Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar merhaba carsamba gunu bende nuri soysala ameliyat olacagim. aranizda kendisine ameliyat olmus olanlar var ise yorumlarini rica ediyorummm((
nuri bey kapalımı yapıo ben dizide yer gök aşk dizisinde bade isimli oyuncuya estetik yaptığını duydum ondan merak ettim.ama kapalı şekilde burnu nasıl küçültüyoki
janserey merhaba seni çok iyi anlıyorum bende çok araştırma yaptım ve kafayı yiyodum artık herkesin farklı istekleri ve tecrubeleri var ben benimkini anlatayım ben bi doktordan randevu almışdım ve 2 gün sonra ameliyatım vardı nuri beylede bundan 4 ay önce görüşmüşdüm fakat bana tasarım falan yapmamışdı oyuzden kafamda canlandıramıyordum oyüzden başka doktorlara yöneldim fakat okadar sıcak bi doktor ki aklımın bi tarafında hep kaldı son anda kararımı değişdirdim ve nuri hocaya yaptırdım bugün 8.günüm ve ben bilmiyorum acıkçası kapalımı açıkmı yaptı yani ben kendimi onun ellerine bıraktım ve sonuç güzel oldu
işin açıkcası benim hiçç mi ağrım olmadı sızı bile yaşamadım sadece 2.gün gözlerim morardı şişdi yüzüm ama o akşam hızla iyileşme sürecine girdi fakat şu an hiçbişi yok gayet iyiiym hatta görenler bu nasıl 8. gün diye şaşırıyolar....ama işin doğrusu bu olayın bide psikolojik boyutu var ki işte o sancılı ..benim zerre kadar ağrım sızım olmadı ama 2.gün kendimi aynada gördüğümde korktum simam değişmişdi şişlik ve morluktan sadece ogün pişman oldum sonra hızla iyileşdi..
ben bu siteyi çok takip ettim benden sana tavsiye bu iş elbet te iyi doktor ama % 30 unutma şans işi oyüzden ayakların seni hangi doktora götürrse kalbin kimi isterse onu seç derim ben ve çok kurcalama uzatma hızlı karar ver
şimdiden kolay gelsin herhangi bi soracağın olursa seve seve yardımcı olurum resmimide mail adresine yolluyorum bende senden yorum bekliyorum resmim hakkında .....