canım ben doktoruma gerçekten çok güveniyorum,naci beye gögüs ameliyatı oldum,5 sene araştırmanın sonucunda naci beyde karar ....
Arkadasim, sana da yanitin icin cok tesekkür ederim! Bana bu kadar seyler yazmissin, kusura bakma biraz gec cevap yaziyorum yanitini.. Inanki mesajin beni baya rahatlatdi..Dr. Naci beyi tercih etmem, tecrübesi-sitesine girdim ve biyografisini okudum..ne bileyin icimden ona gitmek geliyor aslinda benim sorunum amaliyat ettigi kimsenin bi fotorafini bile görmemem.. Bide iki amaliyat icin gidecegim ona, belirtdigim gibi hem gögüs, hemde burun.. Burda arkadaslarin varmis resimleri, fakat nedense resimleri bulamiyorum burda.. Ayrica adina cok sevindim amaliyatindan memnun oldugun icin! Sana tekrardan cok cok tesekkür ederim canim benim bu kadar yazmissin bana alkisalkisalkisa.s.a.s.
Ya burda nasil özel mesaj ata bilirim? Yani tam olarak 50 mesajmi atmam gerekiyor?
Ayrica randevumu marta aldim, kuzenim istanbul üsküdarda kaliyor onun yaninda kalmayi düsünüyorum yanliz zor olacaktir tahminim..acaba yakinmi erenköye?
blackhoney bende senin gibi hiç resim falan görmeden illaki naci bey diordum....halbuki hiç tanmıyordum.....şimdi tek dediğim iyikide gitmişim.....buarada bende hem burun hem göğüs aynı anda oldum.....daha önce belirtiğim gibi gayet memnunum.....
naci beyin kliniği bağdat caddesinde....hehehhe hatta ilk gitiiğimde arkasokakları talan etmiştim meğer cadde üzrindeymiş =)
kavis burundaki dalga pöööh anlatmayı beceremedim sanırım =P
baharcım çok teşekkür ederim seninkide çok hoş görünüyor ada ve niraycım teklifinizi kabul ettim şimdi görebilirsiniz..
Hannatos gözlerin cok güzel masallah, allah nazardan saklasin....bencede burun ucu ameliyati yeterli olur, cok zarif bir burun cikiyor ortaya..
Filizyeliz bu tasarımda burnun uzun hala. daha kısa daha kavisli tasarım iste doktordan. daaha güzel olur. ben de 17 aralıkta oluyorum.
İnsallah bizde mutlu oluruz işin sonun da. yarın istanbula geliyorum oğlumu da annemide getiriyorum. İçim rahat etmedi onlarsız gitmek.
kızz ben o zamanlarr bu topici deilde burun estettiğini bölümüne giiriodumm haklısın haberm yktuu..süper gçmştr herlde snçda naci bey çook tatlı biri çok pozitif ee sizlerde öle görünüosunuz (grünüosunuz ne demekse). o gün güzl burunluları grdünde öylemi krr verdn canmm.hçç 1 yıl önce amlyt olan vrmıydı?[/QUOTE
yok canım 1 yıl önce ameliyat olan yoktu,en eskisi 3 aylıktı ama gördüklerim zaten choco,derinuyku ve sedaydı.seda daha ameliyat olalı 1 hafta olmuştu.sen ne zaman düşünüyosun ameliyatı,bence naci bey sadece burun ucu dediyse burun ucunu yaptır,çünkü naci beyin estetik algısı gerçekten çok iyi.ben hiiç bişeye karışmadım ne gögüs ameliyatında ne de burun tasarımında.naci beyin zevkine güveniyorum
kızz ben o zamanlarr bu topici deilde burun estettiğini bölümüne giiriodumm haklısın haberm yktuu..süper gçmştr herlde snçda naci bey çook tatlı biri çok pozitif ee sizlerde öle görünüosunuz (grünüosunuz ne demekse). o gün güzl burunluları grdünde öylemi krr verdn canmm.hçç 1 yıl önce amlyt olan vrmıydı?[/QUOTE
yok canım 1 yıl önce ameliyat olan yoktu,en eskisi 3 aylıktı ama gördüklerim zaten choco,derinuyku ve sedaydı.seda daha ameliyat olalı 1 hafta olmuştu.sen ne zaman düşünüyosun ameliyatı,bence naci bey sadece burun ucu dediyse burun ucunu yaptır,çünkü naci beyin estetik algısı gerçekten çok iyi.ben hiiç bişeye karışmadım ne gögüs ameliyatında ne de burun tasarımında.naci beyin zevkine güveniyorum
Kalem cok hakli bence....eger gercekten tasarimdaki gibi olucaksa kemikle oynamaya hic gerek yok...süper bir burun cikiyor meydana....öncedende yazdigim gibi gözler muhtesem...öyle bir burun ile dahada güzeligin meydana cikicak...
ha diyosanız konu dışına saptınız falan diye buda bi gerekçe deil çünkü istanbula gelicek arkadaşlarla kliniğin uzaklığı vs.konusundada gayet YARARLI paylaşımlarda olmuştu.
ohaaa diyorum mesajlar neden silindii:?
tartışma mı çıktı,birilerine hakaret mi ettik yoksa terbiyesizlik mi yaptık:? saçmalık..
ha diyosanız konu dışına saptınız falan diye buda bi gerekçe deil çünkü istanbula gelicek arkadaşlarla kliniğin uzaklığı vs.konusundada gayet YARARLI paylaşımlarda olmuştu.
canim bende yurtdisindan bir soru sormustu nekadar kaldim vs. ama hepsini silmisler...:S bende artik soru cvplamiyorum nasilsa hersey siliniyor...yararli bilgiler bile...
giz-mcim umarım herşey yolunda gider istediğin buruna kavuşursun naci bey çok ii bir doktor emin ol ben çok araştırdım ve en sonunda naci beyde karar verdim ve ameliyat olmak isteyen herkese tavsiye ediyorum... gerçekten ne istediğini bilmekte çok önemli ve bana tam istediğim gibi bir burun yaptı inan bana ben ona tarif etmeden kedi tasarladı ve tasarım tam benim istediğim gibi oldu.şu an burnumun ucu şiş ama bu hali bile eski burnumdan güzel o yüzden şükrediyorum bu halide geçer inşallah diyorum sabretmek çok önemli bundan sonra yapılacak tekşey sabretmek ve doktora güvenmek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?