• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Şafak Çakır ile Deep Plane Yüz Germe Operasyonu

calisananneler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2025
3
10
1
Herkese merhaba Yarın Dr.Şafak Çakır ile yüz germe operasyonum var. Ekibi ve kendisini çok sevdim her soruma sabırla cevap veriyorlar ama hala biraz heyecanlıyım. yarın ilk operasyon olarak alınacağım umarım her şey istediğim gibi olur. Hakkında bir çok iyi yorum olmasına rağmen köyü yorumlar da var ama doktoru tanıdıkça gerçekten bu yorumlara anlam veremedim yine de beni biraz tedirgin etmiyor değil. buradan sizleri bilgilendirmek istedim. benim gibi arada kalan, karar veremeyen ya da yorumlardan etkilenenler varsa onlara da fikir olur. Bana şans dileyiiiin

Bugün ameliyatımın 5.günü hala şişliklerim var 2-3 hafta bu şişliklerin olması normalmiş sağolsun Dr.Şafak her sorumda yanımda bana bir aftercare hemşiresi tahsis ettiler ve aklıma gelen her şeyi soruyorum. Ameliyata girene kadar gergindim ama hastaneye gelip görünce kendimi rahatlamış hissettim. Hastane ve ordaki ekip inanılmaz ilgiliydi her şey her yer çok hijyenik ve yeniydi bir çok soruyu sildi aklımdan. 1.hafta kontrolüm ve 2.hafta kontrolüm olacak şişliğim daha da inecek diye umuyorum. Bantlarım hala çıkmamış olmasına rağmen aynadaki çene hattımı görmek beni çok mutlu ediyor. iyi ki bu kararı vermişim

Merhabalar,
Ben de Dr.Şafak Çakır'a yüz germe operasyonu olmayı düşünüyorum sürecinizi paylaşmaya devam edebilir misiniz lütfen.

Bugün ameliyatımın 5.günü hala şişliklerim var 2-3 hafta bu şişliklerin olması normalmiş sağolsun Dr.Şafak her sorumda yanımda bana bir aftercare hemşiresi tahsis ettiler ve aklıma gelen her şeyi soruyorum. Ameliyata girene kadar gergindim ama hastaneye gelip görünce kendimi rahatlamış hissettim. Hastane ve ordaki ekip inanılmaz ilgiliydi her şey her yer çok hijyenik ve yeniydi bir çok soruyu sildi aklımdan. 1.hafta kontrolüm ve 2.hafta kontrolüm olacak şişliğim daha da inecek diye umuyorum. Bantlarım hala çıkmamış olmasına rağmen aynadaki çene hattımı görmek beni çok mutlu ediyor. iyi ki bu kararı vermişim

Bende operasyonumdan çok memnunum, mutluyum seçimimden çok doğru bi karar vermişsiniz tabi ki operasyon öncesi benimde kaygılarım vardı ama bu kaygılarımın yerini operasyon sonrası memnuniyetim aldı🙏🏻

Back
X