Dr. nuri Soysal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ben 2.ameliyatımı olacağım ve bu sonuncusu olsun istiyorum onun için sağlam bir doktora ihtiyacım var yardımcı olurssanız sevinirim dr.onur erol ve dr.nuri soysal arasında gidip geliyorum.yardımcı olursanız sevinirim şiçdiden teşekkürler

Emre İlhan'ı da düşünün isterseniz muhteşem burunlar yapıyor..

arkadaslar merhaba carsamba gunu bende nuri soysala ameliyat olacagim. aranizda kendisine ameliyat olmus olanlar var ise yorumlarini rica ediyorummm :(((

arkadaslar merhaba carsamba gunu bende nuri soysala ameliyat olacagim. aranizda kendisine ameliyat olmus olanlar var ise yorumlarini rica ediyorummm :(((

arkadaşım ben de nuri uysal düşünüyorum ama bir kişi bile bulamadım daha önce ameliyat olan sen nerden buldun nuri uysalı ve ameliyat tecrübelerini benle paylaşabilirmisin

merhaba ,

ben nuri soysala daha once ameliyat olup cok memnun kalan iki kisi araciligiyla gittim. ilk gideerken bile cok kararsizdim acikcasi fakat muayenahanesine gittimde kendisine ameliyat olmus birini grunce beni ikna etti. ayni zamn da cok tatli bi doktor. ilginc bisekilde cok fazla guven veriyor insana. ameliyat olali 6 gun oldu allaha sukur su ana kadar bi siknti yasamadim . henuz alcm cikmadi fakat burnumun ucu gorunuyor sadece ucundan gordugum kadar guzel gorunuor. insallah alci cikincada ayni kanaate olurum. :( bu arada kapali ameliyat yapior yani ameliyat sonrasi burunda herhangi bi iz olmuor. agri sizi konusundada allaha sukur bi skntim olmadi sadece ilk uc gun burnumda tampon oldugu icin agzimdan nefes almak zorunda kaldim oda cok can skci bi durum dogru duzgun uyuyamiosun. yarin alcim alinacak ve brnumun seklini gorucem allah kismet ederse. yazarim buradan nasil oldugunu. sana tavsiyem ne istedigini detayli biseklde anlatman olacaktir doktora. baska sormak istedigin bisey varsa yardimci olabilrim.

bu arada ben cok fazla doktor arastirdim kismet nuri hocayaymis. :) su an icin memnun gorunuorum halimden gelismelerle ilgili bilgi verecegim

tuğbacım nuri beyle bende görüşdüm fakat yaptığı bi burnu görmediğim için çok kararsız kaldım bide barış çakır var önümüzdeki haftasonuda onunla görüşmeye gidicem ...birde sende develiasyon varmıydı

birde nuri beyden daha önce yaptığı burunları görmek istedim göstermedi ..banada nuri beyi ismini bi arkadaşım verdi .onunda kuzeni yaptırmış ona ama görmedim nasıl bi burun yaptığını bana yardımcı olursan seviniirm ...bide bana mail adresimi versem resmini gönderirmisin lütfen

nuri bey kapalımı yapıo ben dizide yer gök aşk dizisinde bade isimli oyuncuya estetik yaptığını duydum ondan merak ettim.ama kapalı şekilde burnu nasıl küçültüyoki

nuri bey kapalımı yapıo ben dizide yer gök aşk dizisinde bade isimli oyuncuya estetik yaptığını duydum ondan merak ettim.ama kapalı şekilde burnu nasıl küçültüyoki

canım bilmiyorum kapalımı acıkmı yapıo ama bade isimli kızın resmine baktım çok güzel olmuş yaa ben önce nuri soysalla görüşdüm fakat bana tasarım falan yapmadı resimde göstermedi oyüzden güvenemedim galiba sonra bende barış çakıra gittim onla görüşdüm ve ameliyat randevusu aldım bile fakat senin yazını okuduktan sonra bade denen kızın resmine baktım çok güzel bi burun olmuş kafam yine karışdı yaaaa hiç kimsede yok resmi olan yada nuri beye ameliyat olan.napıcam bilmiyorum kafam karışdı iyice yaaa..yok mu yardım edecek biri yaaa

snmaygn bende ameliyat olmayı istiyorum ama mithat ulay'a randevu aldım zaten nuri soysalla beraber giriyorlarmış ama nasıl gidiyor memnun musun bir sorun var mı?

