dr.nebil bozdoğan hakkında bilgi!!!

zeyno_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2010
51
0
37
kızlar acil yardım istiyorum dr. nebil bozdoğan hakkında bilgisi olan arklar paylaşırsa sevinirim nasıl bir doktor ameliyatları nasıl memnun kaldınız mı ayrıca ne kadara yapıyor göğüs büyütmeyi??

Ben ocak ayında görüşmüştüm hocayla... Göğüs dikleştirme ameliyatı için... Daha evvelde mailleşmiştik mailde yapmış olduğu ameliyatlarla ilgili bi iki resim paylaşmıştı... Daha sonra muayenehanesine gittim ama orada tam güvenemedim kendisine birçok resim gösterdi resimlerde fark ettiğim kesilerin düzgün olmaması ve dikişlerin intizamlı bir şekilde atılmamış olması... Tabii bu bana o anda öyle geldi... Birçok arkadaş memnun... Bu sadece benim fikrim göğüs dikleştirmeyi 4 bin tl ye yapacaktı o zaman ama ben karar veremediğimden kaldı...

arkadaşlar bu doktor hakkında başka bilgisi olan yok mu? yardım edin lütfeneyvahedigeldismile

merhaba, ben kendisine ameliyat olmak için gün alıp aksilikler nedenyle şimdilik erteledim. buradan duydum kendisini ben de herkes çok olumlu düşünceler yazmış. kendisiyle ücretsiz görüşebilirsin muayene olabilirsin. ücreti çag hastanesinde 4500tl. yaptıgı birkaç örnegi de gösteriyor oraya gidince. sekreterine söylersen ameliyat olmuş hastalarıyla görüşüp konuşabilmen için randevunu ona uygun saate veriyor. ben bir bayanla konuştum. gögüslerini gösterdi sagolsun. henüz tam yumuşamamışlardı, ameliyattan çok memnun kaldıgını söyledi...
ben ameliyat öncesi tahliller için genel cerrahiden bir doktora gögüs muayenesi oldum. adam yaşımı duyunca (23) bana kızdı:KK43: çok erken dedi. ama genel olarak karşı. yabancı bir maddenin ne yapacagı belli olmaz. bagışıklık sistemini çok kötü etkileyebilir. enfeksiyon olursa süt kanallarını mahveder dedi... bunlar %3 ihtimal fln. ama adam hayat kurtaran biri ona gidip de keyfi olarak böle bişi yaptırıorum diyince aşırı tepki gösterio kendince haklı. ama moralimi mahvetti diebilirim.:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43: çok üzüldüm. o kdr istiodum ki:KK43::KK43: off

canım ben yaptırmak zorundayım keyfi sayılmaz bnmki,çünkü 23 yasında olmama rağmen dümdüz hani şöyle destekli sütyenle bile olsa da 75 olsa hiç kalkışmam böyle bir ameliyata:KK43: ama bildiğin düz sütyen takınca annesinin sütyenini deneyen ilkokul çocukları gibi oluyorum:KK43:(((onun için ya nebil bozdoğan yada serdar öztürk bu iki ismi duydum ikisiylede görüşmeye gideceğim bakalım

merhaba, ben kendisine ameliyat olmak için gün alıp aksilikler nedenyle şimdilik erteledim. buradan duydum kendisini ben de herkes çok olumlu düşünceler yazmış. kendisiyle ücretsiz görüşebilirsin muayene olabilirsin. ücreti çag hastanesinde 4500tl. yaptıgı birkaç örnegi de gösteriyor oraya gidince. sekreterine söylersen ameliyat olmuş hastalarıyla görüşüp konuşabilmen için randevunu ona uygun saate veriyor. ben bir bayanla konuştum. gögüslerini gösterdi sagolsun. henüz tam yumuşamamışlardı, ameliyattan çok memnun kaldıgını söyledi...
ben ameliyat öncesi tahliller için genel cerrahiden bir doktora gögüs muayenesi oldum. adam yaşımı duyunca (23) bana kızdı:KK43: çok erken dedi. ama genel olarak karşı. yabancı bir maddenin ne yapacagı belli olmaz. bagışıklık sistemini çok kötü etkileyebilir. enfeksiyon olursa süt kanallarını mahveder dedi... bunlar %3 ihtimal fln. ama adam hayat kurtaran biri ona gidip de keyfi olarak böle bişi yaptırıorum diyince aşırı tepki gösterio kendince haklı. ama moralimi mahvetti diebilirim.:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43: çok üzüldüm. o kdr istiodum ki:KK43::KK43: off

ayrıca sen tamamen vazmıgeçtin ameliyattan?

