B Babeyzz Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ekim 2018 24 1 36 36 8 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Babeyzz #1 Merhaba, Serdar Eren’e ameliyat olmayi dusunuyorum suan randevu aldim kendisine ameliyat olan varsa bilgilendirebilir mi Tesekkurler
Merhaba, Serdar Eren’e ameliyat olmayi dusunuyorum suan randevu aldim kendisine ameliyat olan varsa bilgilendirebilir mi Tesekkurler
Y yildiztozux Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2019 4 1 36 27 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Babeyzz #2 Babeyzz .!.: Merhaba, Serdar Eren’e ameliyat olmayi dusunuyorum suan randevu aldim kendisine ameliyat olan varsa bilgilendirebilir mi Tesekkurler Genişletmek için tıkla... Merhaba, ameliyat oldunmu? Sonucundan memnun kaldinmi biraz bilgilendirirmisin
Babeyzz .!.: Merhaba, Serdar Eren’e ameliyat olmayi dusunuyorum suan randevu aldim kendisine ameliyat olan varsa bilgilendirebilir mi Tesekkurler Genişletmek için tıkla... Merhaba, ameliyat oldunmu? Sonucundan memnun kaldinmi biraz bilgilendirirmisin
D dilara86 Üye Kayıtlı Üye 3 Mart 2020 315 120 23 8 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Babeyzz #3 Serdar Hoca'nın burun ameliyatı ücreti ne kadar? Benim bütçem yetmez de epey iyi bir doktormuş, merak ettim.
Serdar Hoca'nın burun ameliyatı ücreti ne kadar? Benim bütçem yetmez de epey iyi bir doktormuş, merak ettim.