- 24 Aralık 2010
- 147
- 5
- Konu Sahibi kis_gunesi
Merhabalar. Bu doktorla ilgili olumlu ve olumsuz tecrübesi olanlardan yorum almak istiyorum. Çok önemli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Polen alerjinizi nasıl bitirdi? Bende de var da merak ettim.Ben iki üç yıl gittim. Şuan rahatsız pek hasta bakmıyor. Eşim de gitti. Muayeneden tek sefer para alıyor 500 TL idi en son başka da almıyor üç ayda bir kontrole gidiyorsunuz. Verdiği kürler gerçekten çok işe yarıyor. Bana rahim kalınlaşması var dedi ve 45 tane bitkisel tampon kullandım sonra rahmim temizlendi ve bir ay sonra hamile kaldım. Polen alerjimi de bitirdi. Bir yıldır gidemiyorum İstanbul da yaşamıyoruz. Hasta olduğunu duydum en son bayağı yaşlıydı.
Ben iki üç yıl gittim. Şuan rahatsız pek hasta bakmıyor. Eşim de gitti. Muayeneden tek sefer para alıyor 500 TL idi en son başka da almıyor üç ayda bir kontrole gidiyorsunuz. Verdiği kürler gerçekten çok işe yarıyor. Bana rahim kalınlaşması var dedi ve 45 tane bitkisel tampon kullandım sonra rahmim temizlendi ve bir ay sonra hamile kaldım. Polen alerjimi de bitirdi. Bir yıldır gidemiyorum İstanbul da yaşamıyoruz. Hasta olduğunu duydum en son bayağı yaşlıydı.
[/
Merhaba bu ne doktoru oluyor hamile kalamadığiniz için mi gittiniz
Merhabalar internette bu çoktur çok araştırdım telefon numarasına ulaşılamıyor acaba rica etsem bilgileri duruyorsa gönderebilir mısınız banaBen iki üç yıl gittim. Şuan rahatsız pek hasta bakmıyor. Eşim de gitti. Muayeneden tek sefer para alıyor 500 TL idi en son başka da almıyor üç ayda bir kontrole gidiyorsunuz. Verdiği kürler gerçekten çok işe yarıyor. Bana rahim kalınlaşması var dedi ve 45 tane bitkisel tampon kullandım sonra rahmim temizlendi ve bir ay sonra hamile kaldım. Polen alerjimi de bitirdi. Bir yıldır gidemiyorum İstanbul da yaşamıyoruz. Hasta olduğunu duydum en son bayağı yaşlıydı.