- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 133
- 39
Canim bu var bideKız sanki başka USG varmı siyah beyaz USG teyit edeyim
Kız diyorlarda en iyi nub 11 12 13 hafta USG paylasin
Önce erkek demişti Dr şimdi kız dedi sanırım yanıldıkErkek görünüyor
Erkek görünüyorArkadaşımın bebeğine de bakar mısın ikra MeyraEki Görüntüle 2673122
Aa sasirdim kaç haftalikta kız dediÖnce erkek demişti Dr şimdi kız dedi sanırım yanıldık
17 haftada kız dedi 14 te erkek demiştiAa sasirdim kaç haftalikta kız dedihayırlısı olsun cnm ilk bebismi
14 de küçük hafta değilmiş hayırlısı cnm detaylıca kadar alış veriş yapmayın bence bende 20+ da gittim kesinleşince alış veriş yaptım17 haftada kız dedi 14 te erkek demiştievet ilk bebiş Allah'ın izni ile
Bende öyle düşünüyorum hayırlısı inşallah14 de küçük hafta değilmiş hayırlısı cnm detaylıca kadar alış veriş yapmayın bence bende 20+ da gittim kesinleşince alış veriş yaptım
15+ da nub olmaz boş görünüyor sanki kız gibi 11 12 13 haftalar olmalı nub icin
...Ikra meyra Merhabaa bana da tahmin yapabilir misiniz?
Yazmamışsin noktalamisin
Kiz diyesim geldi canim ama sonra emin olamadim sildim oyleYazmamışsin noktalamisin
Kız gibi geldi banaIkra meyra Merhabaa bana da tahmin yapabilir misiniz?
Ikra kafayi yedim sanki isi gucu biraktim burda 8 9 haftalik usglere bakip kiyaslama yapiyom kiz ve erkek olanlari alip benimkiyle kiyasliyorum ama isin icinden cikamiyorum 8 haftalik hatta bugun 8+4 olduk ama persembe gunu dr 9+3 dedi yani bugun neredeyse 10 haftalik olcam ultrasona gore pandemi patladi burda korkumdan cikamiyorum disari meraktan siyirdim siyiricam :)Kız gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?