Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canım, ben de muayehanesine gidicem. kimse de cevap yazmamış bilen kimse mi yok acaba? oysa çok iyiymis diye duydum..
sen gittin mi naptın?
merhaba,ben gidemedim bir türlü işten vakit bulamıyorum,peki sen gittin mi?
sevindim umarım bende giderim Teoman Bey'e :) çizim yapıyo galiba ? beğendin mi peki çizdiği resmi?
kusura bakma canım böyle geç cevap veriyorum biraz.
aslında çok da detaylı bir çizim yapmadık biz. ama kendi resmin üzerinden büyük bir ekranda var olan burnunun neresinde sorun var sen de görebiliyorsun ve yönlendiriyorsun, daha kalkık mı istiyorsun vs. Kendisine olan güveni çok hoşuma gitti. Bir de amacı sırf kesip biçmek olmayan bir doktor. Yarın da Acıbadem e gidip sonra karar vericem.
sevindim Acıbadem deki görüşlerini de bekliyorum:))))ben teoman beyle kesin görüşücem bir de emre ilhanı düşünüyorum o da kbb ci galiba ,en hayırlısı olsun senin için :))
ben emre beyden 12 ocak gününe randevu aldım.ya teoman bey yada emre beyi tercih edicem ama kafam çok karışık:))
Teoman Hoca'ya 31.10.2013 de muayene oldum. Kendisi oldukca sogukkanli, kendinden emin ve bilgili bir doktor izlenimi veriyor. Benim burnum cok zor bir burun daha once gittigim doktorlarda soyledi. Hem kıkırdakta egrilik var, hem burun kemiginde egrilik var ve kikirdak katlanip neredeyse S seklini almis durumda. Disaridan cok belli olmuyormus gibi olsada sag burun deligim tamamen kapali.teoman beyin ücreti hakkında bilgisi olan var mı birde memnun musuz ameliyat olanlar ?