dr.nebil bozdoğan

daisyyy80

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2010
14
0
yaa hiç burda karın germe ameliyatı olan yokmu?dr.nebil bozdoğan adını iyi duyuyorum..Tanıyan varmı?ameliyat olan varmı?

Ben bundan 6 sene önce Nebil Beye karin germe ameliyati oldumzaten baska bir isim düsünme derim.doktorun ilgisi alakasi ameliyat sonrasi yakin takibi. bunlar cok önemli.iyikide olmusum.gayet memnunum.2 ay öncede yine nebil beye gögüs büyütme yaptirdim.karin germe gögüs büyütmeye göre daha az agrili bir ameliyat.
Icin rahat olsun,karin germeden hic korkma.tabi ilk günler bazi sikayetlerin olabilir.hatta ben iki büklüm yürüyordum,karinda gerginlik hissi oldugu icin ama 3-4 gün sonra hepsi geciyor.cevremdekilerede tavsiye ettim.yaptiranlarin hepside memnun.
birde iz konusu var tabi.ben sezeryanla dogum yaptigim icin zaten mevcut bir iz vardi.Nebil Bey yine tam o izin üzerinden calisti.Bikini bölgesinde kaldigi icin zaten camasirin icinde kaliyor.bana bu ameliyatin bir diger faydasida karnimdaki hamilelikten dolayi kalan catlaklardanda kurtulmus oldum.
hastanede yatmadim,ayni gün eve ciktim.2 gün istirahat ettim.cok ama cok memnunum.bütün sorularini sen sormadan yanitlamaya calistim,cünki fazla nete giremiyorum vakitsizlikten.
umarim yardimci olmusumdur.

Çok teşekkür ederim.Cevabın ıçin benim için iyi oldu.Bende araştırdım biraz.Hakkında kötü şeyler hiç duymadım..Haftaya randevu alıp görüşmeyi düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…