Dr. Nazife ERGEN MİCOZKADIOĞLU İLE VAJİNİSMUSU YENDİM

Asli14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2024
1
0
27
7 aylık evliyim.Çok mutlu bir beraberliğin ardından eşimle severek evlendik.Ancak balayımızda birliktelik yaşayamadık.Daha sonra tekrar denemeleriz oldu ve yine başaramadık. Daha önce çok yakın bir arkadasımında aynı durumu yaşadığını bildiğimden hastalığın ne olduğunu anlamam uzun sürmedi ama bugün yarın yapabiliriz düşüncesiyle 7 ay kaybettim.Eşim bu süreçte bana karşı çok fazla anlayışlıydı ama ben başarısızlık hissiyle kendimi mahcup hissediyordum ve daha fazla ertelemek istemedim.Keşke Nazife hanımla çok daha erken tanışma fırsatımız olsaymış.Kendisiyle ilk görüşmemiz telefonda oldu ve içimden dedim ki evet doktorunu buldun. İnsanlar bu tarz konuları konuşmaktan imtina ederler , çekinirler ama Nazife Hanımla konuşmak benim için hep kolay oldu. Siz anlatmadan sizi anlayabilen bir doktor.Tedavi sürecimde de tüm önyargılarımı, korkularımı alıp beni sakinleştirdi. Bu süreçte beni incitecek tek bir yaklaşımı olmadı. Odasından her çıktığımda eşim yüzümdeki gülümseyi görüp benden daha çok mutlu oldu. 4 gün gibi bir sürede sorunumuzu aştık.Tedaviye ilk başladığımızda Nazife hanıma “4 günde ne olucakta ben bunu aşıcam çok merak ediyorum” dedim ve 4. Günün sonunda ortada problem olarak kalan hiç bir şey yoktu. Kendisine her şey için çok teşekkür ediyorum ve benimle aynı sorunu yaşayan herkese Nazife Hanımı ziyaret etmelerini tavsiye ediyorum.

Merhaba tedvi ücreti çok pahalı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…