Dr. Teoman DaL hasta Yorumları (Burun Estetiği)

selam canım, ben de muayehanesine gidicem. kimse de cevap yazmamış bilen kimse mi yok acaba? oysa çok iyiymis diye duydum..

sen gittin mi naptın?

merhaba,ben gidemedim bir türlü işten vakit bulamıyorum,peki sen gittin mi?

evet gittim, çok şeker sıcak bir insan. bizim aramızdaki iletişim güzeldi. ama ben pek anlamıyorum öyle ekranlardaki çizimlerden :)
benim sorunum biraz farklı, kırık filan olduğu için nefes alma yolu tamamen kapalı. ama bir de prof. dr. mehmet ali şehitoğlu na gitmek istiyorum. KBB alanının 1 numarası olarak anılıyor.

sevindim umarım bende giderim Teoman Bey'e :) çizim yapıyo galiba ? beğendin mi peki çizdiği resmi?

kusura bakma canım böyle geç cevap veriyorum biraz.

aslında çok da detaylı bir çizim yapmadık biz. ama kendi resmin üzerinden büyük bir ekranda var olan burnunun neresinde sorun var sen de görebiliyorsun ve yönlendiriyorsun, daha kalkık mı istiyorsun vs. Kendisine olan güveni çok hoşuma gitti. Bir de amacı sırf kesip biçmek olmayan bir doktor. Yarın da Acıbadem e gidip sonra karar vericem.

Son düzenleme:
kusura bakma canım böyle geç cevap veriyorum biraz.

aslında çok da detaylı bir çizim yapmadık biz. ama kendi resmin üzerinden büyük bir ekranda var olan burnunun neresinde sorun var sen de görebiliyorsun ve yönlendiriyorsun, daha kalkık mı istiyorsun vs. Kendisine olan güveni çok hoşuma gitti. Bir de amacı sırf kesip biçmek olmayan bir doktor. Yarın da Acıbadem e gidip sonra karar vericem.

sevindim Acıbadem deki görüşlerini de bekliyorum:))))ben teoman beyle kesin görüşücem bir de emre ilhanı düşünüyorum o da kbb ci galiba ,en hayırlısı olsun senin için :))

sevindim Acıbadem deki görüşlerini de bekliyorum:))))ben teoman beyle kesin görüşücem bir de emre ilhanı düşünüyorum o da kbb ci galiba ,en hayırlısı olsun senin için :))

Acıbadem e gittim şekerim, ama inan kime inanıp ne yapacagım konusunda çok kafamı karıstırdılar. Neyse sen Emre ilhana gittin mi? Herseyi ögrenip Ocak ayında operasyona girmeyi dusunuyorum ben.

inanmıyorum yaa,yeni girdim ve senin ameliyatının 12 0cak oldugunu ogrendim. insallaahh basarılı ve senin için çok çok güzel bir operasyon olur. Ben de bugün Bahadır İmer ve KBB doktoru rahimi bey ile görüştüm. Operasyona birlikte giriyorlar. Bana da 10 Ocak için randevu verdiler. Senden iki gün önce olucam yani :)

ben emre beyden 12 ocak gününe randevu aldım.ya teoman bey yada emre beyi tercih edicem ama kafam çok karışık:))

Merhaba , Bir yıl önce deviasyyon ile beraber estetik burun ameliyatı geçirdim . Estetik anlamda berbattı ve nefes sıkıntım vardı . Revizyon için adı bu sitede geçen ünlü bir sürü doktorla görüştüm . Her görüştüğüm kaburga kulak kıkırdaklarından almaktan bahsetti ve acayip fiyatlar verdi . Bir yakınımın tavsiyesi ile Teoman Bey ile görüştüm.
Çok makul önerilerde bulundu . Verdiği fiyat da oldukça uygundu . İnternette kendisi ile ilgili fazla yorum da bulamadığın için tereddüt ettim.Sonunda 10.12.2011 de ameliyatımı Amerikan hastanesinde Teoman Bey'e oldum . Hiç bir yerimden kıkırdak almadan ne söyledi ise yaptı . Özgüveni , dürürtlüğü ve yeteneği tartışılmaz. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

teoman beyin ücreti hakkında bilgisi olan var mı birde memnun musuz ameliyat olanlar ?
Teoman Hoca'ya 31.10.2013 de muayene oldum. Kendisi oldukca sogukkanli, kendinden emin ve bilgili bir doktor izlenimi veriyor. Benim burnum cok zor bir burun daha once gittigim doktorlarda soyledi. Hem kıkırdakta egrilik var, hem burun kemiginde egrilik var ve kikirdak katlanip neredeyse S seklini almis durumda. Disaridan cok belli olmuyormus gibi olsada sag burun deligim tamamen kapali.

Doktor beyin muayenehanesi bir cok kurum ile anlasmali. Bende Groupama sigorta vardi ve hem muayene ucretini hem de coronal planda paranasal sinüs BT si filmini indirimli odedim. Belki konusursaniz on gorusmede ucret alinmayabilir ama ben muayene oldum.

Doktor bey yapılabilecek yontemleri anlatti, diger gorustugum doktor beyin onerdigi yontemi de anlatip, bu yontemler arasindaki farklari, hangisinin daha kalici bir cozum sunacagini belirtti.

Fiyat konusuna gelince bireysel hasta Estetik fiyatı 5.000 TL ancak benim gibi zor burunlari Teoman Bey Amerikan Hatanesin'de ekibiyle yapiyor ve bu sefer ucret 7.000 - 8.000 TL civarlarina cikiyor. Eger burnunuzda cok ciddi problem yok sadece estetik amacli ameliyat olacaksaniz nisantasi hastanesinde sadece kendi ameliyati gerceklestirerek fiyat daha uygun yani 5.000 TL civarlarina inebiliyormus.

Su noktadan sonra bir kac doktor ile daha gorusup, ondan sonra kararimi verecegim. Ilk gorustugum doktor 3.5 bin TL fiyat vermisti. Ancak Teoman Bey'le gorustukten sonra iki kati fiyat verip, daha teşekküllü bir hastanede ameliyat olmayi dusunmeye basladim. Eger burnunuz cidden cok zor bir burun ise iyi arastirma yapmak gerekiyor. Birde Gaffar Aslan, İsmet Aslan, Dilaver Ozturan ile gorusebilirim. Ama Teoman Bey acikcasi bana guven verdi. Tabiki diger doktorlar ile de gorustukten sonra daha net bir kaniya varabilirim.

bende teoman dalla görüşücem ama acayip bi korku ya kime ameliyat olucam bi karar veremedim tabı daha hc görüüşmedim kmseyle

Allahm midem bulandı doktor bakmaktan ölcem

bu doktorun Silhouette Dikişleri ile Yüz Gençleştirme ameliyatından haberi olan var mı=? çok merak ettim iyi bir yöntemmidir

Back
X