• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Osman Develioglu, Dr.Recep Doganlar,Dr. Suat Hazer hakkında bilgisi olan var mı?

bebeklerim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
716
13
46
Bursa
arkadaslar ben pko hastasıyım 1.5senedr cocuk ıcın tedavı oluyrm bursada doktorum gulın okana gıdıyrdm 2kez asılama denedık olmadı malesef esımın degerlerı yuksek onda problem olmamasına ragmen asılama tutmadı 3.asılamayı denycez fakat doktor degsıklıgı yyapıcaz ban 3 doktor onerdıler aralarnda kararsız kaldım doktortaın ısımletını yazıyrm osman develioglu ,recep doganlar(bunu daha cok onermısler esıme)bırde bı arkadsımın arkadası tup bebk yaptırdı smdı hamıle onun doktorunu soyledıler dr.suat hazer lutfen bu doktorlarda benım gıbı olup sonuc alan veya bılgısı olan varsa bana yardımcı olabılırmı

cnm sukur sonunda bırı sesımı duydu kımse cvp vermıyr ya kafam ıyıce karısmıstı cokk tesekkur edrım sesımı duydugun ıcın:)

kızlar lutfen acıl cvp beklıyrm bursada oturupta pko sebebıyle vaya baska sebeplrdn hamıle kalamayan ve teadvıyle hamıle kalanlar bursada hangı doktorlara gıttıler lutfen bılgısı olan onerılerde bulunsn bana:69::69:

canım bende ziya çetin derim inanılmaz iyi bu konuda önce allah sonra ben diyip işin üstesinden geliyor dene derim

ben jimerde türkan hanıma gittim çok şükür 2.ayımda klomenle ikizlerime hamileyim ve pko bendede vardı ama çok fazla değildi nasıl diyeyim adet düzensizliğim yoktu kilo problemimde yoktu hafif kıllanma vardı sadece sağ yumurtalığım biraz pko ya benziyodu solda problem yoktu zaten sağdaki yumurtamla hamile ka:nazar:lmıştım

Son düzenleme:
ben osman develioğlunun hastasıydım.birçok riskli gebeliği olan arkadaşımında doktoru kendisiydi.herkes sertliğindne şikayteçi ama işinden memnunlarıd.profosyönelliğine birşey diyemem ama insanlığı sıfır.ben kavgalı ayrıldım.eğer bana açıklama yapsın beni psikolojik olarakta rahatlatsın diyyorsan daha iyi birini bulabilirsin.

sonunda randevu aldım recep doganları sectım bakalım gıdınce gorucez nolucak memnun kalmazsam degstrırım naapalım artk en cok bunu onermısler esimin ailesi arastrmıs onu soyledıler bende onlarn dedıgı olsn ıstedım

canım sen neen gülin okandan ayrıldın ben osman develioğlundan ayrıldım su an gülin okana devam ediyorum.memnun değilmiydin gülin hanımdan.acıkcası tedirginim

canım ben gulın hanımdan cok memnundum calısma arkadslandanda ama 2kezasılama oldum sonuc alamaynca esimde bende dgstrelım dedık cunku bız ondan baska doktra hıc gıdıp fıkır bıle almadık belkı rabbım vermedı olmadı benım durum farklı tup bebege kalabılırz zaten baska doktor yapıcaktı bunu bızde hem fıkır olsn dye degstrdk bakalım sonuc ne olucak memnun kalıcazmı bılmıyrm ama gulın okanın yalnıs bsy yaptgına ınandıgımdan dgl sadece ıcımız rahatlasın ıstedık cokk ılgılendı bızle ınan cok memnun kaldım ama olmadı işte inşallah sen sonuc alırsn

sağol canım içim rahatladı beni rahatlatıyor onunla devam etmek istiyorum.inşallah Rabbim bir an önce bebeğinize kavuşturur seni

evet cnm aynen benıde rahatlatıyrdu ama bız baska doktorlardanda fıkır alalım ıstedık hem zaten tup bebk ıcın baska uzmana gıdıcektk dun doktora gıttım ve gectıgımız asamaları anlattım sonuclarıda gsterdım ve gectıgımız asmalar dogruymus yanı yanılmamısım gulın hanım hakkında ısını ıyı yaptıgını bılıyrdum cnm için dahada rahat olsn

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım merhabalar okuduklarımdan sonra bende kendi doktorunu jimerde dr suat hazeri sizlere şitdetle tavsiye ederim baya doktor gezdim ama ben böyle bi doktor görmedim herşeyden önce bi arkadaş gibi oturup herşeyini konuşa biliyosun yapılması gereken neyse o zaten sizi hemen yönlendiriyor ben önce allahın izni sonra onun vesilesiyle 2 kere hamile kaldım ama düşük ve erken doğum oldu buda benim vucüt yapımdan kaynaklanan bişey doktor arıyosanız en azından gidin bi görüşün derim........

bende suat hazerı sectım cnm bende ınanılmaz memnunum henuz hıc hamıle kalamadım ama ılgılerınden cok memnunum gercektende ınsanı cok ıyı anlıyr ve rahatlatyor moral verıyor ben bırgun olucagına ınanıyrm bırkez tup bebk denedık ama olmadı sımdı beklemedeyz dınlenmek ıstedıgım ıcın doktor arayanlara bende sıddetle tavsıye edıyorum

kesinlikle Suat hazer derim arkadaşlar.bizde tavsiye üzerine kendisine gittik ilk denemede tuttu kendisi ve ekibi gerçekten çok başarılılar ;)

bende kesinlikle suat hazer diyorum ilk denememizde tuttu şuan 5 aylık oğlum var ve ben oraya gittiğimde ilaçla bile adet göremiyordum doktor hiç olumsuz konuşmadı güvendi inandı ve allahın izniyle oldu

Arkadaslar bana osman beyi tavsiye ettiler suat bey mi osman bey mi birde suat beyin muayene ucreti ne kadar bursada deglm ben ne olur yardm edin

Back