Teşekkür ederim cnmm dr süleyman kumbasar dan randevu aldım çok heycanlıyım gelişmeleri buradan paylaşıcam sizinleEn son Bahçelievler medicana daydı
Dr. Süleyman Kumbasar a Medicana hastanesinde burun estetiği yaptırdım ilk başta çok korktuğumu söyleyebilirim çünkü burnumda doğuştan kemik bozukluğu vardı ve bir çok cerrah ile görüştüm hepsi tek operasyonla düzelmesi imkansız dediler son olarak Medicana hastnesinde Dr Süleyman Kumbasar ile görüştüm ve bana tek operasyonun yeterli olacağını söyledi ilk başta inanmadım ama bana gayet açıklayıcı bir şekilde operasyonun nasıl yapılacağını anlattı ve önceki yaptığı ameliyatlardan fotoğraflar gösterince içim biraz rahatladı. Şimdi gayet güzel bir buruna sahibim ve kendisine ne kadar teşekkür etsem az mucize gibi. kendisine bu şekilde bir teşşekkürü borç biliyorum ve isteyene gönül rahatlığı ile referans olurum. Eda Baykal
Merhaba öncelikle burun estetigi konusunda çok kaygılarım var açıkçası kimseye güvenemiyorum yakınlarımda daha sonradan problem yaşayan çok oldu o yüzden işinde gerçekten iyi birine başvurmak istiyorum sizinle özelden görüşebilirmiyiz acaba bu konu hakkında bende sizin burnunuzun son halini görmek istiyorum bana XXXXX a gönderebilirmisiniz ?
Teşekkür ederim cnmm dr süleyman kumbasar dan randevu aldım çok heycanlıyım gelişmeleri buradan paylaşıcam sizinle
Merhabalr ameliyatinizin uzerinden 3 yil gecmis.Herhangi bir sorun yasadiniz mi .Dr. Süleyman Kumbasar a Medicana hastanesinde burun estetiği yaptırdım ilk başta çok korktuğumu söyleyebilirim çünkü burnumda doğuştan kemik bozukluğu vardı ve bir çok cerrah ile görüştüm hepsi tek operasyonla düzelmesi imkansız dediler son olarak Medicana hastnesinde Dr Süleyman Kumbasar ile görüştüm ve bana tek operasyonun yeterli olacağını söyledi ilk başta inanmadım ama bana gayet açıklayıcı bir şekilde operasyonun nasıl yapılacağını anlattı ve önceki yaptığı ameliyatlardan fotoğraflar gösterince içim biraz rahatladı. Şimdi gayet güzel bir buruna sahibim ve kendisine ne kadar teşekkür etsem az mucize gibi. kendisine bu şekilde bir teşşekkürü borç biliyorum ve isteyene gönül rahatlığı ile referans olurum. Eda Baykal
Dr. Süleyman Kumbasar a Medicana hastanesinde burun estetiği yaptırdım ilk başta çok korktuğumu söyleyebilirim çünkü burnumda doğuştan kemik bozukluğu vardı ve bir çok cerrah ile görüştüm hepsi tek operasyonla düzelmesi imkansız dediler son olarak Medicana hastnesinde Dr Süleyman Kumbasar ile görüştüm ve bana tek operasyonun yeterli olacağını söyledi ilk başta inanmadım ama bana gayet açıklayıcı bir şekilde operasyonun nasıl yapılacağını anlattı ve önceki yaptığı ameliyatlardan fotoğraflar gösterince içim biraz rahatladı. Şimdi gayet güzel bir buruna sahibim ve kendisine ne kadar teşekkür etsem az mucize gibi. kendisine bu şekilde bir teşşekkürü borç biliyorum ve isteyene gönül rahatlığı ile referans olurum. Eda Baykal
Canım selam, ben 9 ay önce ameliyat oldum Süleyman beye. Yakın arkadaşım olmuştu ben de onu referans alarak ve instagramına bakarak gittim. Başta çok güven verdi ve güleryüzlüydü. Gider gitmez zaten ameliyat günü aldım ve oldum. Sürecim zor geçti herkeste farklı tabi. Şişlikler varken inince çok güzel olacağını düşündüm ve güzeldi de. Doğal duruyordu. Zamanla indikçe beğenmedim burun ucum düştü yamuldu vs ama araştırmalarım sonucu tamamen inmesi gerektiğini öğrendim sonucu görmek için. 6. Ayımda muayeneye gittim ve beğenmediğim yerleri belirttim. İstediğim hiçbir şey olmamıştı. O güleryüzlü insan bana “ boş mu kaldın sen” dedi. 2 asistanı ve doktora laf yetiştirmek zorunda kaldım. Estetik için değil de babamın hayrına yapmış gibi eski haline göre çok iyi dedi. Halbuki daha kötü. Çünkü sonuçta bıçak altına yatmışsın. Bu kadar güzel yorum varken bu olay benim başıma mı geldi evet, senin neden gelmesin. Zaten önemli olan yaptığı işin arkasında durabilmesi. Abarttığımı düşünenen olursa fotoğraf yükledim. Burun ucum Pinokyo gibi uzun. 9. Ay kontrolüme henüz gitmedim. Gidince bakalım ne diyecek merak ediyorum. Benim için hüsrandı. Tavsiyem doktorunu çok iyi seçmen.Süleyman beye bnde estetik olmayı düşünüyorum ama korkuyorum. Şuan burnunuz nsl memnunmusunuz ?
Çok teşekkür ederim bilgi için. Bende kendisine ameliyat olmayı düşünüyordum ama smdi tereddütum var yani soğudum. Aynısı benimde başıma gelebilir.Canım selam, ben 9 ay önce ameliyat oldum Süleyman beye. Yakın arkadaşım olmuştu ben de onu referans alarak ve instagramına bakarak gittim. Başta çok güven verdi ve güleryüzlüydü. Gider gitmez zaten ameliyat günü aldım ve oldum. Sürecim zor geçti herkeste farklı tabi. Şişlikler varken inince çok güzel olacağını düşündüm ve güzeldi de. Doğal duruyordu. Zamanla indikçe beğenmedim burun ucum düştü yamuldu vs ama araştırmalarım sonucu tamamen inmesi gerektiğini öğrendim sonucu görmek için. 6. Ayımda muayeneye gittim ve beğenmediğim yerleri belirttim. İstediğim hiçbir şey olmamıştı. O güleryüzlü insan bana “ boş mu kaldın sen” dedi. 2 asistanı ve doktora laf yetiştirmek zorunda kaldım. Estetik için değil de babamın hayrına yapmış gibi eski haline göre çok iyi dedi. Halbuki daha kötü. Çünkü sonuçta bıçak altına yatmışsın. Bu kadar güzel yorum varken bu olay benim başıma mı geldi evet, senin neden gelmesin. Zaten önemli olan yaptığı işin arkasında durabilmesi. Abarttığımı düşünenen olursa fotoğraf yükledim. Burun ucum Pinokyo gibi uzun. 9. Ay kontrolüme henüz gitmedim. Gidince bakalım ne diyecek merak ediyorum. Benim için hüsrandı. Tavsiyem doktorunu çok iyi seçmen.