Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dr.Osman Develioglu, Dr.Recep Doganlar,Dr. Suat Hazer hakkında bilgisi olan var mı?
arkadaslar ben pko hastasıyım 1.5senedr cocuk ıcın tedavı oluyrm bursada doktorum gulın okana gıdıyrdm 2kez asılama denedık olmadı malesef esımın degerlerı yuksek onda problem olmamasına ragmen asılama tutmadı 3.asılamayı denycez fakat doktor degsıklıgı yyapıcaz ban 3 doktor onerdıler aralarnda kararsız kaldım doktortaın ısımletını yazıyrm osman develioglu ,recep doganlar(bunu daha cok onermısler esıme)bırde bı arkadsımın arkadası tup bebk yaptırdı smdı hamıle onun doktorunu soyledıler dr.suat hazer lutfen bu doktorlarda benım gıbı olup sonuc alan veya bılgısı olan varsa bana yardımcı olabılırmı
ben jimerde türkan hanıma gittim çok şükür 2.ayımda klomenle ikizlerime hamileyim ve pko bendede vardı ama çok fazla değildi nasıl diyeyim adet düzensizliğim yoktu kilo problemimde yoktu hafif kıllanma vardı sadece sağ yumurtalığım biraz pko ya benziyodu solda problem yoktu zaten sağdaki yumurtamla hamile kalmıştım
ben osman develioğlunun hastasıydım.birçok riskli gebeliği olan arkadaşımında doktoru kendisiydi.herkes sertliğindne şikayteçi ama işinden memnunlarıd.profosyönelliğine birşey diyemem ama insanlığı sıfır.ben kavgalı ayrıldım.eğer bana açıklama yapsın beni psikolojik olarakta rahatlatsın diyyorsan daha iyi birini bulabilirsin.
sonunda randevu aldım recep doganları sectım bakalım gıdınce gorucez nolucak memnun kalmazsam degstrırım naapalım artk en cok bunu onermısler esimin ailesi arastrmıs onu soyledıler bende onlarn dedıgı olsn ıstedım
canım sen neen gülin okandan ayrıldın ben osman develioğlundan ayrıldım su an gülin okana devam ediyorum.memnun değilmiydin gülin hanımdan.acıkcası tedirginim
evet cnm aynen benıde rahatlatıyrdu ama bız baska doktorlardanda fıkır alalım ıstedık hem zaten tup bebk ıcın baska uzmana gıdıcektk dun doktora gıttım ve gectıgımız asamaları anlattım sonuclarıda gsterdım ve gectıgımız asmalar dogruymus yanı yanılmamısım gulın hanım hakkında ısını ıyı yaptıgını bılıyrdum cnm için dahada rahat olsn
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım merhabalar okuduklarımdan sonra bende kendi doktorunu jimerde dr suat hazeri sizlere şitdetle tavsiye ederim baya doktor gezdim ama ben böyle bi doktor görmedim herşeyden önce bi arkadaş gibi oturup herşeyini konuşa biliyosun yapılması gereken neyse o zaten sizi hemen yönlendiriyor ben önce allahın izni sonra onun vesilesiyle 2 kere hamile kaldım ama düşük ve erken doğum oldu buda benim vucüt yapımdan kaynaklanan bişey doktor arıyosanız en azından gidin bi görüşün derim........
bende kesinlikle suat hazer diyorum ilk denememizde tuttu şuan 5 aylık oğlum var ve ben oraya gittiğimde ilaçla bile adet göremiyordum doktor hiç olumsuz konuşmadı güvendi inandı ve allahın izniyle oldu