Tüp Bebek Merkezleri Dr Selcuk Selcuk

Daliya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2025
36
8
1
38
Dr Selcukta ilk tup bebek denememi yaptim ve husranla sonuclandi. Instagramda ve formlarda hep iyi aniliyor ama benim elektirigim tutmadi. Ilk tup bebek denememiz yasim ileri oldugu icin sansimizi yukseltelim dedik ne test gerekiyorsa soyleyin dedigimiz halde okadar daginik ki parca parca her gittigimde yeni bir test cikartti hem zaman kaybi yasadik hem maddi kayip yasadik. Soru soruyoruz bizi dinlemeden kesiyor sanki siz kesin sesinizi ben nedersem yapin der gibi. Bizde evladimiz olsun diye sustuk dediklerini yaptik. Rahmimde hic bir sıkınti yok 4aa 1 embiryom vardi dogal siklus olarak hazirladi beni sadece progestan fitil verdi . Ve sonuc negatif. Hem psikolojik olarak hemde maddi olarak yiprandim. Her gittigimde yeni yeni ilaclar ekledi. Eklettigi ilaclarida sonda kullandirmadi elimde kaldi. Kendisinden hic memnun kalmadim cok uzgunum. Sanirim son embiryomjda onunla calismamak icin imha ettirecegim

Öncelikle umudunuzu kaybetmeyin ilk denemelerde tutmama olasılığı yüksek oluyor. Fakat kalan embriyonuzun durumu iyiyse neden imha ettiresiniz ki? Tamamen ücretsiz bir şekilde farklı bir kuruma taşıyabilirsiniz. Embriyo kalitesi iyiyse asla öyle bir şey yapmayın..

Back