Dr. Süleyman Eserdağ ile genital estetik sürecim

Geçmiş olsun inşallah dolgu kalıcı olur. Doktorlar yaparken kendi yağından olan dolgu kalıcı diyorlar fakat her kişide aynı olmıyacağını söylemiyorlar Bende Mart ayında ameliyat oldum ilk zamanlar fazla şiş olucak fakat dolgunun 100/ 50 si kalıcı olucak dediler. Mesela benim 9 ay oldu fakat hiç kalmadı.

Teşekkür ederim. Yağ enjeksiyonu vücudun her neresine yapılırsa yapılsın bir kısmı mutlaka eriyor zaten ama diğer bir kısmı uzun yıllar devam ediyor. Belki daha uzun ya da daha kısa süre kalması kişinin bünyesiyle de ilgili olabilir. Ben dudağıma dolgu yaptırmıştım. 1 yıl oldu. Mesela yarısı hala duruyor. Genital bölgemi de önceki ameliyatımla kıyasladığımda gözle görülür bir değişme oldu. Umarım daha uzun yıllar bu şekilde devam eder.

Teşekkür ederim. Yağ enjeksiyonu vücudun her neresine yapılırsa yapılsın bir kısmı mutlaka eriyor zaten ama diğer bir kısmı uzun yıllar devam ediyor. Belki daha uzun ya da daha kısa süre kalması kişinin bünyesiyle de ilgili olabilir. Ben dudağıma dolgu yaptırmıştım. 1 yıl oldu. Mesela yarısı hala duruyor. Genital bölgemi de önceki ameliyatımla kıyasladığımda gözle görülür bir değişme oldu. Umarım daha uzun yıllar bu şekilde devam eder.

Merhaba bende 2.5 ay önce labioplasti oldum farklı bir doktor da bi dudak dipten kesilmiş biride biraz bırakılmis ve his kaybı yaşıyorum şuan sizin his kaybınız ne kadar sürdü

Merhaba bende 2.5 ay önce labioplasti oldum farklı bir doktor da bi dudak dipten kesilmiş biride biraz bırakılmis ve his kaybı yaşıyorum şuan sizin his kaybınız ne kadar sürdü
Merhaba. Ben ilk ameliyat olduğum doktorda his kaybı yaşamıştım ama benim his kaybından kastım cinsel haz anlamında değildi. Çünkü klitorise ya da iç dudaklara müdahele edilmedi benim. Ben dış dudaklara dokunduğumda hatta sıktığımda bile etimi hissetmiyordum. Bu yaklaşık 3 ay kadar sürdü. Sonra kendiliğinden düzeldi. Ama mesela şimdi daha 7. Günümdeyim öyle bir durum söz konusu değil. Aynı şekilde dikişlerim olmasına rağmen.

Anladım tşkr ederim benim klitorise müdahale edilmedi ama his kaybı yaşıyorum sanırım bu kalıcı

Süleyman Eserdağ pişmanlıktır

Merhabalar canim bu kadar ugrassam denk gelmezdi çünkü senin anlattıklarının aynısını harfi harfine benim başımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…