Gebeliğe Hazırlık Dr serhat sakız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sarikuzum

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.880
1.668
658
40
Merhabalar doktorumu değiştiriyorum bu doktorun adını duydum adeti bekliyorum muayeneye gideceğim hakkında bileği sahibi olan var mı acaba

Merhabalar doktorumu değiştiriyorum bu doktorun adını duydum adeti bekliyorum muayeneye gideceğim hakkında bileği sahibi olan var mı acaba
Merhaba;
Ben yaklaştık 1 sene ye yakındr gidip geliyorum serhat beye bikere kesinlikle gittiğin ay kafan sıfırlanıyor.Hiç bişey aklına gelmeden geçiyorsun.Ben sanki piskologa gittim gibi hissettim.Ben gittiğimde kimyasal gebelik yaşamıştım kesinlikle anne oluıcaksın dedi bana ve ben gittikten sonra tekrar hamile kaldım ama malesef oda kimyasal gebelik oldu bu ay rahim filmi çektirdikten sonra tekrar gidicem Ben sonuna kadar güveniyorum ...Gittiğinde sende görüceksin ...Gecenin köründe bile mesajına cvp alabiliyorsunnn.çok anlayışlı

Yıllar evvel önce akrabamın çocuğu yoktu 6 ay sonra hamile kaldı .Ben inanıyorum Serhat beye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…