• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr şahruz seyda ameliyat olanlar

Ervamelis

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
7
0
6
22
Merhaba dr şahruz seyda 'ya ameliyat olanlar bilgi verebilirmi? Süreç, fiyat, ilgi

İstanbul anadolu yakasında önerebileceğiniz doktorlar varmı?

Merhaba,

Ben de Şahruz Bey'e ameliyat olmak istiyorum. Kendisine randevu aldım. Ameliyat olanlar tecrübelerini paylaşabilirlerse seviniriz.

Şimdiden teşekkürler :KK16:

Aynı hastanede devrim bellek e ameliyat oldum bugün 9. Günüm. Devrim beyi tavsiye ederim süreç sorunsuz geçti şimdiye kadar. Hastanedeyken aynı anda başka biri ameliyt olmuştu başka doktora hastaneden çıkmadan onun morardığını görüp hemşirelere ben ne zaman moraracağım diye sormuştum 😂 hemşire devrim beyin hastaları morarmaz dedi ve gerçekten hiç morluğum olmadı. Ben de morarırım diye arnica kremi falan önceden almıştım 🙈 Çok şanslı hissediyorum kendimi. Şahruz beyi de duydum ama devrim beye arkadaşım ameliyat olduğu için hem indirimli ameliyat oldum hem de arkadaşım gerçekten çok memnun kaldığı için çok güvendim.

Aynı hastanede devrim bellek e ameliyat oldum bugün 9. Günüm. Devrim beyi tavsiye ederim süreç sorunsuz geçti şimdiye kadar. Hastanedeyken aynı anda başka biri ameliyt olmuştu başka doktora hastaneden çıkmadan onun morardığını görüp hemşirelere ben ne zaman moraracağım diye sormuştum 😂 hemşire devrim beyin hastaları morarmaz dedi ve gerçekten hiç morluğum olmadı. Ben de morarırım diye arnica kremi falan önceden almıştım 🙈 Çok şanslı hissediyorum kendimi. Şahruz beyi de duydum ama devrim beye arkadaşım ameliyat olduğu için hem indirimli ameliyat oldum hem de arkadaşım gerçekten çok memnun kaldığı için çok güvendim.
Memnun kaldınız mı? bende birkaç kisiden devrim beyin adını duydum ikisi arasında kaldım açıkçası

Back