E eylulao Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2016 18 5 6 39 28 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi eylulao #1 Merhabalar. 1 hafta sonra Dr.Şener KÜÇÜK ten bacak yağ enjeksiyonu ameliyatı için gün aldım. Ama çok korkuyorum. Kendisine herhangi bir operasyon yaptıran veya hakkında olumlu veya olumsuz birşey duyan varsa lütfen yazabilir misiniz?
Merhabalar. 1 hafta sonra Dr.Şener KÜÇÜK ten bacak yağ enjeksiyonu ameliyatı için gün aldım. Ama çok korkuyorum. Kendisine herhangi bir operasyon yaptıran veya hakkında olumlu veya olumsuz birşey duyan varsa lütfen yazabilir misiniz?
E eylulao Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2016 18 5 6 39 4 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi eylulao #2 ya kimse tanımıyor mu Şener Beyi. offf... çok az zamanım kaldı korkuyorummm...
nesusa Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2016 113 63 98 4 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi eylulao #3 eylulao .!.: ya kimse tanımıyor mu Şener Beyi. offf... çok az zamanım kaldı korkuyorummm... Genişletmek için tıkla... Oldunuz mu ameliyatinizi? Memnun musunuz?
eylulao .!.: ya kimse tanımıyor mu Şener Beyi. offf... çok az zamanım kaldı korkuyorummm... Genişletmek için tıkla... Oldunuz mu ameliyatinizi? Memnun musunuz?