Öncelikle merhaba kızlar.Siteye yeni üye oldum.Sonbaharda bende burnumdan ameliyat olmayı düşünüyorum.İlk ameliyatım olacak.Bu iki doktor arasında kararsız kaldım.Burun konusunda Nazım Çerkeş'in Türkiye'de en iyi olduğu söyleniyor.Yakup Avşar'ın da kendi geliştirdiği bir tekniği olduğu varmış.Burun konusunda gayet iyi bir doktor deniyor.
Benim için bu durum çok önemli.Bir defa olup kurtulmak istiyorum.Bundan dolayı iyi karar vermem gerekiyor.Fakat aklım iyice karışmış durumda.Bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum.Herkese şimdiden teşekkürler
Hoşbuldum dahila85.Niçin Nazım Çerkeş'in yaptığı burunları önden incelemeliyim.Aklım daha da karıştı şimdi :sm_confused:
kötü olduğu için söylemedim sakın yanlış anlama. hatta bana yaptığı tasarımı çok beğenmiştim. nazım çerkeşin kendi tekniği var önden burunları daraltmak için. bütün hastalar mı istiyor önden daraltılmasını yoksa nazım bey her hastasına bunu uyguluyor mu bilmiyorum. bunu görüşmede öğrenebilirsin.
tabi ki yakup avşarın da hastalarının bulabilirsen önden fotolarını incele derim bu tüm burun ameliyatları için geçerli. ancak nazım çerkeşin daha belirgin bir müdahalesi oluyor, o yüzden dedim aklında bulunsun yerimseniben
yakup avşar diyorum mirmirmirmir
Neye göre söylüyorsun peki bunu tweety84?biraz daha açıklayabilir misin rica etsem?
yakup avşar diyorum mirmirmirmir ama neden bu iki dr arasındasın sorabilir miyim??
Naci çelikten yaptıranlar çok memnunlar bende çok memnunum mesela kendi doktorumdan dr sinan şakrak a yaptırdım resimlerim var bakabilirsin açtığım konu başlığından ameliyat öncesinden sonuna kadar fotolar mevcut ..
iki doktor arasında seçim yap dediğin için yakup avşar dedim kendine göre farklı teknikleri olduğunu biliyorum bide siteden bazı arkadaşlara yaptığı tasarımları beğenmiştim nazım çerkeş hk bilgim yok açıkçası -tatlicadiarzu-
Anlıyorum.Yakup beyin yaptığı tasarımlara bakabileceğim bir yer biliyor musun peki?
Sen yinede farklı doktorlar araştır derim ben cnm .. valla araman gerek canım sitede dağınık resimler bi doktorlar hk bilgi topiğine bak istersen orda bulabilirsin büyük ihtimalle..
nasıl görebilirim resimlerini?Anlamayadım bu siteyi poffffyakup avşar diyorum mirmirmirmir ama neden bu iki dr arasındasın sorabilir miyim??
Naci çelikten yaptıranlar çok memnunlar bende çok memnunum mesela kendi doktorumdan dr sinan şakrak a yaptırdım resimlerim var bakabilirsin açtığım konu başlığından ameliyat öncesinden sonuna kadar fotolar mevcut ..
Ben daha sonra tekrar ameliyat geçirdim :) Memnun kalmadım o dr dan yani anlayacağın. Son durağım Emre İlhan oldu.nasıl görebilirim resimlerini?Anlamayadım bu siteyi poffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?