Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba, ben kendisine ameliyat olmak için gün alıp aksilikler nedenyle şimdilik erteledim. buradan duydum kendisini ben de herkes çok olumlu düşünceler yazmış. kendisiyle ücretsiz görüşebilirsin muayene olabilirsin. ücreti çag hastanesinde 4500tl. yaptıgı birkaç örnegi de gösteriyor oraya gidince. sekreterine söylersen ameliyat olmuş hastalarıyla görüşüp konuşabilmen için randevunu ona uygun saate veriyor. ben bir bayanla konuştum. gögüslerini gösterdi sagolsun. henüz tam yumuşamamışlardı, ameliyattan çok memnun kaldıgını söyledi...
ben ameliyat öncesi tahliller için genel cerrahiden bir doktora gögüs muayenesi oldum. adam yaşımı duyunca (23) bana kızdı çok erken dedi. ama genel olarak karşı. yabancı bir maddenin ne yapacagı belli olmaz. bagışıklık sistemini çok kötü etkileyebilir. enfeksiyon olursa süt kanallarını mahveder dedi... bunlar %3 ihtimal fln. ama adam hayat kurtaran biri ona gidip de keyfi olarak böle bişi yaptırıorum diyince aşırı tepki gösterio kendince haklı. ama moralimi mahvetti diebilirim. çok üzüldüm. o kdr istiodum ki off
Hiç duymadım göğüs büyütmenin bağışıklık sistemini bozduğunu ve süt kanallarına zarar verdiğini bir kişi varmı? acaba bu dertlerden muzdarip olan? bence sana doğruyu söylememiş o doktor
ben bugün ilk adımımı atıp serdar öztürkten randevu aldım perşembe gününe bakalım ne olacak acayip heyecanlıyım nebil bozdoğandan buradaki esme2 adlı arkadaşın yazdıkları yüzünden vazgeçtim tabi herkes aynı şeylerle karşılaşacak die birşey yok ama yinede aklım karıştı işteakannehir