evet ameliyata mithat beyde giriyo beraber gırıyolar hatta ameliyat öncesi resimlerimi o çekti çok kibar biri ama nuri hoca iyi bi doktor ben öneririm bugün alçım çıktı benim rahatım fakat burnum yüzüme küçük gibi geliyo bana yani daha alışamadım öncesi büyük olduğu için galiba öle yani sen nerden duydun mithat beyi

merhabalar snmayg , ben de burun estetiği olmayı düşünğyorum... sizin nuri beye ameliyat olduğunuzu okuyunca bilgi almak istedim. yardımcı olabilirseniz sevinirim

Ben sadece Dr Çoşjın Levent Taşçıyla görüştüm... burundaki kemiği kırmadan sadece lazerle şekil verilebilecek kıvama getirerek şekil veriyormuş. kapalı ameliyat yapıyormuş. yani kemik kırma falan yok. o yüzden de hızlı iyileşiyormuş. Nuri beyin yöntemini biraz anlatabilir misiniz? o da japalı yapıyormuş sanırım ama anlattığım şekilde mi acaba?

Bir de fiyatını öğrenebilir miyim?

Bir de rica etsem mailimi versem bana fotoğraflarınızı yollar mısınız? Siz de bu tür bir araştırma döneminden geçtiğiniz için bana yardımcı olacağınıza inanıyorum... şimdiden teşekkür ederim. Mail adresim janserey79@hotmail.com

janserey merhaba seni çok iyi anlıyorum bende çok araştırma yaptım ve kafayı yiyodum artık herkesin farklı istekleri ve tecrubeleri var ben benimkini anlatayım ben bi doktordan randevu almışdım ve 2 gün sonra ameliyatım vardı nuri beylede bundan 4 ay önce görüşmüşdüm fakat bana tasarım falan yapmamışdı oyuzden kafamda canlandıramıyordum oyüzden başka doktorlara yöneldim fakat okadar sıcak bi doktor ki aklımın bi tarafında hep kaldı son anda kararımı değişdirdim ve nuri hocaya yaptırdım bugün 8.günüm ve ben bilmiyorum acıkçası kapalımı açıkmı yaptı yani ben kendimi onun ellerine bıraktım ve sonuç güzel oldu

işin açıkcası benim hiçç mi ağrım olmadı sızı bile yaşamadım sadece 2.gün gözlerim morardı şişdi yüzüm ama o akşam hızla iyileşme sürecine girdi fakat şu an hiçbişi yok gayet iyiiym hatta görenler bu nasıl 8. gün diye şaşırıyolar....ama işin doğrusu bu olayın bide psikolojik boyutu var ki işte o sancılı ..benim zerre kadar ağrım sızım olmadı ama 2.gün kendimi aynada gördüğümde korktum simam değişmişdi şişlik ve morluktan sadece ogün pişman oldum sonra hızla iyileşdi..

ben bu siteyi çok takip ettim benden sana tavsiye bu iş elbet te iyi doktor ama % 30 unutma şans işi oyüzden ayakların seni hangi doktora götürrse kalbin kimi isterse onu seç derim ben ve çok kurcalama uzatma hızlı karar ver

şimdiden kolay gelsin herhangi bi soracağın olursa seve seve yardımcı olurum resmimide mail adresine yolluyorum bende senden yorum bekliyorum resmim hakkında .....

