Dr Süleyman Kumbasar burun estetiği yaptırdım

eda1988_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2016
6
0
39
Dr. Süleyman Kumbasar a Medicana hastanesinde burun estetiği yaptırdım ilk başta çok korktuğumu söyleyebilirim çünkü burnumda doğuştan kemik bozukluğu vardı ve bir çok cerrah ile görüştüm hepsi tek operasyonla düzelmesi imkansız dediler son olarak Medicana hastnesinde Dr Süleyman Kumbasar ile görüştüm ve bana tek operasyonun yeterli olacağını söyledi ilk başta inanmadım ama bana gayet açıklayıcı bir şekilde operasyonun nasıl yapılacağını anlattı ve önceki yaptığı ameliyatlardan fotoğraflar gösterince içim biraz rahatladı. Şimdi gayet güzel bir buruna sahibim ve kendisine ne kadar teşekkür etsem az mucize gibi. kendisine bu şekilde bir teşşekkürü borç biliyorum ve isteyene gönül rahatlığı ile referans olurum. Eda Baykal

Selam.. Benim de aynı doğuştan burun yapısında şekil bozukluğu var. Ben de birçok doktorla görüştüm ve bana bahsettikleri şeylerden açıkçası korktum. Benimle burnunuzun önceki ve sonraki halini burdan veya özelden paylaşabilir misiniz? Ayrıca Dr. Süleyman Kumbasar'ın hangi Medicana'da görev yaptığını söyleyebilir misiniz?

Merhaba öncelikle burun estetigi konusunda çok kaygılarım var açıkçası kimseye güvenemiyorum yakınlarımda daha sonradan problem yaşayan çok oldu o yüzden işinde gerçekten iyi birine başvurmak istiyorum sizinle özelden görüşebilirmiyiz acaba bu konu hakkında bende sizin burnunuzun son halini görmek istiyorum bana XXXXX a gönderebilirmisiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dr Süleyman Kumbasar ameliyatımı başarılı bir şekilde gerçekleştirdi ve söylediği her şey aynen oldu, mucize gibi bir durum yaşıyorum, ilk zamanlar şişlikten anlamadım biraz korktum ama şişlik indikce burnum güzelliği ortaya çıktı. Bu kadar güzel bir estetik olacağını hayal bile edemezdim beklentilerimin bile çok çok üstünde bir burun yapısına sahibim artık. Dr Süleyman Kumbasar a ne kadar teşekkür etsem azdır ve onu öneren arkadaşa da ayrıca çok teşekkür ediyorum. Burnum biraz daha iyileştikten sonra son halini ve önceki halini sizinle paylaşacağım.

Dr. Süleyman KUMBASAR ın adını daha öncede birçok kişiden duydum gerçekten işin de baya iyi olduğunu duydum kendisinden randevu almayı düşünüyorum hepinize teşekkür ederim.

Dr. Süleyman Kumbasar a Medicana hastanesinde burun estetiği yaptırdım ilk başta çok korktuğumu söyleyebilirim çünkü burnumda doğuştan kemik bozukluğu vardı ve bir çok cerrah ile görüştüm hepsi tek operasyonla düzelmesi imkansız dediler son olarak Medicana hastnesinde Dr Süleyman Kumbasar ile görüştüm ve bana tek operasyonun yeterli olacağını söyledi ilk başta inanmadım ama bana gayet açıklayıcı bir şekilde operasyonun nasıl yapılacağını anlattı ve önceki yaptığı ameliyatlardan fotoğraflar gösterince içim biraz rahatladı. Şimdi gayet güzel bir buruna sahibim ve kendisine ne kadar teşekkür etsem az mucize gibi. kendisine bu şekilde bir teşşekkürü borç biliyorum ve isteyene gönül rahatlığı ile referans olurum. Eda Baykal

Merhaba öncelikle burun estetigi konusunda çok kaygılarım var açıkçası kimseye güvenemiyorum yakınlarımda daha sonradan problem yaşayan çok oldu o yüzden işinde gerçekten iyi birine başvurmak istiyorum sizinle özelden görüşebilirmiyiz acaba bu konu hakkında bende sizin burnunuzun son halini görmek istiyorum bana XXXXX a gönderebilirmisiniz ?

İlginç ....

Merhabalr ameliyatinizin uzerinden 3 yil gecmis.Herhangi bir sorun yasadiniz mi .

