Bende meme estetiğim ile ilgili gelişmelerimi burada paylaşmak istedim. 14 Ocak 2015 Çarşamba günü Ethica Levent Hastanesi'nde (Estethica) meme büyütme ameliyatımı Tolga YENER'e oldum. Doktorum gerçekten çok çok iyi işini bilen, güler yüzlü ve hastasıyla çok ilgilenen bir doktor. Saat 16:20 gibi ameliyata aldılar saat 18:00 gibi odama gelmiştim. Gayet iyi görünüyordum herhangi bir ağrı hissetmedim sadece göğüsümün üzerindeki baskı dışında. Doktorum kontrol için ameliyattan sonra yanıma uğradı ameliyatımın çok iyi geçtiğini 30dk kadar sürdüğünü 325cc denediğini fakat vücudumda çok büyük durduğunu ve 295cc kullandığını söyledi. Ameliyatım kas altı meme altı kesisi ile yapıldı Mentor marka 295cc Ultra yüksek profil kullanıldı. O gün birkaç saat içinde daha iyi olmaya başladım hatta kalkıp dolaştım ama tabi düzenli olarak ağrı kesicim de yapılıyordu. Ertesi gün öğleden sonra taburcum oldu hastaneden çıkmadan önce tekrar ağrı kesicim yapıldı. Sonra eve geldim birkaç saat sonra ağrı kesicinin etkisi geçince tabiki biraz ağrım oldu. 2 gün boyunca tek başıma yatıp kalkamıyordum. Dik yürüyememeye başladım bu da gayet normal bir şey. Ameliyat sütyenim de çok sıkıydı doktorum özellikle bedenimden daha küçüğünü kullandığını söyledi sıkı kalması için. Gün içinde pek yatmadım genelde oturdum arada kalkıp ev içinde dolaştım çünkü uzun süre sabit kalınca kalkarken daha zorlanıyor insan. Sonra akşam yattım gece bir ara kalkmak istedim ama yardımsız imkansızdı. İlk günü bu şekilde atlattım.
Son düzenleme: