• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr tavsiyelerinize ihtiyacım var

OKYANUS76

Guru
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
44
12
298
48
Merhabalar.Çok araştırma yaptım.Ön dişlerimin ayrıklığı ile ilgili Direkt Kompozit Laminate uygulaması hakkında görüşebileceğim,estetik diş uygulamalarına eli yatkın,gidipte memnun kaldığınız ve tavsiye edebileceğiniz bir diş hekimi var mı arkadaşlar.

merhaba canım.. ben diş hekimi asistanıyım ve eşimde diş hekimi bizler bilgilerimize dayanark san akesinlike dlamina önermiyoruz..
sağlıklı uzun ömürlü bir şey istiyorsan eğer zirkonyum yaptır..

meraba canım.
benim diş hekimimi gönül rahatlığıyla öneriyorum. buna benzer bir uygulamayı benim bir tanıdığıma yaptı. sonuçta gerçek diş olmadığı için birşeyleri ısırırken dikkatli olması konusunda uyarmıştı. ancak hiçbir sorun yaşamıyor ve dilediği gibi ısırabiliyor. yeri mecidiyeköyde. istersen bilgilerini verebilirim. :)

meraba canım.
benim diş hekimimi gönül rahatlığıyla öneriyorum. buna benzer bir uygulamayı benim bir tanıdığıma yaptı. sonuçta gerçek diş olmadığı için birşeyleri ısırırken dikkatli olması konusunda uyarmıştı. ancak hiçbir sorun yaşamıyor ve dilediği gibi ısırabiliyor. yeri mecidiyeköyde. istersen bilgilerini verebilirim. :)[/QUOT

Öncelikle teşekkür ederim.Tanıdığınızın dişleri nasıl oldu?Yani doğallık bakımından.Bu gerçekten çok önemli.Dişçinizin bilgilerini de özelden mesaj atarsanız çok sevinirim.Tekrar teşekkürler.

yapılan ek gayet doğal duruyor. kendiside çok memnun hiç bir sıkıntı yaşamıyor. senelerdir kullanıyor. gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz. size özel mesaj olarak gerekli bilgileri yolladım. merak eden arkadaşlar için de bilgilere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Akca Dis

Back