- 2 Eylül 2016
- 18
- 3
- 86
- 32
- Konu Sahibi Sweetheart61
-
başka doktor düşünmez misiniz ?Merhaba arkadaşlar Medikalpark GaZiosmanpaşa da Dr. Süleyman Taş'a kepçe kulak estetiği olan var mı yorumlarınızı bekliyorum
Yo hayır sadece araştırma amaçlı sormuştumRandevu aldım yarın gece İstanbula geçiyorum suleyman beyden memnun mu kalmadınız?
Bu doktorun adını duymuştum özel bir yöntem geliştirdi diye o yüzden merak etmiştim ameliyat olan varmı diye o yuzden Süleyman taş ı araştırmıştım. Onur gökdemir i bilmiyordum ama onu da araştırırımbaşka doktor düşünmez misiniz ?
facebook ta grubu var estetik cerrahi uzmanı Onur GÖKDEMİR
Geçmiş olsun sonuç umarım istediğiniz gibi olur kısa zamanda atlatırsınız bu süreci. Sizin kulaklarınız kepçe miydi ve şekil bozukluğu varmıydı . Benımkiler aslında kepçe gibi değil kıvrımları da gayet güzel sadece üst kısmı hafif çıkıntı gibi gözüküyor ve öne doğru gelmiş benim sıkıntım bu sadece bunu takıntı ediyorum kendime çok ta ameliyatlık değil belki ama ben kendımı iyi hissetmiyorum bu yüzden hep bi gizleme isteği geliyor içime kulaklarımı. Aileme çevreme sordum sana öyle geliyor dediler ama işte ...Ben ptesi Süleyman Taş a oldum normalde kan tutan hemen bayılan üstelik anestezi direnci düşük olup amesteziyi çok hızlı bünyeden atan biri olmama karşın lokal anestezi altında huzur içinde operasyonu tamamladık 11 de başladı ameliyat bir yarim saat öncesinde alınmıştım yaklaşık iki saat sürdü ayrıca kulaklarımdan birinde şekil bozukluğu vardı o da giderildi ilk günler uyumak biraz zor oluyor onun dışında ameliyat sonrasında da çok şiddetli ağrı sızı hissetmedim zaten bir antibiyotik ve bir ağrı kesici kullanmanız gerekiyor o da ağrı başladığı sırada imdadımıza yetişiyor bandaj açıldıktan sonra yani yarın bir de krem eklenecek bunlara açı olarak tam da istediğim gibi gözüküyor zaman içinde %10 kadar bir açılma olma ihtimaline karşın ben oldukça yatmış şekilde talep etmiştim 6 ay içinde son şeklini alacak kulaklarım bunların dışında sorusu olan varsa yardımcı olmaya çalışırım bir anlık bir cesaret ve biraz maddiyat varsa hiç düşünmeyin
merhaba acaba kulak arkasında kesi ile mi yapılıyor işlem ? arkada dikiş var mı?Benim sol kulağımda bir çıkıntı vardı beni rahatsız eden bi sivrilik ve hemen yanında bir girinti kepçe kulak ameliyati sırasında ekstra bir ücret almadan onu da düzeltti minik bir dikiş var şu an orada henüz başımı yikayamiyorum ama bandaji çıkarttığımda sonuç harika o dikişlerde zamanla kendini atacak ağrım sızım da kalmadı diyebilirim ama hala üzerine yatmiyorum tedbir amaçlı
slm. aynı ameliyatı aynı dra olmayı düşünüyorum. ve hatta profil sayfanız doğruysa aynı şehirdeyiz. acaba bunu okursanız cvplarmısın? şimdiden tşklerBenim sol kulağımda bir çıkıntı vardı beni rahatsız eden bi sivrilik ve hemen yanında bir girinti kepçe kulak ameliyati sırasında ekstra bir ücret almadan onu da düzeltti minik bir dikiş var şu an orada henüz başımı yikayamiyorum ama bandaji çıkarttığımda sonuç harika o dikişlerde zamanla kendini atacak ağrım sızım da kalmadı diyebilirim ama hala üzerine yatmiyorum tedbir amaçlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?