İlgin için çok teşekkür ederim snmaygn.
Fotoğrafına baktım...Hiç 8 günlük gibi durmuyor. Maşallah diyeyim. Çok da güzel görünüyor . hayırlı olsun mu denir? :)

Ben Dr Coşkun levent Taşçının yöntemine takılmış durumdayım... yani kırmalı ya da kemik almalı bir operasyon olsun istemiyorum. Onun anlattığına göre de sadece kemiğe şekil veriyormuş. o cezbetti beni. Bu tip bir yöntem olsun istiyorum. Diğer önemli konu da doktorun estetik anlayışı... yani sanatsal görsel anlamdaki estetik bakış açısı ve becerisi...Yani aslında Levent beye çok güvendim ama başka bir doktor daha görüp öyle karar vermek istiyorum yine de. O yüzden Nuri beyin yönteminin nasıl olduğunu sormuştum. yani kemiği şekil verilecek kıvama getirip şekil mi veriyor diye.

Bu arada Nuri beyin tasarım yapmaması çok dürüstçe bence. Coşkun bey de tasarım yapmıyormuş... Sonuçta bilgisayar ortamında yapılabilecek müdahale imkanlarıyla malzemenin verdiği imkanlar aynı değil.

Tekrar çok teşekkür ederim canım ilgilendiğin için. Burnun gerçekten güzel görünüyor ... Halyırlı olsun, geçmiş olsun ... hepsiii... :)

snmaygn, bu arada birşey daha soracağım. Burun deliklerim de küçültülecek benim sen de de böyle birşey yapıldı mı?

canım benim kapalı teknikle yapılmış dışdan hiçbi iz yok ve benimde burun deliklerim küçüldü..ve tekrar sölüyorum kalbin kimi istiyosa ona yaptır...

merhaba bende bu haftasonu Nuri bey ile görüşecegim,sizin ameliyatınızdan birkaç ay gecmiş anladıgım kadarıyla.karar vermek gercekten cok zor.su an memnun musunuz görünümden,ben hala tedirginim,sonuc nasıl olacak diye?bana da resimlerinizi gönderebilir misiniz? tesekkürler

janserey merhaba seni çok iyi anlıyorum bende çok araştırma yaptım ve kafayı yiyodum artık herkesin farklı istekleri ve tecrubeleri var ben benimkini anlatayım ben bi doktordan randevu almışdım ve 2 gün sonra ameliyatım vardı nuri beylede bundan 4 ay önce görüşmüşdüm fakat bana tasarım falan yapmamışdı oyuzden kafamda canlandıramıyordum oyüzden başka doktorlara yöneldim fakat okadar sıcak bi doktor ki aklımın bi tarafında hep kaldı son anda kararımı değişdirdim ve nuri hocaya yaptırdım bugün 8.günüm ve ben bilmiyorum acıkçası kapalımı açıkmı yaptı yani ben kendimi onun ellerine bıraktım ve sonuç güzel oldu

işin açıkcası benim hiçç mi ağrım olmadı sızı bile yaşamadım sadece 2.gün gözlerim morardı şişdi yüzüm ama o akşam hızla iyileşme sürecine girdi fakat şu an hiçbişi yok gayet iyiiym hatta görenler bu nasıl 8. gün diye şaşırıyolar....ama işin doğrusu bu olayın bide psikolojik boyutu var ki işte o sancılı ..benim zerre kadar ağrım sızım olmadı ama 2.gün kendimi aynada gördüğümde korktum simam değişmişdi şişlik ve morluktan sadece ogün pişman oldum sonra hızla iyileşdi..

ben bu siteyi çok takip ettim benden sana tavsiye bu iş elbet te iyi doktor ama % 30 unutma şans işi oyüzden ayakların seni hangi doktora götürrse kalbin kimi isterse onu seç derim ben ve çok kurcalama uzatma hızlı karar ver

şimdiden kolay gelsin herhangi bi soracağın olursa seve seve yardımcı olurum resmimide mail adresine yolluyorum bende senden yorum bekliyorum resmim hakkında .....

Back
X