Dr.Tayfun Türkaslan

amon-ra

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2007
267
12
318
Arkadaşlar Tayfun Türkaslana ameliyat olan var mı?badem göz ameliyatı diye bir ameliyat var düşünüyorum lokal anesteziyle 30 dk sürüyormuş,var mı yaptıran?

Arkadaşlar Tayfun Türkaslana ameliyat olan var mı?badem göz ameliyatı diye bir ameliyat var düşünüyorum lokal anesteziyle 30 dk sürüyormuş,var mı yaptıran?

Canim badem gozu bende duydum. Belki sana yardimci olur, is arkadasim bu doktorda burun ameliyati oldu. Calisma masalarimiz karsilikli 3-4 ayda sahane oturdu. Bence yuz estetiklerinde basarili olabilir. Eminim badem goz icin yazarlar???

ben amelıyat olmadım ama görusmeye gıttım elmacık kemığı bölgemdekı ımplantları çıkarmak ıçın resım gösterıyım dedım öncesı gerek yok bunu çıkarıp orta yuz amelıyatı yapalım yuzun boş kalınca moralın bozulur dedı öncesını çok bılıyo gıbı resım gösterırmısınız dedım hayır kesın karar ver oyle dedı açıkcası 9500luk bır amelıyat ıçın bana hıç guven vermedı soguk bır tıp ben de olumlu bir intiba oluşmadı ksacası

Son düzenleme:
Lokal anesteziyle sadece gözün dış köşesi uyuşturuluyor. İşlem öncesi göz dış köşesi işaretleniyor ve operasyonda bu işaretlenen kısım yukarı doğru, kişinin arzu ettiği konuma taşınıyor. Burada önemli olan 14-15 milimetre olan göz açıklığının muhafaza edilmesidir. Yukarı taşınan doku çok basit bir askı ile kemiğin zarına tutturuluyor. Böylece çekik göz imajı oluşturuluyor. Küçük bir müdahale olduğu içi hastayla konuşularak ve işlem esnasında hastaya basit komutlar verilerek hastanın sürece aktif katılımı sağlanıyor. Tüm işlem boyunca saçtan ince dikiş malzemesi ile 3 – 4 dikiş koymak yeterli oluyor. Bu dikişler 3 ya da 4. gün alınıyor. İz kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…