Kv nin yaninda mi soyledin tum bu sikayetlerini
Kv de biraz saygılı olsun girmesin geliniyle doktor yaninaKv nin yaninda mi soyledin tum bu sikayetlerini
tamda oyle anlamıssın aslında tembellık var bebek ıstıyosan bıran once yapmalısın demıs yoksa gec olabılır benden tavsıye ıkı sene sonrada olsa dogurucaksan erteleme ama yok ben hıc cocuk dusunmuyorum dersen o baska ama cnm su kulupte anne olmayı ısteyen okadar kadın varkı her ayı ıple ceken yumurtlama gununu hesaplayan umıdı kalmayan okadar cokkı sende onlardan olmak ıstemıyosan erteleme cok sukur benım uc kuzum var allah olmayanlarada versın ama sonradan uzulmektense bırkac ay one al mesela demıssın belkı altı ay sonra ıstıcem farzet altı ay sonra ıstedıgını ve en azından ıkı uc aylık hamıle oldugunu vakıt kaybetme evlat bambaska bısey yanlıs anlama dusuncemı gecmıs olsunYumurtalıklatımda geçen aylarda kist çıkmıştı,bir iki haftadır cinsel ilişki esnasında aşırı ıslanmam vardı,dünde gebelik testi yaptım galiba test yanlıştı geçeesiz sonuç verdi bende dr. Gittim KV yanımda olduğu için ilk şikayete kist vat ddim ultrason dan baktı yumurta tembelli dedi sonra aşırı ıslanma sorunumu soyledim bazende ilişki dışında iken kasılma oluyodu onu soyledim afedersiniz alttan bi alet sokup bi sıvı ordeği aldı kan tahlili yaptı o aldığı sıvı haftaya perşembe sonuç verecek kan tahlilide normal dedi. Çocuk istiyomusun dedi yok ddim tmm 6 ay dener hamile kalmassan gel dedi başka bişey dedmedi bu yumurta tembelleşmesi nettrn baktım kafam karıştı. Yani şuan bebek yapmassam daha sonra olmama ihtimalimi yüksek yok bebek istemediğim için sorun olmucak birşeymi suan istemiyorum ama 6-7 ay sonra belki isticem şimdidenmi çaresine bakmalıyım anşamadım dr. Acelesi vardı doğuma gircekmiş alel acele çıktı bişi anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?