Süleyman beye bnde estetik olmayı düşünüyorum ama korkuyorum. Şuan burnunuz nsl memnunmusunuz ?
Canım selam, ben 9 ay önce ameliyat oldum Süleyman beye. Yakın arkadaşım olmuştu ben de onu referans alarak ve instagramına bakarak gittim. Başta çok güven verdi ve güleryüzlüydü. Gider gitmez zaten ameliyat günü aldım ve oldum. Sürecim zor geçti herkeste farklı tabi. Şişlikler varken inince çok güzel olacağını düşündüm ve güzeldi de. Doğal duruyordu. Zamanla indikçe beğenmedim burun ucum düştü yamuldu vs ama araştırmalarım sonucu tamamen inmesi gerektiğini öğrendim sonucu görmek için. 6. Ayımda muayeneye gittim ve beğenmediğim yerleri belirttim. İstediğim hiçbir şey olmamıştı. O güleryüzlü insan bana “ boş mu kaldın sen” dedi. 2 asistanı ve doktora laf yetiştirmek zorunda kaldım. Estetik için değil de babamın hayrına yapmış gibi eski haline göre çok iyi dedi. Halbuki daha kötü. Çünkü sonuçta bıçak altına yatmışsın. Bu kadar güzel yorum varken bu olay benim başıma mı geldi evet, senin neden gelmesin. Zaten önemli olan yaptığı işin arkasında durabilmesi. Abarttığımı düşünenen olursa fotoğraf yükledim. Burun ucum Pinokyo gibi uzun. 9. Ay kontrolüme henüz gitmedim. Gidince bakalım ne diyecek merak ediyorum. Benim için hüsrandı. Tavsiyem doktorunu çok iyi seçmen.

Eklentiler

• 482B63A8-CAF5-46E4-8387-847D0666709E.jpeg
    482B63A8-CAF5-46E4-8387-847D0666709E.jpeg
    82,6 KB · Görüntüleme: 273
Canım selam, ben 9 ay önce ameliyat oldum Süleyman beye. Yakın arkadaşım olmuştu ben de onu referans alarak ve instagramına bakarak gittim. Başta çok güven verdi ve güleryüzlüydü. Gider gitmez zaten ameliyat günü aldım ve oldum. Sürecim zor geçti herkeste farklı tabi. Şişlikler varken inince çok güzel olacağını düşündüm ve güzeldi de. Doğal duruyordu. Zamanla indikçe beğenmedim burun ucum düştü yamuldu vs ama araştırmalarım sonucu tamamen inmesi gerektiğini öğrendim sonucu görmek için. 6. Ayımda muayeneye gittim ve beğenmediğim yerleri belirttim. İstediğim hiçbir şey olmamıştı. O güleryüzlü insan bana “ boş mu kaldın sen” dedi. 2 asistanı ve doktora laf yetiştirmek zorunda kaldım. Estetik için değil de babamın hayrına yapmış gibi eski haline göre çok iyi dedi. Halbuki daha kötü. Çünkü sonuçta bıçak altına yatmışsın. Bu kadar güzel yorum varken bu olay benim başıma mı geldi evet, senin neden gelmesin. Zaten önemli olan yaptığı işin arkasında durabilmesi. Abarttığımı düşünenen olursa fotoğraf yükledim. Burun ucum Pinokyo gibi uzun. 9. Ay kontrolüme henüz gitmedim. Gidince bakalım ne diyecek merak ediyorum. Benim için hüsrandı. Tavsiyem doktorunu çok iyi seçmen.
Çok teşekkür ederim bilgi için. Bende kendisine ameliyat olmayı düşünüyordum ama smdi tereddütum var yani soğudum. Aynısı benimde başıma gelebilir.

Merhaba herkese, bu başlığı görünce sizlere de yaşadağım pişmanlığı yazmak sizlerinde aynı hataya düşmemeniz için yazıyorum. 2019 senesinde dr Süleyman kumbasara ameliyat oldum. Ameliyattan çıkar çıkmaz tek burun deliğimin küçük olduğunu kendisine söyledim ama bana geçeceğini söyledi. Sonra bandajlarım çıktı ve bariz bi yamukluk vardı burnumda ki benim burnum ameliyattan önce düzdü. Bana 1 yıl boyunca elimle masaj yapmamı geçeceğini söyledi ve tabiki geçmedi. Bu zamana kadar aynalara küstüm selfie çekemez oldum. Kendimi hiç beğenmiyordum. Pişman oldum hemde çok. Bu doktor kesinlikle burun ameliyatı yapmamalı . İsteyene özelden burnumun fotoğraflarını atabilirim. Şimdi başka bi doktora revizyon olmak için ameliyat tarihi aldım. Hala korkuyorum ama böylede hayat ilerlemiyor. Herkese geçmiş olsun. Doktorunuzu çok iyi araştırın.

X