

Bende meme estetiğim ile ilgili gelişmelerimi burada paylaşmak istedim. 14 Ocak 2015 Çarşamba günü Ethica Levent Hastanesi'nde (Estethica) meme büyütme ameliyatımı Tolga YENER'e oldum. Doktorum gerçekten çok çok iyi işini bilen, güler yüzlü ve hastasıyla çok ilgilenen bir doktor. Saat 16:20 gibi ameliyata aldılar saat 18:00 gibi odama gelmiştim. Gayet iyi görünüyordum herhangi bir ağrı hissetmedim sadece göğüsümün üzerindeki baskı dışında. Doktorum kontrol için ameliyattan sonra yanıma uğradı ameliyatımın çok iyi geçtiğini 30dk kadar sürdüğünü 300cc denediğini fakat vücudumda çok büyük durduğunu ve 290cc kullandığını söyledi. Ameliyatım kas altı meme altı kesisi ile yapıldı Mentor marka 290cc Ultra yüksek profil kullanıldı. O gün birkaç saat içinde daha iyi olmaya başladım hatta kalkıp dolaştım ama tabi düzenli olarak ağrı kesicim de yapılıyordu. Ertesi gün öğleden sonra taburcum oldu hastaneden çıkmadan önce tekrar ağrı kesicim yapıldı. Sonra eve geldim birkaç saat sonra ağrı kesicinin etkisi geçince tabiki biraz ağrım oldu. 2 gün boyunca tek başıma yatıp kalkamıyordum. Dik yürüyememeye başladım bu da gayet normal bir şey. Ameliyat sütyenim de çok sıkıydı doktorum özellikle bedenimden daha küçüğünü kullandığını söyledi sıkı kalması için. Gün içinde pek yatmadım genelde oturdum arada kalkıp ev içinde dolaştım çünkü uzun süre sabit kalınca kalkarken daha zorlanıyor insan. Sonra akşam yattım gece bir ara kalkmak istedim ama yardımsız imkansızdı. İlk günü bu şekilde atlattım.

İyi olmana sevindim cnm :)

17 Ocak 2015 Cumartesi ilk kontrolüme gittim. Göğüsümün üzerine yapıştırdıkları bandajlar açıldı tekrar ameliyat sütyenim takıldı. Açıkçası o bandajlar çıkarken çok acıyacağı konusunda bayağı endişem vardı. Ama doktorum o kadar tecrübeli bir doktor ki o bandajlar nasıl çıktı anlamadım bile. Aşırı gerginlik var tabiki bunun olacağını doktorum zaten söylemişti çünkü önceden neredeyse dümdüzdüm. Düşünsenize dümdüzken bir anda derinin altına protez konuldu deri tabiki haliyle gerildi. Zaten bunlar da olan şeylermiş. Aynada gördüm :) beğendim Eski halini düşününce çünkü sana olabilecek en büyük boyutu kullandım dedi doktorum. Daha büyüğü gerçekten çok hantal dururdu dedi zaten denemiş de ameliyatta çok büyük durdu dedi. Banyo yapmama izin verdi hemen o gün banyo yaptım tabiki kuzenimin yardımı ile çünkü ellerimi kaldıramadığım için :) Şimdi Perşembe günü 2. kontrolüm olacak 8. gün yani inşallah o zamana kadar daha da iyi olurum. Şuan en çok beni sıkan bu gerginlik hissi birde üzerimdeki ameliyat sütyeni doktorum özellikle 2 beden küçüğünü taktım dedi göğüsleri sıkıp ameliyat sonrası oynamasını engellemek için. İşte o da dik durmamı engelliyor hem gerginlik hem ameliyat sütyeni beni sıkıyor. Onun dışında ağrı olarak pek bişeyim kalmadı Allaha şükür.

Bugün 8. günüm 2. kontrolüme gittim. Herhangi bir sorunum yok her şey yolunda maşallah :nazar::nazar::nazar: Ödemlerim ve gerginlik hala var. Haftaya tekrar kontrolüm var ve masaja başlayacağım :DAğrılarım geçti arada kollarımı kaldırmaya çalıştığımda sızlama oluyor, zaten kollarımı henüz yukarı tam kaldıramıyorum. Belki de zorlamak istemiyorum sanki birşey olacak gibi geliyor...:KK17::KK17::KK17:

Bugün 8. günüm 2. kontrolüme gittim. Herhangi bir sorunum yok her şey yolunda maşallah :nazar::nazar::nazar: Ödemlerim ve gerginlik hala var. Haftaya tekrar kontrolüm var ve masaja başlayacağım :DAğrılarım geçti arada kollarımı kaldırmaya çalıştığımda sızlama oluyor, zaten kollarımı henüz yukarı tam kaldıramıyorum. Belki de zorlamak istemiyorum sanki birşey olacak gibi geliyor...:KK17::KK17::KK17:

Yani bugünde 9, günün :) hızla geçiyor günler cnm :) her şey yolunda olması çok güzel.. Nasıl beğeniyormusun cicişlerini Sonuç istediğin gibi mi peki ? :)

Back
X