Dr. Selim Turan, Dr. Teoman Doğan Dr. Aykut Özpür

ciikolata

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2022
1
0
30
Merhaba Arkadaşlar,

yakın zamanda burun estetiği olacağım. Ne yazık ki hala bir Doktor tercihi yapamadım. Doğal bir burun istiyorum, ama Dr. Aykut Özpür ün burunları yinede bana çok büyük geliyor. Biraz küçük olmasını istiyorum. Onun için üç Doktor arasında kaldım. Dr. Selim Turan, Dr Teoman Doğan ve Dr. Aykut Özpür.

Aranızda bu üçünden birinde Ameliyat olan var mı? Lütfen yardımcı olun.

sadece ben de şikayetçi değilim bazı hastaları ile denk geldik benim gibi genelde hastalara yüzünüz eğik yamuk filan diyor bana ilk savunması yüzünüz yamuk olmuştu, ama burnum hem düştü hem de sağa doğru kaydı ayrıca sol delik kapalı , lütfen doktorların paylaştığı fotolara aldanmayın , benim de ameliyat sonrası fotom paylaşılmıştı sayfasında sonra benimle ters düşünce sildi :) Ters bir insan gidenler bunu göze alarak gitsin, hele tamponları alırken annem şahit azar yemiştim.

sadece ben de şikayetçi değilim bazı hastaları ile denk geldik benim gibi genelde hastalara yüzünüz eğik yamuk filan diyor bana ilk savunması yüzünüz yamuk olmuştu, ama burnum hem düştü hem de sağa doğru kaydı ayrıca sol delik kapalı , lütfen doktorların paylaştığı fotolara aldanmayın , benim de ameliyat sonrası fotom paylaşılmıştı sayfasında sonra benimle ters düşünce sildi :) Ters bir insan gidenler bunu göze alarak gitsin, hele tamponları alırken annem şahit azar yemiştim.
Merhaba, benim de burun ucum düştü. Hala düşer mi diye merak ediyorum. Sizinki kaçıncı aya kadar düştü acaba?

Merhaba Arkadaşlar,

yakın zamanda burun estetiği olacağım. Ne yazık ki hala bir Doktor tercihi yapamadım. Doğal bir burun istiyorum, ama Dr. Aykut Özpür ün burunları yinede bana çok büyük geliyor. Biraz küçük olmasını istiyorum. Onun için üç Doktor arasında kaldım. Dr. Selim Turan, Dr Teoman Doğan ve Dr. Aykut Özpür.

Aranızda bu üçünden birinde Ameliyat olan var mı? Lütfen yardımcı olun.kesin

Merhaba Arkadaşlar,

Aranızda bu üçünden birinde Ameliyat olan var mı? Lütfen yardımcı olun.
Ameliyat oldunuz mu bilmiyorum ama Dr. Selim Turan' a ameliyat olmuştum ben. 1 sene oldu çok memnunum tavsiye edebilirim size.

Sizin burun ucu düşmüş benimki de keşke düşse diye dua ediyorum 😣 aşırı kalkık - 9 ay oldu pek inmedi - çok da kavisli, biraz da yamuk. Ne ararsan var. Teoman bey pişmanlık oldu
Çok şaşırdım bemde teoman beye revizyon olmayı düşünüyordum. Başka bir doktorda ilk ameliyatımı oldum ama çok kalkık ve üstten fazla kemiğimi aldığı için aşırı geniş oldu

Sizin burun ucu düşmüş benimki de keşke düşse diye dua ediyorum 😣 aşırı kalkık - 9 ay oldu pek inmedi - çok da kavisli, biraz da yamuk. Ne ararsan var. Teoman bey pişmanlık oldu
Merhaba siz Teo teknigi ile teorhinoplasty mi olmuştunuz acaba? Yoksa normal tampon ve alcili rinoplasti mi? Cevaplarsaniz cok sevinirim teoman beyden memnun olanlar da yazarsa cok iyi olur

X