Dr Sibel Ünlü ye dudak dolgusu

duygu duyy

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2017
16
3
16
Dr.Sibel Ünlü, birkaç sene önce benim dudağıma dolgu yaparak hem sağlığımla oynamış hemde yıllarca psikolojik sorun yaşamama sebep olmuştur.Ve uygulamayı yaptığı günün gecesi nerdeyse ölümüme sebebiyet verecek olan hiç profesyonel olmayan para avcısı bir doktordur. Diyeceksiniz nasıl dolguydu bu? Onlarca kez dudağıma batırdığı iğneler yüzünden hem sinirlere hemde maddenin kana karışmasına sebebiyet vermiştir.Ve dudaklarım en son haberlerde çıkan o genç kızın dudaklarının benzeri gibi olmuştu.. Malesef halende kötü. Ameliyat olmaya korkuyorum oda riskli.Lütfen yazdıklarımı dikkate alın ,iyice araştırın plastik estetisyen cerrahların dışında kimseye bu işlemi yaptırmayın.

Benim yerimde olsaydın kötülemekle kalmazdın emin ol. Benim durumuma başkalarıda düşmesin istiyorum okadar

Doktoru iyi şeçmek gerek diye düşünüyorum. Ben Dr.TARIK ÇAVUŞOĞLU'na yaptırıyorum. Şu ana kadar hiç sorun yaşamadım. Çok memnunum doğal ve güzel bir görünüm oluyor. Tavsiye ederim.

Bide bu ameliyatların şöyle tehlikeli kısmı var dudak dokusunuda birlikte çıkarıyorlar ve dudakların asimetrisi bozuluyor bir sinirler kesiliyor iki .Avrupa’da hiç bir doktor dokunamayacağını söyledi

Yıllardır dr. Sibel ünlüye gidiyorum bir çok cildiye sorunlarımı çözdü ve estetik işlemlerimi ona yaptırıyorum harika bi doktor çok sıcak kanlı sorunlarımı dinledi ve kısa zamanda tedavimden sonuç aldım dudak dolgusunu da ona yaptırıyorum çok doğal yerinde bi dolgu yaptı ben çok çok memnun kaldım tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…