Dr. Tahir ÖZGÜDER ve Özel Çınarlı Kadın Doğum Hastahanesi

littleaniqa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
2.202
1.325
88
Hanımlar bu doktor ve hastahane hakkında bilgisi olan var mı? Hala doğum için doktor arıyorum.

Benim doktorum Tahir bey. Doğumum da çınarlı da olacak nasipse. Geçen yıl kuzenim orada doğum yaptı herşeyden memnun kalmıştı. Doktor ve ekibinden özellikle..

Ben bir ay once dogum yaptim.hastane ve doktordan cok memnunum.kesinlikle tavsiye ederim.iyikide tanimisim doktorumu.

tahir bey çınarlı da mı muayene ediyor yoksa muayenehanesi mi var? çınarlının sitesindeki doktorlarımız bölümünde adını göremedim de

Hayırlısı olsun sağlıkla büyüsün bebişiniz handelevent :) Darısı bekleyen herkeslere inşallah..

pikolata78 artık sadece şirinyerde muayenehanesinde çalışıyor. Doğumları çınarlı hastanesinde yapıyor.

Hanımlar bu doktor ve hastahane hakkında bilgisi olan var mı? Hala doğum için doktor arıyorum.
cnm selam tahir bey iyi bir doktordur ama fazla yogundur kendisi..bu kadar yoğunlukla atladığı detaylar olmuyor değil ama deneyimine bişey diyemem tabi izmirde iyilerin içindedir oda.

Ücretler hakkında bilginiz varmı tahşr beyn ve cınarlı nın

Tahşr özgüdermi nuretttn ersoz incemi iki doktor arasndada kaldm acıkcası nurettin beye giden varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…