ben zaten hastaneden çıkmayı bile bekleyemeden aglamaya başladım:S sora anneme dedim ki kendisi hiç ama hiç istemiodu artık ne kdr taktıgımı ve üzüldügümü görünce o da üzülmeye ve yanımda olmaya başladı baya baya. ama 2 gündür resmen olmaması ihtimali beni çok üzdü.. ben olucam ameliyat. bigün allah korusun bi aksilik olursa da kendimi suçlayacak degilim bu saatten sora.. neyse çok dertleştim:) sonuç olarak tahlillerim tamam gibi işte meme ultrasonu kaldı. o doktor tekrar beni vazgeçirmeye çalışacak salı günü.. inş kötü bi sonuç çıkmaz tahlillerden. bu cuma mı olsam die düşünüorum. bi de tatil işi var. tamam şekli fln hiç oturmamış olcak da. agustos başında denize girmeme engel bi durum olur mu bu baya önemli.. bilgisi olan varsa mutlu olurum... canım sen de dedigim gibi nebil beyi ara bu hafta içine randevu alırsın.. serdar beyin çok reklamı var internette ama hiç bilgim yok. bence bitince çook mutlu olucasssolumunekankayizsmile

Evet cnm böyle mutsuz yaşamaktansa olmak en iyisi en azından bir çaremiz var kullanmadık demeyelim bu hafta iki doktorlada görüşeceğim bakalım yarın ikisinden de randevu almayı düşünüyorum

Hiç duymadım göğüs büyütmenin bağışıklık sistemini bozduğunu ve süt kanallarına zarar verdiğini bir kişi varmı? acaba bu dertlerden muzdarip olan? bence sana doğruyu söylememiş o doktor

Hiç duymadım göğüs büyütmenin bağışıklık sistemini bozduğunu ve süt kanallarına zarar verdiğini bir kişi varmı? acaba bu dertlerden muzdarip olan? bence sana doğruyu söylememiş o doktor

canım adam baya deneyimli bir cerrah. bahsettigi konu da kendi konularından biri. şöyle ki, protez normalde süt kanallarına zarar veren birşey degil ancak ameliyat ve vücuda yabancı bir cisim konuyor olması enfeksiyon riski taşıyormuş (%3 dedi) bagışıklık sisteminin nasıl tepki verecegi insandan insana degişirmiş. adamın bana dedigi özetle şu. az da olsa böyle riskler mevcut ve sonuçları kötü. sen bu yaşında neden kalkışıyorsun. çocuk dogur sonra yap dedi. ben bgn tekrar ultrason sonuçlarımı göstermeye gittim. sen kafaya koymuşsun artık bişe demiorum dedi. bende de küçük kist gibi yapılar varmış ama 100 kadından 60ında görülebilirmiş önemli degilmiş... mesela protezin bunu nasıl etkileyecegini bilemeyiz dedi. bununla ilgili literatür çalışması yokmuş... neyse sonuç olarak cmt protez taktırmayı planlıorum geceleri uyuyamıorum. enfeksiyondan degil de heyecandan ölmezsem iyi...:sm_cool: grsrs

ben bugün ilk adımımı atıp serdar öztürkten randevu aldım perşembe gününe bakalım ne olacak acayip heyecanlıyım nebil bozdoğandan buradaki esme2 adlı arkadaşın yazdıkları yüzünden vazgeçtim tabi herkes aynı şeylerle karşılaşacak die birşey yok ama yinede aklım karıştı işteakannehir

ben bugün ilk adımımı atıp serdar öztürkten randevu aldım perşembe gününe bakalım ne olacak acayip heyecanlıyım nebil bozdoğandan buradaki esme2 adlı arkadaşın yazdıkları yüzünden vazgeçtim tabi herkes aynı şeylerle karşılaşacak die birşey yok ama yinede aklım karıştı işteakannehir

ne yazmış cnm ben görmedim

X