Merhaba, şu anda Medicine hospital'deyim, kızım (24 yaşında) Dr Nihat Kaya'ya ameliyat oluyor,15 gün sonra da ben olacağım.Ben tavsiye üzerine geldim, arkadaşımın kızı Dr Salih Aydın'a olmuştu ama memnun kalmadı gerçi ben fena bulmadım ama kişi kendini daha iyi bilir. Konuşma arasında keşke Nihat Kaya hocaya olsaydım dedi. Bizde araştırdığımızı söyleyince yönlendirdi. Biz Bakırköy İncirli Cad. ofise gittik, hiç bekletmedi, 2 kere muayene etti, bilgisayar da tasarım yaptı. Hatta ben kalkık istedim ama yakışmayacağını söyleyip uyardı, öncelikle çok heyecanlıydık, o yüzden ilk söylediklerini rüyada gibi dinlemişiz, aynı şeyleri 2 kez anlattırdık, güven vericiydi, sekreterin burnunu da o yapmış, epey inceledik. Kişi başı 13000 TL. Kişi başı 1000 TL deposit yatırıyorsunuz, sabah 6 da hastaneye gelip yatış yapıyorsunuz, 7 gibi kan alınıp damar yolu açılıyor, 8 de hoca geliyor, son şeyler konuşuluyor, hastaya moral veriyor, ödemeyi alıyor, ameliyathaneye iniyor ve 10 dakika sonra sizi alıyorlar. 4 saat sürüyor, uyanma ile 5 saat dedi. Bu arada, Eylül ayından itibaren Nişantaşı'na taşınıyor, Eylül de sanırım 16000 olacak, bunu ona sorarsınız. Kızımın burun ucu düşük ve kemik var, sert ve yaşından büyük duruyor bu yüzden çok arzu ediyordu, kendim olacakken ona haksızlık etmek istemedim. Bu arada kesinlikle açık ameliyat yapıyor, direkt söyledi. Kızım ve benim burun kemiğimiz C çiziyormuş. Onu öğrendim. Konuşma esnasında para bir yere kadar, ben hastamın sabah aynaya baktığında bana teşekkür etmesini isterim demesi iyiydi. Benim (44 yaş) hem burun hem gıdı. Gıdı yağı için bu hastaneden Dr. Cengiz bey girecek, 5000 TL onun için ödeyeceğim. Tek korkum bu doktoru tanımıyor oluşum. Biraz o konuda paniğim, hatta Aman boynum delinmesin, ses tellerime bir şey olmasın falan dedim, Nihat hoca, korkma ben orada olacağım, güvenilir, korkma dedi, bugün hastanede tanıştıracak. Benim Dr Nihat Kaya yı seçmemin en büyük nedeni KBB olması, yukarıda arkadaşlar yazmış, estetikçi yapabilir tabi ama KBB branş doktoru nefes vb. gibi şeylerde, branşı olduğu için daha güvenlidir diye düşünüyorum. Bilmiyorum, Allah utandırmasın, ben 15 gün sonra olacağım ama canım yavrum ameliyatta, çıkınca göreceğim. 2. olarak ben araştırdım ama tavsiye eden arkadaşımın kızı çok ilgili bu konularda, hem de sağlıkçı. O da güven verdi. 3.olarak, hocanın ameliyat ettiği hastalarla instagram dan mesaj atıp tanıştım ve telefonda görüştüm. Hepsi memnundu.. Beni en etkileyen Bahar adında öğretmen bir hastasıydı. 7 sene araştırıp karar vermiş, gözün kapalı ol dedi. O bayağı motive etti. Yani hanımlar şimdilik bu kadar. Gelişmeleri ne zaman yazarım, ne zaman foto koyarım bilmiyorum. Umarım eksik bir şey yazmadım. bu arada tasarım yaptığı resmi koyuyorum, unutmayın henüz olmadım, doğal halim ve tahmini yeni burnum bu olacak , ek olarak gıdı alınacak, bu resimden daha iyi olacaktır.
Bu arada yazmayı unutmuşum, Nihat Kaya haftada 1 ameliyat yapıyor, öyle dedi ve görüşme, muayene falan ücretsiz. Bir şey ödemedik. Ameliyata karar verip gün aldıktan sonra 1 hafta içinde depozit yatırdık. Ayrıca bana, dudaklarım ince olduğu ve tabi yaşım da olduğu için
dudak kontürü yaptırmam gerektiğini söyledi, ihtiyacım varmış, haklı olduğunu biliyorum, kızım, arkadaşlar ve hatta dişçim bile demişti bunu. Ya ameliyata en geç 10 gün kala yada ameliyattan 2-3 sonra yaptırabilirsin dedi. Sonra yaptıracağım, önce burnum otursun, iyileşsin.