Dr.pınar tokatlıoğlu

kadin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
1
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar, doktor Pınar Tokatlıoğlu Güngil hakkında bilgisi olan var mı? ayrıntılı yorum yapabilirseniz çok sevinirim. Ataşehirde muayenehanesi var.

merhaba arkadaşlar, doktor Pınar Tokatlıoğlu Güngil hakkında bilgisi olan var mı? ayrıntılı yorum yapabilirseniz çok sevinirim. Ataşehirde muayenehanesi var.

ben doğumumu Pınar hanımda yaptım.normal doğum oldu beni çok güzel motive etti.pınar hanımı tavsiye ediyorum..anadolu yakasında ataşehirde muayehanesi var.

arkadaşlar merhaba. pınar hanım eskiden megapol tıp merkezinde görev alıyordu şimdi muayenehane açmış. ben pınar hanıma muane olmak istiyorumda. sgk çalışanıyım. muayene ücretleri hakkında bilginiz varmı

merhaba pınar hanımın muayenesi ataşehirde..

google'a pınar tokatlıoğlu yazarsanız adresi ve telefonu var..bildiğim kadarıyla sgk'lı ve eski hastalarına indirim yapıyor.( bana yap mıştı )

konuyu hortlatalım hanımlar. Pınar Hanım'a giden arkadaşlar yorumlarını yazabilir mi?

konuyu hortlatalım hanımlar. Pınar Hanım'a giden arkadaşlar yorumlarını yazabilir mi?
Merhaba, ben gidiyorum :)
Yaklaşık 4 aydır gidiyorum. Bilgili güven verici bir doktor. Soru sorduğunda cevaplıyor ama sen sormadan da çok bir şey söylemiyor. Hakkında çok yorum okudum, normal doğumu desteklediği için devam ediyorum.

teşekkürler cevabınız için, bende normal doğumu desteklediğini duydum. bu yüzden kendisine gitmek istiyorum.

Gerçekten çok iyi bir doktor bende ona gitmek istiyorum acaba doğum için ne kadar ücret istiyor bilen var mı

Amacınız sadece gebe takibi ve doğum ise tavsiye ederim.Kendisi tecrübeli bir hekimdir .Ancak, çok özel yada teknik konular danışacaksanız, yada gebeliğiniz problemli ve sürekli takip gerektiren bir gebelik ise bu durumda geceleri bile ulaşmanız gerekecektir.Bu tarz durumlarda, daha spesifik başka bir uzman hekim seçmenizi tavsiye ederim.

Ben gebeliğimin takibinde Dr. Pınar Tokatlıoğlu na gittim. son ayda tüm vücudumda kaşıntı başladı, Dr. hanıma 24 saat ulaştım ve tüm sorularıma cevap verdi, doğumum sabaha doğru oldu ve yine ona ulaşmakta hiç sorun yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…