siss Guru Kayıtlı Üye 3 Nisan 2008 88 1 296 İstanbul 23 Ekim 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi siss #1 dr nazmi bayçın da meme büyütme ameliyatı olan var mı?varsa görüşlerini bildirirlerse çok yardımcı olurlar...teşekkürler:lepi:
dr nazmi bayçın da meme büyütme ameliyatı olan var mı?varsa görüşlerini bildirirlerse çok yardımcı olurlar...teşekkürler:lepi:
J jaleseker Ziyaretçi 3 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi siss #2 Ben nazmi beye 5 sene önce ameliyat yaptırdım.koltuk altından yapıldı.kas altıydı.Hiç bir sıkıntı yaşamadım.
Ben nazmi beye 5 sene önce ameliyat yaptırdım.koltuk altından yapıldı.kas altıydı.Hiç bir sıkıntı yaşamadım.
A ayyh Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Mart 2010 64 0 86 Ankara 29 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi siss #3 jaleseker .!.: Ben nazmi beye 5 sene önce ameliyat yaptırdım.koltuk altından yapıldı.kas altıydı.Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Genişletmek için tıkla... 5 sene? harika... bize 5 sene içinde neler yaşadınız, izleriniz ne durumda (ya da kaldı mı) anlatır mısınız lütfen
jaleseker .!.: Ben nazmi beye 5 sene önce ameliyat yaptırdım.koltuk altından yapıldı.kas altıydı.Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Genişletmek için tıkla... 5 sene? harika... bize 5 sene içinde neler yaşadınız, izleriniz ne durumda (ya da kaldı mı) anlatır mısınız lütfen
R riccinus Nirvana Kayıtlı Üye 6 Eylül 2008 906 1.726 638 11 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi siss #4 cevaplanacak mı acaba?