Dr. Naci Çelik hakkında bilgi paylaşım

Son düzenleme:
he hee hee, galiba anladim ben, yani burunda güzel form olan kisim yani her halde odur tahminim..ya acikcasi ben Dr. Yakup Avsar la onun arasinda biraz emin degildim..Hafta basina kadar baya düsünüyordum hangisine gitsem.. Sonunda kararimi Naci beye yöneldim bazi sebeplerden dolayi..onun tecrübesi beni etkiledi..Bak coooooook asiri cirkin bi burnum yok-cirkin ama daha cirkinleri de var yanii..gögüs konusundan pek korkmuyorum, korkum ya yapamazsa doktor..misal sanatci C.. burnu gibi olmasindan korku panikler yani..ve o yüzdenn doktor konusundan cok emin olmak isterim..hani bide almanyadan sirf amaliyat icin gelmek istiyorum iznimi alip da isyerinde anliyacagin fazla zamanim yok istanbula gelip doktor doktor gezmeye.. senin burnunu cok begendim ve chocolateinde mesela biri var onun kini pek begenmedim ama burda yazmam acikta dogru olmaz..

kavis dumdüz giden bi burun değilde biraz daha oyukluk yanı bazı burunlara zerafet katan bısey dıyelım kaydırak gibi olmadıgı surece:))

baharcım çok teşekkür ederim seninkide çok hoş görünüyor ada ve niraycım teklifinizi kabul ettim şimdi görebilirsiniz..

burun estetiği konusunda naci beyi düşünmekteyim, geçmiş olsun bu arada peline, resimlerini görmek için arkadaşlık teklif ettim, kabul edersen sevinirim...

daha ameliyat olmamis arkadaslara sesleniyorum....eczaneden ben "Spargyra -GLOBULI" isimli bir ilac kulaniyorum, daha dogrusu yeni kulanmaya basladim. Burada yani yurt disinda var belki Türkiyedede vardir...ameliyatan 10 gün önce ve 10 gün sonra kulanmak gerekiyormus...bu ilac (aslinda tam ilac`ta sayilmaz - bitki özlü bir sey) yaralarin daha cabuk kapanmasini, vucut direncini artirmasini - güclendirmesini sagliyormus. Burada bir arkadasim burun ameliyatindan önce kulandi ve hic morlugu olmadi ve cabuk´da ayaklandi...bilginiz olsun diye yazayim dedim...

Filizyeliz bu tasarımda burnun uzun hala. daha kısa daha kavisli tasarım iste doktordan. daaha güzel olur. ben de 17 aralıkta oluyorum.
ınsallah bizde mutlu oluruz işin sonun da. yarın istanbula geliyorum oğlumu da annemide getiriyorum. ıçim rahat etmedi onlarsız gitmek.

tsk ada yorum yaptigin icin, bende öyle düsünüyorum, naci beyden baska tasarimlar yapmasini isticem. yazdigin gibi insallah bizde mutlu oluruz sonuctan....Senin ameliyatinada az kalmis allah yardimcin olsun....sana naci bey tasarim yoladimi?

ohaaa diyorum mesajlar neden silindii:?
tartışma mı çıktı,birilerine hakaret mi ettik yoksa terbiyesizlik mi yaptık:? saçmalık..

ha diyosanız konu dışına saptınız falan diye buda bi gerekçe deil çünkü istanbula gelicek arkadaşlarla kliniğin uzaklığı vs.konusundada gayet YARARLI paylaşımlarda olmuştu.

ha diyosanız konu dışına saptınız falan diye buda bi gerekçe deil çünkü istanbula gelicek arkadaşlarla kliniğin uzaklığı vs.konusundada gayet YARARLI paylaşımlarda olmuştu.

canim bende yurtdisindan bir soru sormustu nekadar kaldim vs. ama hepsini silmisler...:S bende artik soru cvplamiyorum nasilsa hersey siliniyor...yararli bilgiler bile...

ohaaa diyorum mesajlar neden silindii:?
tartışma mı çıktı,birilerine hakaret mi ettik yoksa terbiyesizlik mi yaptık:? saçmalık..

Konu başlığı : Dr. Naci Çelik hakkında bilgi paylaşım

canim bende yurtdisindan bir soru sormustu nekadar kaldim vs. ama hepsini silmisler...:S bende artik soru cvplamiyorum nasilsa hersey siliniyor...yararli bilgiler bile...

ısabet olmuş.

LÜtfen sadece Dr. Naci çelik hakkındaki bilgi paylaşımlarınızı yapın. Otel, ulaşım vb bilgiler için uygun bir topik değildir.

Pelinecigim, cok begendim burnunu cok güzel olmus ve güzel yakismis tatli yüzüne

ne diyeyim , yeni burnun hayirli olsun ve cok daha güzel olacagina eminim düsünki simdiden bu sekilde cok hos burnun taze amaliyatindan sonra!!! Dr. Naci beyin ellerine saglik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…