Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba, göğüs küçültme ameliyatı olmayı planlıyorum. Dr. Ruşen Kapucu hakkında bilgisi ve ya deneyimi olanlar lütfen yazabilir mi?,hangi teknik daha iyi, sonuçlar neler? teşekkür ederim!
Ben de göğüs küçültme istiyorum,eşimin halası bir doktor önerdi bana da Tunç Tiryaki diye.Arkadaşı yaptırmış karın germe ve göğüs küçültme sonuç mükemmelmiş ama oldukça pahalı Bu doktor hakkındaki bilgileri ben de takip edeceğim merak ettim doğrusu...
Ben de göğüs küçültme istiyorum,eşimin halası bir doktor önerdi bana da Tunç Tiryaki diye.Arkadaşı yaptırmış karın germe ve göğüs küçültme sonuç mükemmelmiş ama oldukça pahalı Bu doktor hakkındaki bilgileri ben de takip edeceğim merak ettim doğrusu...
Ha birde şeyi duymuştum. GOP'ta Ferruh Bingül ün muayenehanesi var. Onun göğüs küçültme ameliyatını süpperrrr yaptıgını duymuştum. Bi görüşebilirsiniz.
Ha birde şeyi duymuştum. GOP'ta Ferruh Bingül ün muayenehanesi var. Onun göğüs küçültme ameliyatını süpperrrr yaptıgını duymuştum. Bi görüşebilirsiniz.