• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Meme Estetiği)

turkuazmai

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
9
0
36
Ankara
Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım :61: aslında uzun zamandır konuyla ilgili yazılanları takip etmeye çalışıorum ama o kadar çok şey söylenmiş ve vazgeçilmiş ki (iyi ve kötü olarak) kafam allak bullak oldu :37: son olarak aklımdaki doktorla ilgili sizlerden yardım almak istedim :1: tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum cicişler :):)

:17: peki.. :61:[/QUOTE]

cnm fotrumda bir kaç yerde serdar bey için iyi doktor ama pahalı demişler :17:
ben burun ameliyatını araştırırkende aynı şeyleri okumuştum :34: paylaşıyım bunu seninle dedim :54:

ben burun ameliyatını araştırırkende aynı şeyleri okumuştum :34: paylaşıyım bunu seninle dedim :54:[/QUOTE]

saol canım benim teşekkür ederim.. ama o kadar kararsızım kiii :43: ne yapacağımı şaşırdım valla. Resmen ankarada doktor bulamıyorum :84:

ben burun ameliyatını araştırırkende aynı şeyleri okumuştum :34: paylaşıyım bunu seninle dedim :54:

saol canım benim teşekkür ederim.. ama o kadar kararsızım kiii :43: ne yapacağımı şaşırdım valla. Resmen ankarada doktor bulamıyorum :84:[/QUOTE]

ah sana yardımım olsa keşke
3 sene önce burun ameliyatı olmak istediğimde ankarada baya doktor araştırmıştım hatta göğüsle birlikte olmak istiyordum ama cesaret edemedim
keşke hatırlasaydım doktorların isimlerini ama 3 sene oldu unuttum
çok iyi doktorlar var araştırırsan bulucaksın
bıkmadan araştır zaten işte bu diyeceğin doktoru bulduktan sonra aklında tereddüt kalmıcak başka doktor araştırmakta istemiceksin :16:

:[/QUOTE]
ah sana yardımım olsa keşke
3 sene önce burun ameliyatı olmak istediğimde ankarada baya doktor araştırmıştım hatta göğüsle birlikte olmak istiyordum ama cesaret edemedim
keşke hatırlasaydım doktorların isimlerini ama 3 sene oldu unuttum
çok iyi doktorlar var araştırırsan bulucaksın
bıkmadan araştır zaten işte bu diyeceğin doktoru bulduktan sonra aklında tereddüt kalmıcak başka doktor araştırmakta istemiceksin :16:[/QUOTE]

:25: inşallah canım benim bakalım..

Back
X